Interviews

Mijn werk als Soul Messenger heeft een vlucht genomen toen ik startte met het interviewen van de meest uiteenlopende, inspirerende mensen over spirituele onderwerpen. En om dat vervolgens te delen met de meest uiteenlopende, inspirerende mensen. Met jou dus!

Interview met Danielle Hermeler

Voor haar boek Lemurische Zielsheling heeft Cathelijne Filippo mij geïnterviewd over wat de ziel nu eigenlijk is. En hoe je aan de hand van je unieke klankleur van je geboortenaam inzicht kan krijgen in je zielsblauwdruk. Ik vond het superleuk om eens aan de andere kant van de tafel te zitten, en vragen te beantwoorden in plaats van te stellen.

Interview met Linda Rood

Ik geniet altijd zo van mijn uitwisselingen met Linda Rood. Om te beginnen omdat ik dan voel hoe ik me dieper ontspan in het moment van nu. Maar ook omdat zij vanuit de non-dualiteit het leven zo begrijpelijk en in neutrale bewoordingen kan omschrijven. Dit interview maakte deel uit van het online retreat ‘Je Zielsmissie Ontsluierd’.

Interview met Peggy Sandaal

Wat ik zo leuk vind aan Peggy Sandaal is dat als zij praat, alles in haar lichaam meedoet. Peggy is één en al expressie. Ook in haar woordkeuze. Met haar beeldende uitspraken zet ze haar woorden extra kracht bij, zoals: ‘Ben je in de uitverkoop of ben je een Dolce Gabbana?’. Dit interview maakte deel uit van het online retreat ‘Op weg naar Liefde’.

Interview met Gerrit Gielen

Ook al vindt Gerrit Gielen het woord ‘ascensie’ betekenisvol, hij praat liever over angst en liefde. Begrippen waar iedereen direct een beeld bij heeft. Een man naar mijn hart! Want waarom zouden we abstracte termen gebruiken als we met dagelijkse woorden hetzelfde kunnen zeggen.
Dit interview maakte deel uit van het online retreat ‘De Magie van Ascensie’.

Nieuwsbrief

Ontvang gratis inspiratie

Ik ga je niet om de haverklap een nieuwsbrief sturen. Dat vind ik als ontvanger van nieuwsbrieven
helemaal niet prettig, en dat doe ik dus zelf ook niet.

Dit is wat je wél kunt verwachten: één keer in de zoveel tijd een inspiratiemail met o.a. uitnodigingen
voor gratis online masterclasses, aankondigingen van nieuwe interviewseries met boeiende
gastsprekers, linkjes naar mijn podcastinterviews en ander nieuws. Soms ontvang je een paar e-mails
in een korte tijd achter elkaar. En soms hoor je wekenlang niets van me. En oh ja, je kunt je altijd
weer uitschrijven.