Toegang tot de 8 retreatinterviews

Jasper Merle

Jasper is een Heartsong Singer en helpt mensen hun hartekracht te bevrijden via de helende kracht van klank. Zijn Heartsongs ontstaan in het moment, afgestemd op de ontvanger(s) en rechtstreeks vanuit de liefdevolle lichtenergieën. Naast individuele Heartsong sessies, verbindt Jasper mensen met helende spirits en het Liefdesbewustzijn tijdens muzikale bijeenkomsten.

Frederieke Karin van der Lijn 

Frederieke is regressie- en reïncarnatietherapeut en begeleidt cliënten in het opsporen en verwerken van pijnlijke gebeurtenissen in de voorouderlijn, vorige levens en actuele ervaringen. Ook is zij de oprichter van ‘Oude wijsheid – Nieuw bewustzijn’; een platform waarop ze inheemse kennis en wijsheid deelt over voorouderverbinding en de spirit van dieren via verdiepende gesprekken met medicijnmannen en -vrouwen wereldwijd.

Margaretha de Vries

Margaretha is een ziener van binnenuit en mede daardoor een begaafd healer en reader. Ze heeft een brede achtergrond in o.a. holistische natuurgeneeskunde, voetreflexologie en Reiki. Via individuele sessies en met de training ‘Helen vanuit het Hart’, helpt ze mensen fysiek en emotioneel in balans te komen. Met haar man (René van Collem, muzikant) maakt ze helende mantra’s en gebeden.

Aedith Empress Hagenaar

Aedith is bestseller auteur, astrologe en Empress van Palaysia Publishers en Sunshine for the Soul met vestigingen in Nederland, Engeland en Duitsland. Aedith streeft ernaar één te zijn met de Bron en inspireert anderen hetzelfde te doen. Ze doet dat via haar boeken, Affirmatie van de Maand, workshops, persoonlijke coachingssessies en YouTube kanaal.

Cathelijne Filippo

Cathelijne is spiritueel schrijfster, coach, heler, psychologe, Lichtwerkster en kunstenares. Haar werk heeft als doel je te helpen vanuit je Ware Zelf te leven en de overgang te maken van 3D naar 5D-bewustzijn. Met haar nieuwste boek ‘Lemurische Zielsheling’ inspireert ze mensen om te leven vanuit hun kernfrequentie en hun innerlijke Licht te laten stralen.

Helena Naardenhove

Helena is transformatiecoach en medium. Met haar werk helpt ze mensen hun innerlijke waarheid en lichtkracht te herinneren zodat ze zich meer bewust worden van hun ware verlangen en hiernaar ook gaan handelen. ‘Neem je aangepaste ik wat minder serieus en draag bij aan een vrijere en blijere wereld door te leven naar wie je bent.’

Jaco Elken

Jaco is medium, auteur, trainer en oprichter van De Spirituele & Intuïtieve Academie. Met zijn werk maakt Jaco spiritualiteit toegankelijk voor iedereen en helpt hij mensen hun bovenzintuiglijke gaven te (her-)ontdekken. In het bijzonder werkt Jaco als paramedisch medium, en helpt hij mensen met fysieke klachten en (geestelijke) ziekten in hun zoektocht naar herstel.

Linda Rood

Linda ontwikkelde het zelfonderzoek ‘Vragen naar Vrijheid’ om beperkende patronen en kernovertuigingen los te laten. Ze schrijft hierover in haar boeken ‘Van doen naar zijn’, ‘Het ja-gevoel’ en in het kinderprentenboek ‘Mees en de magische poort’. Linda organiseert bijeenkomsten, begeleidt mensen individueel en leidt mensen op om anderen te begeleiden met de ‘Vragen naar Vrijheid’. 

Je vindt me hier

Danielle Hermeler
E: danielle@daniellehermeler.com
T: 06 837 725 13

Podcast ‘Engel op Aarde’
Digitale zondagochtend croissant

Elke zondagochtend inspiratie in je inbox over voluit leven, met hart en Ziel.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: AafkeHolwerda.nl  • Webdesign: SmartFoxCreatives.nl