Let’s check in

Wie ben je écht en wat heb je hier te doen?

Om gek van te worden hè. Dat rusteloze gevoel. Je leven is meer dan prima. Maar je voelt toch steeds zo’n knagende onrust. Alsof het leven meer voor jou in petto heeft, en jij geen idee hebt wat dat kan zijn. 

Ondertussen word je er ook niet jonger op. En zien je kinderen niet hoe je dat doet, dat leven vanuit je true self

Als je nu niet het leven gaat leiden waarvoor je ben geboren, wanneer dan wel?  Tja, dat vraag jij jezelf ook al een tijdje af. 

Wat als ik je een meditatie geef waarmee je in-checkt bij jeZelf? Niet zomaar een meditatie, maar eentje waarmee je ont-dekt wie je in de kern bent en wat je op aarde te doen hebt.

In-checken bij jeZelf, huh?

Klinkt nogal vaag en zijig. Snap ik.

Wat je leert is om bij jezelf in te checken: een Lichtwezen in een menselijk lichaam.

Een quick fix is het niet, maar wel een beproefde oefening die je elke dag kunt doen.
En je ook nog eens heel makkelijk eigen maakt.

Waarom zou ik dat moeten willen?

Omdat je dan jeZelf ziet.
(En willen we dat niet allemaal, gezien worden…)

Je ziet jeZelf.
Eerst en vooral je menselijkheid.

En vandaaruit zie je jezelf vanuit het perspectief van je Hogere Zelf.
En vanuit je Ziel. En je gidsen.

Je maakt de weg vrij voor het ontvangen van je innerlijke leiding.

Laat ik je alvast 1 ding verklappen.

Als je blijft in-checken bij jeZelf dan ont-dek je je true self en wat je hier op aarde in dit leven te doen hebt.

Best magisch.

Magie, heus waar?

Ja, heus waar.

Je gaat voelen en weten wat je mag doen.
En wat je mag laten.

Het leven overkomt je dan niet meer, maar ontvouwt zich aan je.

Precies zoals het is bedoeld.

Het lijkt magie.
En het klinkt abstract.
I know.

Maar als je regelmatig in-checkt bij jezelf dan ga je ervaren dat het zo werkt.

Easy peasy, lemon squeezy.

Kan dat van die magie niet wat sneller?

Vast wel. Maar ik heb de snelle route niet gevonden.
(En als jij die route wél ontdekt, laat je me het dan even weten?)

Je haalt die magie wél sneller naar je toe als je trouw blijft in-checken bij jezelf.

Dus niet na 3x afhaken.
(Dit soort dingen hebben altijd wat tijd nodig).

En als je naar jezelf luistert.
Dat willen we nog weleens vergeten.

Dus eerst in-checken en dan luisteren 😉.

Begin bij het begin: check-in!

Oké, genoeg gepraat.
Tijd voor actie.

Vraag mijn meditatie nu aan, zodat jij vandaag nog kan beginnen met het in-checken bij Jezelf.
De rest volgt later.

Doe mij die ‘check-in bij jeZelf’
meditatie van 9 minuten

Wie is Danielle?

Ik ben een spirituele cheerleader. Ik moedig aan, inspireer, en begeleid bevlogen zielen naar het leven waarvoor ze op aarde gekomen zijn. Zielen, die net als ik geloven dat je prima je unieke kwaliteiten met de wereld kan delen terwijl je ook volop geniet van het leven. Want leven in de aardse dualiteit is pittig zat, dus laten we vooral ook plezier maken nu we er toch zijn.

Jaren geleden heb ik bij een dame uit Engeland geleerd om bij mezelf in te checken. Bij mijn fysieke, emotionele, mentale en spirituele Zelf. Nu komt er geen succesverhaal dat ik vervolgens instant manifesteerde waarvan ik droomde (wilde ik natuurlijk wel). Maar zo ging het niet.

Wat er gebeurde was dat ik een gouden tool ontving, waarmee ik slowly but steadily mezelf op de meest diepe en oppervlakkige lagen ging zien. Da’s een proces (helaas pindakaas, ik ben meer van snelle stappen, snel thuis 😉).

Maar wel zo’n proces dat als je er eenmaal aan begint, er ook geen weg meer terug is. Want wat je van jezelf gezien hebt, kun je niet meer niet zien.