De volgende 3 interviews zijn nu beschikbaar.

Van vr 24 t/m zo 26 maart

 Ik wens je veel inspiratie toe!
❤️ Danielle

Iris Boonstra

Iris is spiritueel ondernemerscoach voor vrouwelijke Lichtwerkers. Zij leert vrouwen hoe je vanuit je Lichtkracht een bloeiend bezield bedrijf manifesteert. Een bedrijf waarin je werkt met de klanten die bij je spirituele missie passen. En een bedrijf waarin je de omzet maakt die jij als Lichtwerker waard bent.

Gordon Volckmer

Gordon is oprichter van het spirituele platform Nieuwetijdskind Magazine. Naast dat hij hiervoor schrijft, organiseert hij ook spirituele events die gericht zijn op bewustzijnsverruiming en het openen van het hart. Ook begeleidt hij mensen, meestal ondernemers en soms particulieren, die hun hart en ziel (willen leren) volgen. Dat doet hij via coaching, reading en healing.

Voor info over de 2 kortingen die Gordon aanbiedt: zie de e-mail van vr 24/3 [Dag4].

Mok Heijmerink

Mok helpt ondernemers bij het in de wereld zetten van hun zielsmissie. Zij heeft ontdekt dat als we laten zien wie we werkelijk zijn (ook als niet-ondernemer) dat er licht vrijkomt dat op een natuurlijke manier de harten van anderen raakt. Dus door te gaan staan voor wie je bent creëer je een lichtnetwerk waarin verbinding, gemak en kracht beschikbaar wordt voor jezelf en de wereld.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl