Toegang tot de 9 interviews

Ik wens je veel inspiratie toe!

❤️ Danielle

Gordon Volckmer

Gordon is oprichter van het spirituele platform Nieuwetijdskind Magazine. Naast dat hij hiervoor schrijft, organiseert hij ook spirituele events die gericht zijn op bewustzijnsverruiming en het openen van het hart. Ook begeleidt hij mensen, meestal ondernemers en soms particulieren, die hun hart en ziel (willen leren) volgen. Dat doet hij via coaching, reading en healing.

Esther van den Wildenberg

Esther is een brug tussen de dimensies, en werkt als Channel en ET Healer op alle lagen van je wezen. Met haar Sterrenfamilie van Sirius B en andere rassen en gidsen brengt ze informatie, heling, liefde en humor die je ondersteunen in jouw unieke proces. Ze geniet van het Ascensieproces en het activeren van andere Lichtwerkers die hier hun prachtige giften komen delen. 

Iris Boonstra

Iris is spiritueel ondernemerscoach voor vrouwelijke Lichtwerkers. Zij leert vrouwen hoe je vanuit je Lichtkracht een bloeiend bezield bedrijf manifesteert. Een bedrijf waarin je werkt met de klanten die bij je spirituele missie passen. En een bedrijf waarin je de omzet maakt die jij als Lichtwerker waard bent.

Lea van der Eem

Lea is gids bij het ontwaken. Zij is een kanaal voor energie en informatie uit de hogere dimensies. Zij verzorgt online lichtactivaties voor groepen, creëert begeleidende meditaties en schrijft vanuit eigen doorleefde ervaringen over het proces van ontwaken en de actuele ontwikkelingen. Lea’s werk is gericht op het verruimen van je bewustzijn, verbinden met je essentie en helemaal aanwezig zijn in je lichaam.

Jasper Merle

Jasper is een Heartsong Singer en Voice Healer. Hij helpt mensen hun hartekracht te bevrijden via de helende kracht van klank. Zijn Heartsongs ontstaan in het moment, afgestemd op de ontvanger(s) en rechtstreeks vanuit de liefdevolle lichtenergieën. Naast individuele Heartsong sessies, verbindt Jasper mensen met helende Spirits en het Liefdesbewustzijn tijdens muzikale bijeenkomsten. 

Antoinette (Mahatma) Revier

Al meer dan 20 jaar begeleidt Antoinette, auteur en trainer, mensen op allerlei manieren naar meer licht en innerlijke vrede. Haar jeugd begon in een kindertehuis; geen goed begin voor een gevoelig meissie. De sporen van haar verleden heeft zij lang met zich meegedragen en zorgde voor een breakdown van 15 jaar. Een periode waarin zij haar weg ging om zichzelf te helen. Zo werd haar diepste pijn haar grootste kwaliteit.

Mok Heijmerink

Mok helpt ondernemers bij het in de wereld zetten van hun zielsmissie. Zij heeft ontdekt dat als we laten zien wie we werkelijk zijn (ook als niet-ondernemer) dat er licht vrijkomt dat op een natuurlijke manier de harten van anderen raakt. Dus door te gaan staan voor wie je bent creëer je een lichtnetwerk waarin verbinding, gemak en kracht beschikbaar wordt voor jezelf en de wereld.

Hermelijn van der Meijden

Hermelijn heeft een achtergrond als journalist en is schrijver van o.m. Negen Geheimen van de Vrouw en De Droomvrouw (Aurora Concepts); boeken waarin ze op zeer persoonlijke en toegankelijke wijze de reis van de ziel verwoordt. Opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing Europe werkt Hermelijn ook als Energy Trainer, zowel online als op locatie, en leert ze vrouwen o.a. dieper contact te maken met de diepere lagen in zichzelf. 

Eyra Moon en Mathieu Iking

Eyra (Subconscious Mind Clearing en Intuïtie Trainer) is al vanaf haar geboorte hoogsensitief en helderwetend en heeft na vele trainingen haar eigen mind clearing methode ontwikkeld. Mathieu (Healing Facilitator & Space Holder) werkt al meer dan 15 jaar met unieke, helende frequenties. De combinatie van hun werk, waarin ze Source Healing, Subconscious Mind Clearing en Sound Healing combineren, brengt een diepe en blijvende transformatie teweeg. Ze werken 1op1, met groepen en met organisaties.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl