Hi, ik ben Danielle

Ik ben een Soul Messenger, een intuïtief gids voor sensitieve vrouwen en mannen die vanuit hun eigen authenticiteit willen leven.

Wat is jouw zielsplan?

In mijn visie komt elk mens op aarde met een uniek zielsplan. Met een diep verlangen, bewust of onbewust, om bepaalde levenservaringen op te doen.  Weet jij wat jij op zielsniveau wilt meemaken? Een Soul Reading op basis van de geluidsfrequentie van je geboortenaam is een manier om een kijkje in de keuken te krijgen.

Ik hoor vaak terug dat zo’n Soul Reading heel bekrachtigend is. Je gaat beter begrijpen waarom je bepaalde ervaringen naar je toe hebt getrokken, ook wat de minder leuke ervaringen betreft. En je krijgt meer waardering voor de prachtige gaven die in je zielsplan, in jouw zielsblauwdruk, besloten liggen. Deze gaven kunnen geactiveerd zijn of wachten erop om door jou ‘aangezet’ te worden.

Ervaring van…

“Danielle heeft een reading, een zielsblauwdruk voor me gedaan. Er zijn momenten dat je behoefte hebt aan een groter plaatje. Om een referentiekader en extra bevestiging van jezelf te krijgen via een ander. Danielle heeft dat prachtig gedaan: integer, zorgvuldig en helder. Het pad waar ik al op loop voelt nog duidelijker en ik heb nieuwe inzichten gekregen rondom mijn talenten en koers.”  – Nicolette Scholtens

Laatste Blogs

Gerrit Gielen: Angst geeft ons richting

Gerrit Gielen: Angst geeft ons richting

Op de website van Gerrit Gielen kom je nergens het woord ‘ascensie’ tegen. En ook al vindt Gerrit het een betekenisvol woord, hij praat liever over angst en liefde. Begrippen waar iedereen direct een beeld bij heeft. Een man naar mijn hart! Want waarom zouden we...

Lees meer

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl