Reading van je Akasha Kronieken

Het woord Akasha betekent in het Sanskriet ‘schitterende grenzeloze ruimte’. In deze hoogfrequente bewustzijnsruimte liggen alle ervaringen opgeslagen die je ziel in dit leven en in parallelle/voorgaande levens heeft opgedaan. Het bevat bovendien je volmaakte zielsblauwdruk.

De Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken beschouw ik als de universele levensbibliotheek van jouw ziel. Vergelijk het maar met een hele serie van unieke, prachtige boeken over het leven van je ziel.

Er zijn momenten in het leven waarop het heel verhelderend is om zo’n boek van de plank te pakken en er een stukje in te lezen. Bijvoorbeeld als je vastloopt in je werk of in een relatie, kampt met gezondheidsuitdagingen, twijfelt aan jezelf en je kunnen, of zoekende bent naar de reden waarom je hier op aarde bent. Misschien sta je op dit moment in je leven wel voor een tweesprong en ben je op zoek naar meer helderheid. Of je worstelt simpelweg met gedachten en emoties, waar je niet vrolijk van wordt.

De aanleiding voor een reading uit je Akasha Kronieken kan dus van alles zijn.

Nog harstikke bedankt voor het fijne gesprek en de akasha reading die je voor mij gedaan hebt. Ik was blij met de boodschappen die je voor mij doorkreeg. Precies op maat en jouw prachtige woorden “sausje” erover heen maakte het helemaal af! 🙂’ – Marjan

‘Ik vond de opening van de Akasha Kronieken echt heel bijzonder en ongelofelijk treffend.’

‘De reading vanuit de Akasha Kronieken was prachtig, bijzonder en bracht veel in gang.’

‘De Akasha kronieken bij Danielle voelde ongelooflijk welkom, liefdevol & soms een beetje humoristisch streng. Voelde mij gezien, gehoord en gevoeld, precies zoals bedoeld! Bevestigingen van dat wat ik voelde maar niet kon plaatsen. De verwoordingen via Danielle waren raak en voor mij heel tastbaar & inzetbaar. Haar menselijke benadering in de ‘nazorg’, een verademing vol wederzijdse herkenning en erkenning, is iets waar ik heel dankbaar voor ben!’ – Jacha van Kesteren   

Jouw unieke zielsbibliotheek; over de reading

Tijdens de reading stem ik me af op jouw unieke zielsbibliotheek. Zoals ik het zie, stappen we samen door de bibliotheekdeur heen naar binnen en vinden we de boeken die antwoorden geven op de vragen die je nu, in dit moment van je leven, bezighouden.

Wat ontstaat is een dialoog tussen jou en jouw Light Tribe, waarbij ik optreed als verbinder, woordvoerder en soms ook als vertaler. De antwoorden die je ontvangt zijn altijd liefdevol, bekrachtigend en praktisch ingestoken.

Na afloop voel je vaak meer innerlijke rust en ontspanning rondom de vraagstukken die je hebt ingebracht. En als je vervolgens aan de slag gaat met de aangereikte inzichten en handvatten, breng je beweging in die levensgebieden waar je graag verandering in wilt zien.

Ook goed om te weten: de Akasha Kronieken geven geen antwoord op vragen die alleen met ‘ja’ of ‘nee’ beantwoord kunnen worden. Dat zou namelijk je recht op je vrije wil aantasten en jou je persoonlijke groeiproces ontnemen.

  • 50 minuten via Zoom. Na afloop ontvang je de opname van ons gesprek

  • € 97,-

 

De  ‘Engel op Aarde’

podcastshow

Wil je meer weten over de Akasha Kronieken en hoe ik ermee werk? Ik vertel er meer over in podcastaflevering #52.

Beluister via Spotify

of via iTunes

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl