Kickstart je Zielsmissie

Een intensieve training van 5 online groepsbijeenkomsten en 3 persoonlijke sessies, waarin je tijd maakt voor jezelf en de ontsluiering van je zielsmissie. Het effect is dat je een nieuw of extra impuls geeft aan datgene wat je nu op dit moment in je leven wilt creëren of ervaren.

De tweede editie van Kickstart je Zielsmissie is nu volop bezig. Wil jij meedoen aan de volgende ronde, schrijf je dan hieronder vrijblijvend in voor de wachtlijst. Ik stuur je een mailtje zodra ik meer informatie heb.

 Herken jij je hierin?

Je wéét dat er iets in jou wil openbarsten en tot bloei wil komen, maar je kunt je vinger er niet op leggen wat ‘het’ is. Je mist een heldere richting, en misschien ook het vertrouwen dat waarnaar jij écht verlangt voor jou is weggelegd. Je houdt je in en duft niet voluit te gaan.

Je kent jouw diepste zielsverlangen, maar je laat je tegenhouden door oude gedachten of emoties. (Wie ben ik om….?) Het ontbreekt je aan moed, zelfvertrouwen, energie en/of tijd (ook omdat je teveel bezig bent met het welzijn van anderen).

Je staat aan de vooravond van een nieuwe fase in je leven. Je hebt behoefte aan meer verdieping in wat je al weet, en je wilt concrete vervolgstappen zetten, zodat je steeds meer het leven gaat leiden waarvan je weet dat het de bedoeling is.

Dit zijn allemaal voorbeelden van ‘zachte duwtjes van je ziel’ om je zielspotentieel verder te ontdekken, te waarderen en te leven. En om de samenwerking met jou, als mens, te verbeteren en te versterken.

Met deze training geef je een cadeau aan jezelf. Je maakt tijd en ruimte voor je persoonlijke groei als mens én je investeert in de relatie met je ziel. Het resultaat? Meer innerlijke vrijheid, een betere samenwerking met je ziel en een verdere ontsluiering van je zielsmissie.

‘Ik ben blij met dit prachtige waardevolle programma met onbetaalbare inhoud. De sessies waren heel gestructureerd met veel extra mogelijkheden tot verdieping. Het woord ‘verbinding’ komt sterk bij me naar boven. In een groep en tegelijkertijd heel persoonlijk gericht. Het voelde als 1op1 coaching, met oprechte betrokkenheid en bekrachtiging van Danielle. De Akasha Kronieken en zielsblauwdruk readings waren prachtig, bijzonder en brachten veel in gang. Ook heb ik nu concrete tools waar ik verder mee aan de slag kan. Ik ben heel dankbaar!!!’
Lore

Dit levert deelname je op

Een scherper beeld van wat jouw rol hier op aarde is. 

Een beter begrip en waardering van de initiaties die je op zielsniveau voor jezelf hebt gecreëerd.

Meer vertrouwen in jezelf, omdat je jouw unieke zielstalenten leert kennen en begrijpt hoe je deze (slapende) talenten kunt activeren.

Meer plezier en vervulling in de ontvouwing van je zielsmissie, en bovenal moed om concrete stappen te zetten.

Verdieping van je communicatie met je ziel en/of je gidsenteam, zodat je steeds makkelijker vertrouwt op je innerlijke leiding en dus authentiek durft te zijn.

Een sterkere verbinding met jeZelf, zodat je steeds makkelijker je leven (met alles keuzes!) in lijn brengt met wat je op zielsniveau wilt ervaren.

Een toenemend gevoel van ‘vrij zijn’, omdat je je eigen verhalen niet meer klakkeloos gelooft en je gebeurtenissen minder snel persoonlijk aantrekt.

Ontmoeting en uitwisseling met gelijkgestemden en wellicht nieuwe soul mates.

‘Lieve Danielle, bedankt voor deze prachtige training en alles wat je erbij gegeven hebt!! Dat de zielsblauwdruk reading gekoppeld is aan de inhoud van de training vond ik waardevol. En dat je alle onderwerpen fantastisch geordend had en vooral ook op een heel concrete manier, met lekker veel concrete voorbeelden. De activatie tijdens de laatste bijeenkomst heb ik nog een keer overgedaan, en daarna merkte ik dat ik echt iets dieps had losgelaten. Dat vind ik helemaal geweldig!!’ 
Lenie

Dit ga je doen

Een 1op1 zielsblauwdrukreading met jouw unieke Creatie Codes, incl. de Codes die je vanuit je huidige naam inbrengt en van invloed zijn op HOE je je zielsmissie leeft. De reading duurt ca. 75 minuten en vindt plaats via Zoom. Na afloop ontvang je een naslagwerk en de audio-opname die je in de toekomst kunt blijven raadplegen voor meer verdieping.

2x keer een 1op1 coachingssessie van 50 minuten via Zoom voor meer individuele begeleiding. Indien gewenst, open ik dan ook de Akasha Kronieken voor je, zodat je via je gidsenteam meer inzichten krijgt aangereikt. De 2 afspraken maken we in onderling overleg.

5x een groepsbijeenkomst met o.a. psychologische/spirituele kennis over de werking van de persoonlijkheid en de samenwerking met de ziel, geleide visualisaties/meditaties waarin je zielsdelen ‘ophaalt’ en integreert, hernieuwd contact met je gidsenteam, en een Lichtactivatie van jouw Creatie Codes. Deze sessies zijn geïnspireerd op ‘De Levensinitiaties’ training van Bonnie Bessem, en verrijkt met inzichten vanuit de Creatie Codes om de praktische vertaalslag naar het dagelijks leven te maken. (Ik houd van concreet!)

Dit is je investering

9

Commitment aan jezelf! Je gaat een reis maken en je kunt net zo diep en ver gaan als je zelf wilt. Heb je hier zin in? Dat is namelijk belangrijk!

9

Tijd om deel te nemen aan de groepssessies. Kun je er (een keer) niet bij zijn? Geen probleem. Je ontvangt de opname van elke bijeenkomst en al het lesmateriaal. Wel zo fijn, want dan kun je op een later tijdstip alle oefeningen nog eens doen en de lesstof nog eens doornemen.

9

Een financiële investering IN je eigen ontwikkeling.

‘Kickstart je Zielsmissie’ is een praktisch ingestoken training die je verder helpt met het ont-dekken van je zielsmissie, het waarderen van je levenservaringen, en het zetten van concrete stappen om je zielsmissie te leven.

Waarom je deze training wilt doen

 

Ook al is ieders zielsmissie en levenspad uniek, voor iedereen geldt dat we hier op aarde zijn om te groeien, om bij te dragen én om te genieten terwijl we ervaringen hebben. En ook hebben we allemaal een ziel die graag met onze persoonlijkheid samenwerkt, zodat er zoveel mogelijk van ons zielsplan geleefd mag worden.

En die samenwerking, tja da’s nog best lastig. We zijn als persoonlijkheid namelijk geneigd om alles te geloven wat we denken en voelen. Ook kunnen we onbewust beïnvloed worden door ervaringen uit voorgaande levens of de voorouderlijke familielijn. Het is dan knap lastig om de boodschappen van onze ziel of van ons gidsenteam te ontvangen. Die boodschappen zijn er wel, maar onze persoonlijkheid pikt ze vaak niet op of gelooft liever de eigen gedachten.

In deze training besteed je zowel aandacht aan jouw unieke persoonlijkheid als aan je ziel en je zielsmissie. Want hoe bewuster je wordt van jouw bedrading als mens, hoe makkelijker het wordt om je zielsmissie te herkennen, te waarderen en te leven.

Liever eerst nog meer weten hoe andere mensen ‘Kickstart je Zielsmissie’ hebben ervaren? Hieronder vind je een aantal testimonials met meer details.

‘Ik dank je heel hartelijk voor de ondersteuning en een heerlijk positieve begeleiding tijdens het ‘Kickstart je Zielsmissie’ traject. Met je woorden weet je mensen heel intens op de juiste plekken te raken en te motiveren. Je doet aan gesproken woord healing! 😊’

Marjan

‘Ik vond het heel bijzonder en waardevol. Ik ben me veel bewuster geworden van wie ik ben en voel me daardoor blijer (niet altijd hoor 😊). Ik heb meer bewust contact met mezelf en realiseer me nu dat ik het antwoord op alles zelf heb en niet op de ander hoef af te gaan. Waardevol was voor mij het complete plaatje: jij!, de groepsenergie, de frequentie van 1x per week… En ik wil je zeggen dat ik jouw puurheid en zuiverheid enorm waardeer. 🙏🏽’

Conny

‘Ik vond de groepsenergie heel waardevol. Het is ook makkelijker vol te houden met een groep en het voelde ook veilig. En heel fijn dat jij alles zo concreet en simpel maakt. Gronden is nu heel simpel, nu jij gezegd hebt: er is gronding, zet je aardesterchakra aan.’

Xandra

‘Ik ben blij dat ik heb deelgenomen. Ik heb nu meer inzicht in mijn zielsmissie en ik word heel blij als ik naar mijn zielstalenten kijk. Dan herken ik al best wat dingen die ik ben, kan of doe. De meditaties vond ik erg fijn, en de zielsblauwdrukreading en de coaching het allerfijnste. Ik vond de opening van de Akasha Kronieken echt heel bijzonder en ongelofelijk treffend. Ook fijn dat ik de training gewoon op een ander moment kon terugkijken. Ik deed dat vaak in delen en dat is me ook heel goed bevallen. Fijn ook dat je alles zo concreet maakt met veel voorbeelden. Daarnaast stel je jezelf ook kwetsbaar op, dat vind ik heel prettig en dat maakt het contact met jou heel laagdrempelig. Daarnaast heb je veel kennis en veel te bieden. Dus dank je wel voor alles!!’

Dorothé

‘Ik heb veel geleerd en echt praktische handvatten gekregen om stil te staan bij mijn gedachten en gevoelens en ermee om te gaan en ernaar te kijken als hulpmiddelen bij mijn ontwikkeling en groei. In plaats van dat ik heel vaak het gevoel had dat het me allemaal overkomt. En heel fijn hoe je al deze onderwerpen zo lekker nuchter besproken hebt. De zielsblauwdruk reading heeft me richting gegeven over de toekomst, maar ik merk dat ik het voor mezelf nog niet veel scherper heb gekregen. Wel heb ik het idee dat ik kan beginnen met de stappen die nu helder zijn en dat de rest zich wellicht in de loop van de tijd gaat ontvouwen. Ik heb nog een heel pakket gekregen voor “onderweg” om in de komende tijd verder mee aan de slag te gaan.’ 

Annemarie

‘Over veel van de onderwerpen heb ik via mijn eigen exploraties al mogen leren, maar je bent natuurlijk nooit of te nimmer uitgeleerd en het was goed om het even te doorlopen. De meditaties erbij waren voor mij wel nieuw en ik vond het een leuke afwisseling van denkwijzen, inzicht en een stukje fijnstoffelijkheid. De opbouw en uitleg ervan vond ik heel goed en kwam mooi samen en was duidelijk. Zeker de eerste meditatie met de 3 deuren/kamers bracht mij veel informatie. Gek genoeg voelde het alsof er wat processen door de training, maar vooral naast de training, plaatsvonden. Dit vond ik wel mooi om te ervaren en gaf me ook meer vertrouwen dat ik meer intune dan ik überhaupt denk of doorheb. Ook vond ik het heel mooi om de energie te zien veranderen bij iedereen. Elke week kwam er steeds wat meer licht in de mensen hun ogen. Ik zag ook dat je veel ruimte voor iedereen maakte en iedereen in hun eigen licht probeerde te zien.’

Tina

Ja, ik wil op de wachtlijst!

Je vindt me hier

Danielle Hermeler
E: danielle@daniellehermeler.com
T: 06 837 725 13

Podcast ‘Engel op Aarde’
Digitale zondagochtend croissant

Elke zondagochtend inspiratie in je inbox over voluit leven, met hart en Ziel.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: AafkeHolwerda.nl  • Webdesign: SmartFoxCreatives.nl