Werkwijze

Ik combineer mijn spirituele kennis en helderheid met mijn ervaringen in het
communicatievak en psychologische kennis van de mens.

Hoe ik werk

‘Hé stop, je gaat je toch niet zomaar opgeven voor een Masterclass bij mij? Of voor een reading, Workshop of training, zonder dat je weet HOE ik werk?’ Aan het woord is ‘mijn’ Pietje precies. Het deel in mij dat de dingen graag zorgvuldig en nauwkeurig doet, en die de
behoefte voelt om uit te leggen HOE ik werk. En dan is er ook nog de academica in mij, die vindt dat ik transparant moet zijn over mijn manier van werken.
Misschien denk je: joh, Danielle, dat maakt mij toch helemaal niet uit. Ik volg je nu al een tijdje. Ik weet hoe je denkt en praat, en ik geloof dat allemaal wel. Ik wil gewoon met jou in zee. Als dat zo is: super, wees welkom en skip deze webpagina. Wil je meer weten over mijn werkwijzen en uitgangspunten? Ook super, dan heb ik deze webpagina speciaal voor jou gemaakt. 

Ik werk met Creatie Codes. Deze Codes liggen besloten in de klankvibratie van je geboortenaam en omvatten de blauwdruk van je ziel. En die blauwdruk geeft weer inzicht in de specifieke ervaringen die je op zielsniveau wilt hebben, inclusief de minder prettige. Inmiddels heb ik zo’n 200 zielsblauwdrukken gelezen en weet ik dat het een uiterst krachtig instrument is om tot de kern te komen van waarom je hier op aarde bent en wat je tegenhoudt in het belichamen van je zielstalenten.

Ik werk met de Akasha Kronieken. De Akasha is een hoogfrequente bewustzijnsruimte, waar alle ervaringen van je ziel liggen opgeslagen. Ook omvat het je volmaakte zielsblauwdruk, ofwel jouw unieke potentieel. Ik heb de Akasha Kronieken leren kennen als een uiterst fijngevoelig, liefdevol, oordeelloos en respectvolle energie die heling en helderheid bieden rondom specifieke vraagstukken. De Kronieken inspireren en begeleiden mij in mijn algemene teachings. En ik open de Akasha Kronieken voor de mensen die ik begeleid. Uiteraard altijd in onderling overleg.

Ik werk met mijn communicatiekennis. Alles communiceert. Ik werk dus met alles wat ik zie, hoor en voel. Omdat je innerlijke staat van zijn weerspiegeld wordt in je gedrag en in de ervaringen die je aantrekt, kun je hieruit opmerken wat je ten diepste over jezelf en het leven gelooft. Ik beschouw het als een taal. Mijn jarenlange werkervaring in het communicatievak combineer ik trouwens met mijn psychologische kennis van de persoonlijkheid en de werking van het brein.

‘Danielle heeft een zachte energie in haar en straalt rust uit. De energetische klik voelde ik direct! Zij is invoelend, meelevend, nieuwsgierig, vraagt door en neemt de tijd (belangrijk!). Danielle heeft een zekerheid over de stof die ze overbrengt, ze wéét waarover ze praat. Er is serieus NIETS wat niet klopte of wat ik niet prettig/fijn vond. Ik ben echt SU-per dankbaar dat ik dit traject met haar heb gedaan.’ Liselotte

En dan heb ik ook nog een drietal uitgangspunten. Wil je die ook nog weten?

Alles is wederkerig. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat zoveel vrouwen (en ook een paar mannen!) mij hebben toegelaten in hun wereld. Dat ik hen mocht inspireren, aanmoedigen en begeleiden tijdens een stukje van hun zielsreis. Op hun beurt bedanken veel cliënten mij voor de rol die ik heb gespeeld in hun transformatieproces. Het is mijn stelligste overtuiging dat alles wederkerig is, en we dus allemaal gelijkwaardig aan elkaar zijn. Dat betekent dat jij van mij leert, en ik van jou, en dat we samen van de groep leren.

Vrijheid is ons geboorterecht. Vrijheid is mijn meest belangrijke waarde. Ik vind het ontzettend belangrijk om vanuit vrijheid te leven, uiteraard met respect voor de vrije wil van de ander. Vrijheid brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Door de volledige verantwoordelijkheid te dragen voor jouw leven, met alles wat daarin gebeurt, maak je jezelf innerlijk vrij. Je hoeft dan de ander niets te verwijten of kwalijk te nemen. Je draagt jezelf. Als je met mij in zee gaat, verwacht ik van je dat je de verantwoordelijkheid neemt over je eigen leerproces. 

Ieders waarheid is uniek (en aan verandering onderhevig). Naast een aantal natuurwetmatigheden en een paar universele weten (zoals de Wet van Tegengestelden en die van Aantrekkingskracht), geloof ik niet in één absolute waarheid. Wél in een veelheid aan
perspectieven die samen een uitsnede van de realiteit laten zien. En die perspectieven verschuiven naarmate we ons bewustzijn verruimen en oude ballast loslaten. Ik ben oprecht in alles wat ik voel, uitspreek en deel. Of het 100% waar is? Voor mij wel. Maar het is dus aan jou om te voelen of het ook jouw waarheid is. En dat heeft weer alles te maken met het nemen van je verantwoordelijkheid voor jouw leven en groeiproces.

Gratis inspiratie in je inbox

Dit is wat je kunt verwachten: elke eerste dag van de maand ontvang je een inspiratiemail in je inbox. Verder, stuur ik een mail als ik ook echt iets te melden heb 😀. Wanneer ik bv. een nieuwe interviewserie met boeiende gastsprekers heb georganiseerd. Of wanneer ik een Masterclass of Workshop aanbied. En oh ja, je kunt je altijd weer uitschrijven.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl