De laatste 3 interviews zijn nu beschikbaar.

Van ma 27 t/m wo 29 maart

 Ik wens je veel inspiratie toe!
❤️ Danielle

Jasper Merle

Jasper is een Heartsong Singer en Voice Healer. Hij helpt mensen hun hartekracht te bevrijden via de helende kracht van klank. Zijn Heartsongs ontstaan in het moment, afgestemd op de ontvanger(s) en rechtstreeks vanuit de liefdevolle lichtenergieën. Naast individuele Heartsong sessies, verbindt Jasper mensen met helende Spirits en het Liefdesbewustzijn tijdens muzikale bijeenkomsten.

Esther van den Wildenberg

Esther is een brug tussen de dimensies, en werkt als Channel en ET Healer op alle lagen van je wezen. Met haar Sterrenfamilie van Sirius B en andere rassen en gidsen brengt ze informatie, heling, liefde en humor die je ondersteunen in jouw unieke proces. Ze geniet van het Ascensieproces en het activeren van andere Lichtwerkers die hier hun prachtige giften komen delen.

Lea van der Eem

Lea is gids bij het ontwaken. Zij is een kanaal voor energie en informatie uit de hogere dimensies. Zij verzorgt online lichtactivaties voor groepen, creëert begeleidende meditaties en schrijft vanuit eigen doorleefde ervaringen over het proces van ontwaken en de actuele ontwikkelingen. Lea’s werk is gericht op het verruimen van je bewustzijn, verbinden met je essentie en helemaal aanwezig zijn in je lichaam.

Vul kortingscode in op de betaalpagina:
ikbenaanwezig

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl