Lieve gidsen,

Ik merk dat ik moedeloos en down word van de coronasituatie. Hoe gaan mijn kinderen opgroeien? Ik vind het moeilijk om in het NU te blijven, dankbaarheid te voelen en te vertrouwen….

“We snappen dat de moed je in de schoenen zakt. Het duurt langer dan je dacht. Ook dit gaat voorbij. Vrees niet voor je kinderen. Zij hebben deze tijd gekozen. Dat komt goed. Blijf in vertrouwen, lach, zoek positiviteit.

Vecht niet. En vecht vooral niet tegen jezelf. Sta jezelf toe om af en toe boos te worden, ongeduldig te zijn etc. Leg jezelf niet zoveel op; je bent ook een mens.

Het antwoord zit echt in Liefde. Dat blijven we herhalen. Het klinkt heel simpel, maar is het niet. Het vraagt veel van mensen. Allereerst om uit de polariteit te blijven. En de wereld zoals jullie die nu kennen IS polariteit.

Zak keer op keer in je hart. Maak daar een gewoonte van. Gebruik je ademhaling. En grond je.

Er gaat nog een flinke storm komen. Dat kun je aan. Wees niet bang.

Houd je hoofd koel en je hart open. Laat je niet gek maken door alle berichten in de media. Probeer ook minder over de situatie te praten. Het collectief blijft ’t namelijk voeden. Haal corona uit je systeem door er niet zoveel aandacht aan te besteden.

Richt je aandacht daarentegen op de toekomstige wereld. Droom van die mooie, nieuwe wereld die gaat komen. Er gaat een ander tijdperk aanbreken, en je gaat het meemaken.”

In Liefde ❤️