Ben jij klaar om je unieke kwaliteiten met de wereld te delen, en weet je niet precies wat en hoe?

 

Je bent al heel en compleet, je bent alleen vergeten wie je in essentie bent en wat je hier te doen hebt.”

Laat mij je inspireren om illusies, overtuigingen en ‘oude rommel’ op te ruimen, zodat je het leven leidt dat je je hebt voorgenomen voordat je naar de aarde kwam.

Ik ben van praktisch, concreet en ook een beetje luchtig. Als dat je aanspreekt, meld je dan aan voor mijn inspiratiemail. Je ontvangt die (bijna) elke zondagochtend in je inbox. En blijkt het toch niets voor je zijn, dan schrijf je je gewoon weer uit. (Appeltje, eitje 😊)

Ja, stuur mij die inspiratie en tips!

Lijkt dit wel jouw leven?

Je hebt je leven goed op de rit. Je werk doet ertoe, je hebt een prima relatie en je geniet van je kinderen. Dus op ’t eerste gezicht is alles dik in orde. Toch bekruipt je steeds vaker het gevoel van: is dit nu het leven waarvoor ik ooit getekend heb? Dat er meer is tussen hemel en aarde weet je al lang. En ook dat je meer bent dan je fysieke lichaam. En misschien is dat wel waarom je steeds vaker last hebt van deze ene vraag. Want als je ziel met een speciale bedoeling naar aarde is gekomen, doe je dan wel de dingen die daar echt bij horen?

Neem nou zo’n zaterdagavond. Je hebt extra lekker gekookt, want nu je oudste een weekend thuis is, wil je toch dat daar extra groente in gaat 😊. Ook heb je met elkaar aan tafel flink gelachen, en je geniet sowieso steeds meer van de volwassen gesprekken met je kinderen. Maar dan is het toetje nog niet weggelepeld, en opeens zijn je kinderen gevlogen (want bijbaan, feestje, ‘naar boven’) en is je lief verdiept in de eigen bezigheden. En daar zit je dan, thuis op de bank. Na te genieten, en tegelijkertijd óók met een onvervuld onderbuikgevoel.

Deze momenten komen steeds vaker voor. Als je met je yogamatje na afloop van de les naar je fiets loopt. Als je na een drukke werkdag onder de douche stapt om ‘al het stof van je af te spoelen’. En als je net met veel pijn en moeite een dag in je agenda hebt gevonden, waarop je naar die ene meditatietraining kunt gaan. 

Die momenten voelen als kleine speldenprikjes, die zeggen: er is niks mis met wat er wél in je leven is, maar er ontbreekt wel degelijk iets. En als je heel eerlijk bent, weet je dat ook. Je weet dat er meer in jou zit wat ook ten volle geleefd mag worden, alleen doe je het niet. En tot voor kort kon je die onrustige gedachten makkelijk wegduwen, want je was druk met werk, je moederrol en al het goede in je leven. Maar dat negeren, tja, met de vijftig in zicht lukt dát je dus steeds minder makkelijk. 

Misschien komt het omdat je ouders in rap tempo echt oud beginnen te worden. Dat maakt je extra bewust van je eigen leeftijd; nog lang niet oud, maar ook niet meer piepjong. Misschien komt het omdat jij je ogen ook niet in je zak hebt; de hele maatschappij piept en kraakt en in die wereld hebben je kinderen straks hun draai te vinden. Hun eigen, authentieke rol te vervullen. En misschien zit daar nu wel net de angel. Hoe kun jij verwachten dat je kinderen voluit leven, precies zoals ze echt van binnen zijn, en dat ze dus het leven leiden wat ze zich ooit op zielsniveau hebben voorgenomen, als jij dat zelf ook niet doet? Au! Daar zit ie dus.

En weet je, nu is alles op zich nog prima. Maar stel dat het zo blijft. Dan komt er een dag dat je terugkijkt en beseft: ik ben nooit geworden wie ik écht ben, en heb ik mijn kinderen dat nooit kunnen voorleven. Ik had het kunnen doen, maar ik deed het niet. 

Dat hoeft jou niet te gebeuren! Zet meteen de eerste stap naar een écht vervullend leven: meld je aan voor mijn wekelijkse inspiratiemail.

Ja, stuur mij die inspiratie en tips!

Wil jij voluit leven, in lijn met je zielsmissie?

Abonneer je dan GRATIS op de ‘Engel op Aarde’ Podcastshow. Je ontvangt dan twee keer per week automatisch een aflevering met inspiratie, inzichten en praktische tips.
Beluister mijn Podcast via Spotify, iTunes of een andere podcastapp.

Elke ziel heeft een unieke blauwdruk die richting geeft aan je leven

Dit is hoe ik het zie. Elke ziel die naar aarde komt, doet dat met een diep verlangen om ervaringen op te doen binnen de dualiteit. Om hier te kunnen ‘spelen’, verbindt de ziel zich met een menselijk lichaam en neemt het een persoonlijkheid aan. We noemen dat ‘ik’. En vergeten vervolgens dat we veel meer zijn dan die ‘ik’…

Weet jij wat je op je Zielsniveau hier wilt ervaren? Een reading van je zielsblauwdruk is een manier om daarachter te komen. Je gaat beter begrijpen waarom je bepaalde ervaringen hebt gehad, inclusief de minder prettige. En je krijgt meer waardering voor de prachtige talenten die in je zielsblauwdruk besloten liggen. De unieke blauwdruk van jouw ziel is altijd het vertrekpunt van mijn begeleiding. Omdat inzicht in je Zielsblauwdruk je direct tot de kern brengt van wat je hier te doen hebt.

‘Wat een ongelooflijk fijne rijke reading. Met een jubelend hart zit ik dit kostbare cadeau verder uit te pakken. Er valt nog zoveel te ontdekken. Wat een avontuur en tegelijkertijd mogen de pittige levenslessen helemaal aanwezig zijn. Ik ben een geluksvogel!’
Arna Cornelissen

‘Wat ik vooral voel is heel veel dankbaarheid en ontroering. Wat was dat een mooie ontmoeting. Het helpt mij verder op mijn weg. Ik heb begrepen wat ik doe en weet nu wat ik hierin los kan laten.’
Maria

‘Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb, het heeft me veel gebracht zoals verduidelijking, bevestiging en ook rust. Het gaat me helpen om nieuwe stappen te zetten op mijn weg.’
Ingrid Walraevens

Laatste Blogposts