De eerste 3 interviews zijn nu beschikbaar.

Van di 21 t/m do 23 maart

 Ik wens je veel inspiratie toe!
❤️ Danielle

Hermelijn van der Meijden

Hermelijn heeft een achtergrond als journalist en is schrijver van o.m. Negen Geheimen van de Vrouw en De Droomvrouw (Aurora Concepts); boeken waarin ze op zeer persoonlijke en toegankelijke wijze de reis van de ziel verwoordt. Opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing Europe werkt Hermelijn ook als Energy Trainer, zowel online als op locatie, en leert ze vrouwen o.a. dieper contact te maken met de diepere lagen in zichzelf.

Antoinette (Mahatma) Revier

Al meer dan 20 jaar begeleidt Antoinette, auteur en trainer, mensen op allerlei manieren naar meer licht en innerlijke vrede. Haar jeugd begon in een kindertehuis; geen goed begin voor een gevoelig meissie. De sporen van haar verleden heeft zij lang met zich meegedragen en zorgde voor een breakdown van 15 jaar. Een periode waarin zij haar weg ging om zichzelf te helen. Zo werd haar diepste pijn haar grootste kwaliteit.

Eyra Moon en Mathieu Iking

Eyra (Subconscious Mind Clearing en Intuïtie Trainer) is al vanaf haar geboorte hoogsensitief en helderwetend en heeft na vele trainingen haar eigen mind clearing methode ontwikkeld. Mathieu (Healing Facilitator & Space Holder) werkt al meer dan 15 jaar met unieke, helende frequenties. De combinatie van hun werk, waarin ze Source Healing, Subconscious Mind Clearing en Sound Healing combineren, brengt een diepe en blijvende transformatie teweeg. Ze werken 1op1, met groepen en met organisaties.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl