Leven vanuit je Zielsmissie

Een intensief online programma van 7 groepsbijeenkomsten en 1 persoonlijke sessie, waarin je het contact met jeZelf verdiept en verstevigt, zodat je weet wat je hier op aarde te doen hebt en daar met gemak en vertrouwen ook naar handelt. Daar wordt jouw eigen leven een stuk leuker en lichter van. En je leeft tegelijkertijd aan je kinderen voor hoe je dat doet, dat leven vanuit je Zielsmissie.

Er is niks mis met je leven, maar er ontbreekt wel degelijk iets

Je bent blij met wat je hebt opgebouwd, en je voelt je regelmatig dankbaar voor wat je allemaal hebt bereikt. De fase van 24/7 voor je kinderen zorgen ligt al lang achter je. En ook al ben je nog steeds die betrokken moeder, je hebt meer ruimte voor jezelf. Natuurlijk wordt die ruimte ook ingevuld door de andere rollen die je hebt, zoals die van partner, werkende, en vriendin. Kortom, je bent druk zat, maar er is ook meer rust.

En juist tijdens die rustmomentjes kun je het zo goed voelen. Het laat zich lastig verwoorden, maar het lijkt nog het meest op ‘nieuwsgierige onrust’. Zoals dat moment dat je je dochter bij de sportclub had afgezet, de parkeerplaats afreed en dacht: wat fijn dat ik dit kon doen én wat is de grotere betekenis van dit alles. Of die keer dat je met vriendinnen een vrouwenritueel deed (iets met wijn, engelenkaarten en vuur) en dat je na afloop kon voelen, het was fijn én ik miste een diepere verbinding. Iets soortgelijks had je tijdens het familiefeestje. Ook dat was prima en gezellig, maar ’s avonds in bed had je toch last van een onbestemd, onbevredigd gevoel: doe ik wel de dingen die ik écht wil doen? 

En als je heel eerlijk bent, en je neemt even de tijd voor deze gevoelens dan weet je heel goed waarnaar je verlangt.

Je wilt weten wat jouw specifieke taak op aarde is. Het woord ‘Zielsmissie’ hoor je vaak en je wilt nu weleens weten wat die van jou is.

Je wilt ‘vanuit je hart’ leven. Ook zo’n term die vaak voorbijkomt, en waarvan jij wilt weten hoe je dat dan doet in de dagelijkse praktijk.

En nu je toch je verlangens opsomt, wil je ook verbinding kunnen maken met je ziel en je gidsenteam. Ook daar hoor je steeds meer mensen over (behalve dan in jouw directe omgeving), en zulke communicatielijntjes met de wereld van Licht wil jij ook wel ervaren.

Je ziel vraagt om je aandacht

Als jij je hierin herkent, dan ben je waarschijnlijk niet verbaasd als ik tegen je zeg dat je ziel contact met je wil maken. Deze momenten van ‘nieuwsgierige onrust’ kun je beschouwen als ‘zachte duwtjes’ van je ziel met de boodschap: het is tijd om jouw unieke zielspotentieel verder te ontdekken en te gaan leven, en het is tijd om onze samenwerking te versterken. En nu is mijn vraag aan jou: ben jij daar klaar voor; ben je bereid?

Leven vanuit je Zielsmissie

Het programma ‘Leven vanuit je Zielsmissie’ rust op 2 pijlers.

  1. Je bent al heel en compleet, je bent alleen vergeten wie je in essentie bent en wat je hier te doen hebt. 
  2. Iedereen kan communiceren met de wereld van Licht, dus jij ook.

Dit is hoe ik het zie en zelf ervaar: we zijn allemaal op aarde om te groeien, bij te dragen én te genieten. En ook al is ieders levenspad en zielsmissie uniek, we hebben allemaal een ziel die graag met onze persoonlijkheid samenwerkt, zodat er zoveel mogelijk van ons zielsplan geleefd wordt. Maar die samenwerking tussen mens en ziel, tja, dat is een vak apart, maar heel goed te leren.

Dit is wat we gaan doen. Tijdens 7 online groepsbijeenkomsten en 1 individuele sessie ga je de sluiers die over je persoonlijkheid zijn gelegd, losser maken en weghalen, zodat je je kunt herinneren wie je ten diepste bent en wat je hier te doen hebt, en zodat je met vertrouwen kunt voelen wie er in jou aan het woord is en wat er innerlijk tegen je gezegd wordt.

In de individuele sessie gaan we jouw Zielsblauwdruk met jouw unieke Creatie Codes inzichtelijk maken. Zo’n blauwdruk kun je nog het beste vergelijken met een routekaart voor je levenspad. Je krijgt direct helder waarom je bepaalde ervaringen hebt meegemaakt, en je ziet meteen welke richting je ziel met jou wil opgaan in dit leven. Dat motiveert enorm, kan ik je zeggen!

De groepsbijeenkomsten zijn erop gericht om je eigen ‘bedrading’ beter te begrijpen en om delen van je persoonlijkheid en van je ziel ‘op te halen’ en te integreren. Dat doen we o.a. via oefeningen, geleide visualisaties en het werken met je eigen Creatie Codes.

Met dit programma geef je een cadeau aan jezelf. Je maakt tijd en ruimte voor je persoonlijke groei als mens én je investeert in de relatie met je ziel. 

‘Je hebt een prachtige training neergezet die voor mij elke cent waard was. Het past precies in mijn ontwikkeling op dit moment. Ik begrijp nu ook andere spirituele dingen, die ik een tijdje geleden nog zweverig vond en naast me neer legde! Je persoonlijke voorbeelden maakten het helder en begrijpelijk, en jouw dia’s waren voor mijn visuele brein erg fijn. De meditaties rttertertret voor inslijping en verduidelijking in andere gebieden. Ook was het prettig dat we elkaar zagen, maar niet enorm veel aan het woord waren. Ik vond het wel veel tegelijk, zeker de theorie, maar wel allemaal erg nuttig. Het was fijn dat er soms 14 dagen tussen zaten om alles te herhalen en te noteren.’ Nicole

‘Lieve Danielle, Ik ben me veel bewuster geworden van wie ik ben en voel me daardoor blijer (niet altijd hoor 😊). Ik heb meer bewust contact met mezelf en realiseer me nu dat ik het antwoord op alles zelf heb en niet op de ander hoef af te gaan. Waardevol was voor mij het complete plaatje: jij!, de groepsenergie, de frequentie van bijeenkomsten. Heel dankbaar ben ik voor jouw zuivere begeleiding, je input, je kennis, je tijd, en je liefde die in alles doorstraalt. 🙏🏽’ Conny

‘Je hebt een prachtige training neergezet die voor mij elke cent waard was. Het past precies in mijn ontwikkeling op dit moment. Ik begrijp nu ook andere spirituele dingen, die ik een tijdje geleden nog zweverig vond en naast me neer legde! Je persoonlijke voorbeelden maakten het helder en begrijpelijk, en jouw dia’s waren voor mijn visuele brein erg fijn. De meditaties zorgden voor inslijping en verduidelijking in andere gebieden. Ook was het prettig dat we elkaar zagen, maar niet enorm veel aan het woord waren. Ik vond het wel veel tegelijk, zeker de theorie, maar wel allemaal erg nuttig. Het was fijn dat er soms 14 dagen tussen zaten om alles te herhalen en te noteren.’ Nicole

‘Lieve Danielle, Ik ben me veel bewuster geworden van wie ik ben en voel me daardoor blijer (niet altijd hoor 😊). Ik heb meer bewust contact met mezelf en realiseer me nu dat ik het antwoord op alles zelf heb en niet op de ander hoef af te gaan. Waardevol was voor mij het complete plaatje: jij!, de groepsenergie, de frequentie van bijeenkomsten. Heel dankbaar ben ik voor jouw zuivere begeleiding, je input, je kennis, je tijd, en je liefde die in alles doorstraalt. 🙏🏽’ Conny

Ben je bereid?

Dit is je investering:

9

Commitment aan jezelf

Tijdens dit programma kun je net zo diep en ver gaan als je zelf wilt. Dat je dat misschien wat spannend vindt, is normaal. Maar het is wel een must dat je zin hebt om zo’n reis met jeZelf te maken.

9

Tijd

Uiteraard vraagt deelname aan dit programma om je tijd, aanwezigheid en aandacht. Als je er een keer niet bij kunt zijn, is dat heus niet erg en je krijgt sowieso de opnamen. Maar als je het meeste uit dit programma wilt halen, is het belangrijk dat je naast de bijeenkomsten, ook de tijd neemt voor reflectie en verwerking.

9

Geld

En dan last but not least, hoeveel euro’s gaat dit je kosten? Ik vraag voor dit programma 1222,- euro (en 444,- euro als je in 3 termijnen betaalt). Ik weet wat je hiervoor krijgt, dus persoonlijk vind ik het heel scherp geprijsd. Maar mocht jij toch van het bedrag schrikken, scroll dan naar beneden, en kijk dan even naar de cadeautjes die je erbij krijgt. 

Ik nodig je uit

Voel je vrij om eerst een 20-minuten afspraak met me te maken als je twijfelt of dit programma op dit moment in je leven bij je past, of als je brandende vragen hebt. Ik denk graag met je mee en ik beantwoord je vragen met liefde.  Als de tijd het toelaat, kijk ik gelijk even naar je Creatie Codes als je dat wilt. Uiteraard zit je nergens aan vast, en na afloop beslis jezelf wat je doet.

En als je weet dat je wilt instappen, maak dan je besluit via onderstaande knop definitief. Ik kijk ernaar uit om je straks te verwelkomen!

‘Leven vanuit je Zielsmissie’ is een praktisch ingestoken programma dat je helpt ontsluieren wie je in essentie bent en hoe je vanuit je essentie leeft.

Dit levert deelname je op

Een sterke verbinding met jeZelf, zodat je je leven, met alle keuzes van dien, in lijn brengt met wat je op zielsniveau wilt ervaren.

Verdieping van je communicatie met je ziel en je gidsenteam, zodat je vertrouwt op je innerlijke leiding en dus authentiek durft te zijn.

Waardering voor je levenslessen en moeilijke ervaringen, omdat je ontdekt welke unieke talenten erin besloten liggen.

Een gevoel van ‘vrij zijn’, omdat je je eigen verhalen niet meer klakkeloos gelooft en je gebeurtenissen minder snel persoonlijk aantrekt.

Plezier en vervulling in de ontvouwing van je Zielsmissie, en bovenal aanmoediging om concrete stappen te zetten.

Je leeft aan je kinderen voor wat het betekent om vanuit je ware essentie te leven, en geeft hen hiermee ’toestemming’ om dat ook te (blijven) doen.

En wat betekent dat dan concreet?

Ik leg het uit aan de hand van de voorbeelden die ik je zojuist gaf. De volgende keer dat je je dochter hebt afgezet bij de sportclub voel je je voldaan, omdat je weet dat je ‘het juiste’ hebt gedaan. Je hebt misschien voorrang gegeven aan je dochter in plaats van een werktelefoontje. Of je hebt met haar het gesprek gevoerd dat ze nodig had (want voeren we niet de beste gesprekken met onze pubers in de auto?). En wat die afspraak met vriendinnen en familie betreft; de volgende keer maak je misschien wel de keuze om niet te gaan, zonder dat je je daar schuldig over voelt.

Wat ‘het juiste’ voor jou op dat moment ook is, het gaat erom dat je niet langer twijfelt aan je keuzes. Je wéét wat je wilt doen, of juist wilt laten, omdat je je innerlijke leiding kunt voelen, en dus kunt volgen. Dat geldt voor de kleine huis-tuin-en-keukenvragen, maar ook voor de grotere vraagstukken en beslissingen in je leven.

En wat dit programma je ook oplevert, is dat je jouw Zielsblauwdruk leert kennen en hoe je ermee kunt werken, zodat jouw unieke talenten naar voren komen. Last but not least, je weet straks wanneer je door de ogen van je ziel kijkt, of door die van jou als mens, en hoe je daartussen kunt schakelen.

Kortom, je gaat veel bewuster leven en dat leidt ertoe dat jouw unieke Zielsmissie zich kan ontvouwen, waardoor je leven leuk, licht en vervuld wordt.

Een cadeautje

Ik weet uit eigen ervaring hoe spannend het kan zijn om louter voor jezelf en voor je eigen ontwikkeling in zo’n programma te stappen. Daarom bied ik je iets extra’s aan om je te helpen een knoop door te hakken. Want als je al zo ver bent gekomen met lezen dan is de kans groot dat je dit programma jezelf wilt gunnen.

Een extra verdiepingsbijeenkomst

In januari of februari 2024 is er een extra groepsbijeenkomst van 3 uur voor alle laatste losse eindjes en vragen, en waarin ik extra verdieping geef op wat we allemaal hebben gedaan en doorleefd. Uit ervaring weet ik dat deze extra sessie altijd enorm wordt gewaardeerd.

Misschien heb je nog vragen? Dat kan!

Wanneer vinden de bijeenkomsten plaats?

Je krijgt toegang tot mijn agenda om onze 1op1 afspraak te maken.
De groepsbijeenkomsten vinden plaats op de volgende zaterdagochtenden van 9.30 tot 12.30 uur via Zoom:

  • 28 oktober
  • 11 november
  • 25 november
  • 9 december
  • 16 december
  • 6 januari
  • 13 januari
Ik weet niet zeker of ik genoeg tijd heb om mee te doen, hoe erg is dat?

Als al je aandacht nu uitgaat naar bijvoorbeeld een verbouwing, mantelzorg en het vertrek van een geliefde, dan zou ik zeggen: doe dan de volgende keer mee. Tenzij je juist behoefte hebt aan de structuur van zo’n programma en het samenzijn met gelijkgestemden om overeind te blijven in deze roerige tijd (deze suggestie deel ik uit eigen ervaring). Maar als je vooral druk bent met de 1000-dingendoekjes die wij vrouwen altijd wel hebben in ons leven, dan wil ik tegen je zeggen: als niet nu, wanneer dan wel? En ter geruststelling: je ontvangt na elke groepsbijeenkomst de opname zodat je de sessie altijd terug kunt kijken als je er een keer echt niet bij kunt zijn.

Ik hik tegen het geld aan, kan ik voor minder mee doen?

Nee, maar wat wél kan is dat je in 3 termijnen betaalt. En ik snap dat je tegen de financiële investering aanhikt. Been there, done that. En nog steeds krijg ik buikpijn als ik iets heel graag wil, en als het bedrag buiten mijn comfort-zone ligt. Inmiddels weet ik dat de prijs meestal het issue niet is. Wat wel het issue kan zijn, is bijvoorbeeld het gesprek dat je met je partner moet voeren over deze uitgave. Of dat je ‘nee’ moet zeggen tegen vriendinnenuitjes omdat je je geld deze keer liever in je eigen ontwikkeling stopt dan in een etentje of saunabezoek. Of, en deze is het taaist (ook dat weet ik uit eigen ervaring), dat je eigenlijk vindt dat je het niet ‘verdient’ om zoveel geld aan jezelf te besteden. Deze innerlijke strijd kan ik niet voor je oplossen. Ik kan alleen tegen je zeggen dat zodra je jezelf toestemming geeft voor de dingen die je écht wilt, je direct de verbinding met jeZelf kunt voelen. En volgens mij is dat wat je heel graag wilt, anders las je deze webpagina nu niet.

Ik zou liever meer 1op1 met je werken dan in een groep, waarom doen we zoveel in een groep?

De meeste sessies vinden in een groep plaats omdat we dan gebruik maken van het veld dat we met elkaar energetisch neerzetten. Individuele intenties worden dan versterkt en innerlijke processen verlopen vaak sneller. Dit betekent overigens niet dat we uitgebreid gaan uitwisselen en ervaringen gaan delen. Hoe interessant dat ook kan zijn, het is mijn ervaring dat dat niet per se bijdraagt aan jouw eigen ontsluieringsproces. Sterker nog, het kan enorm afleiden. Dus de focus ligt op jezelf en je eigen innerlijke reis, maar je profiteert wel van de groepsenergie.

Ik heb al een Zielsblauwdruksessie bij jou gehad, wat betekent dat voor de 1op1 sessie?

In jouw geval gaan we dan dieper op jouw Zielsblauwdruk in, en we combineren dat eventueel met een reading uit de Akasha Kronieken. De insteek stemmen we van tevoren even af. Komt goed dus!

Benieuwd naar de ervaringen van vorige deelnemers? 

‘Ik vond de groepsenergie heel waardevol. Het is ook makkelijker vol te houden met een groep en het voelde ook veilig. En heel fijn dat jij alles zo concreet en simpel maakt. Gronden is nu heel simpel, nu jij gezegd hebt: er is gronding, zet je aardesterchakra aan.’ Xandra

‘Ik ben blij dat ik heb deelgenomen. Ik heb nu inzicht in mijn zielsmissie en ik word heel blij als ik naar mijn zielstalenten kijk. Dan herken ik al best wat dingen die ik ben, kan of doe. De meditaties vond ik erg fijn, en de zielsblauwdrukreading en de coaching het allerfijnste. Ik vond de opening van de Akasha Kronieken echt heel bijzonder en ongelofelijk treffend. Fijn ook dat je alles zo concreet maakt met veel voorbeelden. Daarnaast stel je jezelf ook kwetsbaar op, dat vind ik heel prettig en dat maakt het contact met jou heel laagdrempelig. Daarnaast heb je veel kennis en veel te bieden. Dus dank je wel voor alles!!’ Dorothé

‘Lieve Danielle, bedankt voor deze prachtige training en alles wat je erbij gegeven hebt!! Dat de zielsblauwdruk reading gekoppeld is aan de inhoud van de training vond ik waardevol. En dat je alle onderwerpen fantastisch geordend had en vooral ook op een heel concrete manier, met lekker veel concrete voorbeelden. De activatie tijdens de laatste bijeenkomst heb ik nog een keer overgedaan, en daarna merkte ik dat ik echt iets dieps had losgelaten. Dat vind ik helemaal geweldig!!’ Lenie

‘Ik dank je heel hartelijk voor de ondersteuning en een heerlijk positieve begeleiding tijdens dit traject. Met je woorden weet je mensen heel intens op de juiste plekken te raken en te motiveren. Je doet aan gesproken woord healing! 😊’ Marjan

‘Ik heb veel geleerd en echt praktische handvatten gekregen om stil te staan bij mijn gedachten en gevoelens en ermee om te gaan en ernaar te kijken als hulpmiddelen bij mijn ontwikkeling en groei. In plaats van dat ik heel vaak het gevoel had dat het me allemaal overkomt. En heel fijn hoe je al deze onderwerpen zo lekker nuchter besproken hebt. De zielsblauwdruk reading heeft me richting gegeven over de toekomst.’ Annemarie

‘Ik ben blij met dit prachtige waardevolle programma met onbetaalbare inhoud. De sessies waren heel gestructureerd met veel extra mogelijkheden tot verdieping. Het woord ‘verbinding’ komt sterk bij me naar boven. In een groep en tegelijkertijd heel persoonlijk gericht. Het voelde als 1op1 coaching, met oprechte betrokkenheid en bekrachtiging van Danielle. De Akasha Kronieken en zielsblauwdruk readings waren prachtig, bijzonder en brachten veel in gang. Ook heb ik nu concrete tools waar ik verder mee aan de slag kan. Ik ben heel dankbaar!!!’ Lore

Toch liever eerst nog met mij in gesprek? Dan kan! Maak dan een 20-minuten afspraak met me via onderstaande button.

Wie is Danielle?

Net als jij was ik blij met wat ik had bereikt in mijn leven en voelde ik ook regelmatig een kriebelende onrust die ik niet goed kon verklaren. Gedachten die dan voorbijkwamen waren: is dit nu alles, er moet méér zijn, maar wat dan? Ik herkende die onrust wel van toen ik een stuk jonger was, maar omdat ik mijn leven goed op de rit had (huisje-boompje-beestje; alles voor elkaar), kon ik die gevoelens niet goed plaatsen. 

De korte versie van mijn verhaal is dat mijn ziel me vele kleine duwtjes heeft gegeven, en uiteindelijk een flinke zet (ja, want wie niet luisteren wil, die…). Die ‘flinke zet’ kwam in de vorm van een internationale verhuizing en een echtscheiding. Mijn ziel had eindelijk mijn aandacht. Je begrijpt ongetwijfeld dat deze twee gebeurtenissen me niet in mijn koude kleren ging zitten. Ook vanwege mijn kinderen, die toen alle drie nog op de basisschool zaten. 

Nadat ik mijn wonden had gelikt en mijn leven opnieuw ‘in orde’ had gebracht, maakte ik een deep dive in alles wat ik kon leren over mezelf, over menselijk gedrag en over onze spirituele connectie. Ik ga je niet vermoeien met een opsomming van wat ik allemaal heb gedaan, want dan wordt dit een hele lange lap tekst, maar ik ga meteen naar wat deze zoektocht me heeft opgeleverd. Ik ontdekte aan het leven hoe ik kon worden wie ik in essentie al die tijd al was. En ben! 

Want als je wilt worden wie je op zielsniveau bent, dan weet je ook dat er niet een eindstation is waar je naartoe werkt, maar dat je bezig bent met een continue ontvouwing en ontsluiering van jeZelf. En zodra je je hebt losgemaakt van de meest pittige conditioneringen, overtuigingen en verwachtingen, wordt je leven een stuk leuker, vrijer en meer vervullend. Dan wordt het meer spelen en bewust kiezen. Laat ik het zo zeggen, ik doe nu dingen die ik nooit voor mogelijk had gehouden (en mijn omgeving ook niet 😊)!

Je vindt me hier

Danielle Hermeler
E: danielle@daniellehermeler.com
T: 06 837 725 13

Podcast ‘Engel op Aarde’
Digitale zondagochtend croissant

Elke zondagochtend inspiratie in je inbox over voluit leven, met hart en Ziel.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: AafkeHolwerda.nl  • Webdesign: SmartFoxCreatives.nl