Gratis Masterclass

De 5 basis ingrediënten van beZield leven

Di 12 mrt 19.30 – 20.45 uur

Hoe zou het voor je zijn als je beZield leeft – jij en je Ziel in perfecte afstemming?

Je geniet van het leven. Oké, heus niet altijd, maar wel vaak. Dus dat er iets mis zou zijn met je leven, kun je echt niet zeggen. Toch mis je iets. Het laat zich lastig uitleggen. Het is meer een gevoel. Een verlangen naar meer verdieping en verbinding met jeZelf. Met hoofdletter Z, dus voorbij je persoonlijkheid.

Je weet dat er een diepere laag in jou zit. En daar heb je heus wel contact mee, maar niet genoeg naar jouw smaak. Dus een leven waarin je volledig bent afgestemd op je Ziel (en je Ziel op jou!) klinkt je als muziek in de oren.

Tijdens deze Masterclass deel ik welke ingrediënten je nodig hebt om van binnenuit dat beZielde leven naar je toe te halen. Vergelijk het maar met een lekkere, eenvoudige appeltaart. Je hebt niet veel meer nodig dan roomboter, bloem, suiker, appels en kaneel. In een handomdraai zet je dan een heerlijk geurende taart op tafel, waarvan het water je in de mond loopt.

Zo is het ook met beZield leven. Dat kun je net zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Maar in de basis is het heel eenvoudig. Als je blijft mixen en stoeien met slechts 5 ingrediënten dan ontvouwt zich onder je ogen jouw beZielde leven.

Want als je deze ingrediënten samenbrengt, stap je in de perfecte grondhouding om als mens meer ruimte te maken voor je eigen Zielslicht. Je Zielsbewustzijn kan dan dieper indalen, waardoor jouw leven direct meer beZield raakt. Appeltje eitje.

Deelname aan de Masterclass levert je het volgende op:

Inzicht in wat beZield leven nu precies betekent en hoe je hier elke dag meer ruimte voor maakt.

Kennis van de 5 basis ingrediënten voor een beZield leven en praktisch tips hoe je deze ingrediënten tot een grondhouding mixt.

Eenvoudige aanwijzingen om jeZelf volledig te zien ongeacht waar je in je leven staat.

De ervaring dat je Ziel altijd bij je is en je volledig omhult, verwarmt en steunt.

Voeding voor je Ziel, en ontspanning voor jou als mens!

Ik hou van praktisch en concreet, dus verwacht heldere taal en praktische inspiratie. Na afloop weet je wat je doen hebt (én te laten!) als je meer beZield wilt leven. Het maakt daarbij niet uit of dat op het vlak van je gezondheid is, je werk, je relaties of iets anders.

Tijdens de Masterclass maak je kennis met de basisgrondhouding voor een beZield leven. Met die basis kun je elke situatie naar een ‘next level shiften’ (om het maar even lekker hip te formuleren).

En ook nog goed om te weten: tijdens de Masterclass geef ik een paar korte Zielsblauwdrukreadings aan mensen die dat willen. Want dat maakt meteen helder hoe beZield leven er in de praktijk uitziet.

Doe je mee? Dat zou ik super leuk vinden!

 

Met Licht en Liefde
Danielle

Gratis Masterclass ‘De 5 basis ingrediënten van beZield leven’

Schrijf je hieronder in voor de datum van jouw keuze.

Masterclass di 12 mrt om 19.30 uur

‘Wat ik mooi vind in alles wat ik van je hoor, is dat jij het spirituele, het leven vanuit hart & ziel op een heel krachtige, aardse wijze overbrengt! Heel toegankelijk voor iedereen.’

‘De Masterclass was prachtig! Mooi om de emoties ook bij anderen naar boven te zien komen.’

‘Wat een fijne masterclass. Ik volg je al wat langer en de manier waarop jij werkt, vind ik inspirerend en verfrissend.’

‘Wat een super inspirerende Masterclass. Heel veel dank!’

‘Ik wil je een zeer grote en welgemeende dankjewel zeggen dat ik de kans kreeg om jouw masterclass te volgen!’

‘Wat een geweldige Masterclass en wat een sprekende beelden! Jij brengt zachtheid op een krachtige wijze.’

‘Dankjewel voor de prachtige Masterclass. Zo herkenbaar allemaal en zo duidelijk en tastbaar uitgelegd.’

‘Bedankt voor alles wat je gedeeld hebt. Vakwerk, met heel veel enthousiasme gebracht! Veel opgestoken!’

Wie is Danielle?

Ik voel een enorme drive om spiritualiteit toegankelijk en concreet te maken voor steeds meer mensen. In mijn optiek doen we daar vaak namelijk veel te ingewikkeld over. We zijn allemaal Goddelijke Lichtwezens in een menselijk lichaam met een persoonlijkheid. Wat we te doen hebben is ons herinneren wie we ten diepste zijn.

Als kind was ik bovengemiddeld sensitief en ‘snapte’ ik waarom ik op aarde was. Maar met elk jaar dat ik ouder werd, kwam er weer een extra versluieringslaag op dat innerlijk weten. Totdat ik op een dag me volledig had aangepast aan het aardse leven. Wat echt niet verkeerd was hoor. Het leven hier kan namelijk ongelooflijk leuk zijn 😄. Maar ook pittig en pijnlijk (lang leve het leven in de dualiteit!).

De combinatie van een internationale verhuizing en een echtscheiding brak mijn aangepaste levensstijl open. Het effect? Veel menselijke emoties én een diep innerlijk weten dat ik dit meemaakte omdat ik daar op Zielsniveau voor had gekozen. Het gevolg was een ontvouwend en uitdijend ontsluieringsproces, dat niet meer te stoppen was en is.

Ik begeleid bevlogen zielen in hun ontsluiering, zodat zij weer volop in verbinding komen met  hun eigen Zielslicht. En zodat zij op aarde met vertrouwen gaan doen waarvoor ze ooit op Zielsniveau getekend hebben. In mijn werk laat ik me leiden door mijn Light Tribe. Daarnaast werk ik met de Akasha Kronieken en een eeuwenoud esoterisch systeem dat inzicht geeft in je unieke Zielsblauwdruk.

Gratis Masterclass ‘De 5 basis ingrediënten van beZield leven’

Schrijf je hieronder in voor de datum van jouw keuze.

Masterclass di 12 mrt om 19.30 uur