Jaaa, je doet mee aan ‘Manifesteren vanuit de Ziel’!

Op 6 juni ontvang je alle interviews in je inbox. Je hebt dan een volle week om al dit moois tot je te nemen.

Maarrrr… met een Golden Ticket kun je alle interviews in je eigen tempo bekijken én je ontvangt nog meer moois 😊!

Met je Golden Ticket verzeker jij je van eindeloze inspiratie.

Blijvende toegang tot de 8 Retreat interviews

Je bepaalt zo zelf wanneer je welk gesprek beluistert en je hoeft dus geen rekening te houden met de Retreatperiode. Wel zo handig. Bovendien kun je op elk moment elk interview nog eens beluisteren, zodat je weer nieuwe inspiratie ontvangt.

Plus

Een exclusief en openhartige Masterclass

Speciaal voor alle Golden Ticket houders geef ik een exclusieve Masterclass, waarin ik je openhartig deelgenoot maak van de ontvouwing van mijn zielspad, zodat jij daar praktisch toepasbare inspiratie uithaalt. Want in mijn stoutste dromen had ik niet kunnen vermoeden dat ik op een dag zou co-creëren met mijn Spirit team. Maar dat is wél wat er gebeurde toen ik me ontfermde over mijn zielspijn en mijn innerlijke leiding ging volgen. De Masterclass vindt plaats op maandag 17 juni om 19.30 uur. Er komt een opname.

Plus

31 interviews voor nog meer verdieping en inspiratie

Wat ook inbegrepen is in je Golden Ticket, is directe toegang tot alle interviews uit de vier voorgaande Retreats. Dat zijn maar liefst 31 inspirerende gesprekken, wat ongeveer gelijk staat aan 30 uur inspiratiemateriaal. Gastsprekers waren onder meer Linda Rood, Lea van der Eem, Bonnie Bessen, Antoinette (Mahatma) Revier en Hermelijn van der Meijden.

Een Golden Ticket kost je slechts 49,- euro.
Dat is minder dan een dagje sauna, een avondje uiteten of plantjes halen bij het tuincentrum 😊.

‘Wat ik mooi vind in alles wat ik van je hoor, is dat jij het spirituele, het leven vanuit hart & ziel op een heel krachtige, aardse wijze overbrengt! In mijn beleving heel toegankelijk voor iedereen.’

Nicoline

‘Het resoneert zo wat je zegt, en wat je doorkrijgt van je gidsen voelt als puur en waar. Het emotioneert me echt omdat het precies verwoordt wat leven vanuit je echte “zelf” is. Voeding voor je ziel zijn jouw podcasts, interviews, masterclasses, dus een investering in jezelf die mijns inziens enorm waardevol is. Ik bewonder je helderheid, eerlijkheid en openheid. Je bent een mooi mens. Veel dank.’
Anneke

‘Het is een kunst om abstracte spirituele onderwerpen in herkenbare en toegankelijke eenvoud te verwoorden. Daar heb je echt talent voor en ik wil je er heel erg graag voor danken.’

Karin Schepers

Enne…. ook goed om te weten

Met een Golden Ticket help jij mij en mijn team om elk jaar een inspirerend en verbindend Retreat te organiseren. Dat vinden we ongelooflijk leuk om te doen, maar natuurlijk gaat dit ook gepaard met veel werk achter de schermen. Met je Golden Ticket steun je ons werk. Dank daarvoor! 🙏❤️

Na betaling ontvang je direct alle 31 interviews in je inbox, zodat je meteen kunt beginnen met inspiratie opdoen.
Je vindt me hier

Danielle Hermeler
E: danielle@daniellehermeler.com
T: 06 837 725 13

Podcast ‘Engel op Aarde’
Digitale zondagochtend croissant

Elke zondagochtend inspiratie in je inbox over voluit leven, met hart en Ziel.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: AafkeHolwerda.nl  • Webdesign: SmartFoxCreatives.nl