De Lichtleider Codes

Online training om de 7 Lichtleider Codes te kraken en te leven

Leer hoe je als mens ruimte maakt voor je eigen Licht en Leiding, zodat jij het aardse leven leeft waarvoor je als Ziel gekomen bent én dus bijdraagt aan de Nieuwe Aarde.

Online training door Danielle Hermeler en haar Spirit Team.

Geen twijfels en onzekerheid meer – je leert wat het betekent om een Lichtwezen op aarde te zijn en hoe je als mens optimaal samenwerkt met je Ziel.

Nooit meer blijven hangen in gekwetstheden en persoonlijk drama, maar weten hoe jij jezelf daaruit wegleidt.

Voelen wat op dít moment in jouw leven waar is, waardoor je je eigen goeroe wordt in plaats van dat je blijft luisteren naar anderen en je hierdoor uit balans laat halen.

Deze training is meer dan mooie inspiratie; het helpt je om met een andere blik naar jezelf en naar jouw leven te kijken, zodat je keuzes maakt die in lijn zijn met wie je in de kern bent.

Geschikt voor iedereen die zichzelf op een diepere laag wil leren kennen – ongeacht of je al heel veel aan spirituele ontwikkeling hebt gedaan of dat het helemaal nieuw voor je is.

En ook geschikt voor iedereen die op concrete wijze wil bijdragen aan de ontwikkeling van de Nieuwe Aarde.

Nieuwsgiering naar de ervaringen van anderen?

De online training ‘De Lichtleider Codes’ is gloednieuw. Een paar maanden terug heb ik een pilot gedraaid en de eerste reacties waren heel enthousiast. Ik heb alleen nog geen tijd gehad om deze reacties een plek te geven op deze webpage.

Je leest daarom wat de deelnemers aan mijn drie uur durende training ‘BeZieling’ hebben ervaren. Dat was namelijk de directe inspiratiebron van ‘De Lichtleider Codes’,  waarbij ik je tegelijkertijd wil laten weten dat ‘De Lichtleider Codes’ vele malen dieper  en verder gaat dan de training ‘BeZieling’…  

‘Deze training was heel fijn en dat komt ook door jou, omdat je het op een concrete, duidelijke, humoristische, niks zweverige manier doet. En ook heel veel dank aan de ongeziene wereld die, via jou, mooie boodschappen doorgeeft.’ – Francien

‘Ik heb heel veel mogen ontvangen aan downloads en inzichten. Plekken in mijn lichaam gingen stromen. Wat een feestje, wat heb je met bergen cadeautjes gestrooid.’ – Radina

‘Ik wil je laten weten dat ik dankbaar ben voor je training ‘bezieling’. Mijn leven is op dit moment roerig, dus mijn intentie was vooral mij laten voeden en me gesteund voelen in de stappen die ik zet. En dat is meer dan waar geworden.’ – Liset

Lieve ziel, mooi mens,

Laat me raden; je hebt een fijn leven en toch is er een maar. Als alles blijft zoals het is, dan is dat op zich prima. Maar om nou te zeggen dat je alles uit het leven haalt en je superduper gelukkig bent… nou nee.

Heeft het misschien te maken met de chaos op het wereldtoneel? Je hart breekt als je ziet wat er gaande is, zoals in het Midden-Oosten. Maar heel eerlijk, als jij je aandacht dichter naar huis brengt dan kun je zo een paar situaties opnoemen, waar jij nu ook niet jezelf van je beste kant hebt laten zien.

Zoals dat moment dat je onaardig deed tegen je kind (of collega, schoonzus, vader, hond…), en je daarna behoorlijk schaamde (want was jij nou die spiritueel bewuste vrouw?). Of dat moment dat je je liet meetrekken in het drama van je moeder (of vriendin, partner, klant…), om uiteindelijk erachter te komen dat het je bakken aan energie heeft gekost en je niets heeft opgeleverd.

Dus als jij de balans opmaakt, dan weet je dat je je zorgen maakt om de wereld – want daar moeten jouw kinderen per slot van rekening ook in leven. En je beseft dat het in jouw eigen leven ook niet altijd pais en vree is. En ook al doe je mee aan wereldmeditaties voor vrede; jij snapt ook dat je pas écht impact maakt als jouw leven bestaat uit vrede, liefde, compassie, harmonie en al die andere mooie woorden.

Want, hoe was het ook alweer? Juist ja; zo binnen, zo buiten!

Maar hoe laat je vrede (en al die andere mooie woorden) toe in je leven op het moment dat je kind voor de honderdste keer zijn tas laat slingeren, je buurman klaagt over je kat, en je schoonmoeder je opzadelt met familiegedoetjes. Om zomaar een paar huis-tuin-en-keuken voorbeelden uit het dagelijkse leven te noemen.

Ah, dít is waar de schoen wringt! Je weet dat je niet zomaar naar aarde bent gekomen. Je weet dat je een ziel bent die ervoor gekozen heeft om Licht te brengen. Maar hoe doe je dat als je toch nog vaak het gevoel hebt dat het leven jou overkomt. En als je jezelf te vaak verliest in de dagelijkse doe-dingen en gedoetjes? 

Van nature identificeren we ons overwegend met ons mens-zijn. We leven dan vanuit de blauwdruk van onze persoonlijkheid. Daar is niets mis mee, maar het verklaart wel waarom je dat onvervulde, ietwat onrustig gevoel kunt hebben. En het verklaart ook waarom jij je 9 van 10 keer onvoldoende beZield voelt. Misschien wel blij, maar niet beZield.

Als je bezield wilt leven, heb je daarvoor te kiezen. Keer op keer. Dat doe je door jezelf als mens bloedserieus te nemen. Ja ik weet ‘t, dat klinkt paradoxaal, maar…

Als jij jezelf in al je menselijkheid serieus neemt, dan open je het portaal naar de blauwdruk van je Ziel. Dan gebruik je alles wat zich voordoet in je leven als ‘levend transformatiemiddel’.

Je haalt dan naar boven wat kwetsbaar is, en wat gezien, erkend en doorleefd mag worden. Zodat meer van jouw unieke Zielsessentie naar voren kan komen. En dus ervaren en geleefd kan worden. En ik kan je dit vertellen, als je op deze manier in het leven staat, voelt je leven niet meer als ‘prima’, maar als een ongelooflijk mooie reis op aarde, waarin je precies dat doet waarvoor je gekomen bent.

En hoe je deze transformatie kunt maken terwijl je je dagelijkse leven leeft, leer ik je in mijn training ‘De Lichtleider Codes’.

Wat levert deelname aan ‘De Lichtleider Codes’ je op?

Praktisch toepasbare kennis van wat je als mens te doen hebt als je ontvankelijk wilt zijn en blijven voor je eigen innerlijke leiding.

Een bad met ‘energetische woordpakkertjes’ (ook wel Channelings genoemd), die direct worden afgeleverd in je emotionele en fysieke lichaam, zodat je op een diepere laag deze kennis ontvangt.

Oefeningen die je helpen om deze kennis om te zetten naar concrete handelingen, zodat het niet bij weten blijft, maar er daadwerkelijk verschuivingen plaatsvinden in wie jij bent én wilt zijn.

De training is opgebouwd rondom de 7 ‘Lichtleider Codes’

Verantwoordelijk
Vertrouwen
Kwetsbaar
Harmonie
Gelijkwaardig
Kracht
Liefdevol

En wat krijg je dan concreet als je deelneemt?

9

De audio-opname van de openingssessie. Zodra je deze beluistert, wordt je opgenomen in het groepsveld.

9

Je ontvangt 7 online audiomodules, die je in je eigen tempo doorloopt. En net zo vaak kunt herhalen als je zelf wilt.  Elke module omvat praktisch toepasbare uitleg over een Code en een activatie van mijn Spirit Team.

9

Op woensdag 28 augustus geef ik een bekrachtigingsceremonie (samen met mijn Spirit Team uiteraard!) van 16.00 tot 17.30 uur via Zoom. Ook is er dan volop ruimte om dieper de ‘Lichtleider Codes’ in te duiken. Je ontvangt na afloop de opname.

Jouw investering komt nu met korting.

De online training ‘De Lichtleider Codes’ is een pilot. Dit betekent dat de training nog niet helemaal is uitgekristalliseerd. Ik heb de grote lijnen ontvangen van mijn Spirit Team en ik werk deze inhoud nu uit in een praktische en begrijpelijke onderdelen. Deze zomer bied ik de training voor de tweede én laatste keer als een pilot  aan.

Zodra de training tot de laatste punt en komma staat, wordt de investering 777 euro.

Op dit moment bedraagt je investering 444 euro.

Dit geeft mij de ruimte en vrijheid om de training te laten ontstaan. Tegelijkertijd kun jij erop vertrouwen dat je heel veel waarde krijgt, want ik ga – zoals ik altijd doe – ‘all-in’.

‘De training ‘De Lichtleider Codes’ geeft jou het vertrouwen en de praktische tools om de Lichtbrenger te zijn die je bent, niet alleen op je meditatiekussen, maar juist in je dagelijkse leven waar het allemaal gebeurt.’

Dit is wat deelnemers aan de gratis training ‘BeZieling’ hebben ervaren. Als dit hun reacties waren, dan kun je je voorstellen hoeveel waarde je uit mijn training ‘De Lichtleider Codes’ gaat halen.

‘Ik snap nu wat mij tegenhoudt. Hier kwam ik achter omdat jij iedereen actief laat meedoen tijdens de training. Het oh zo belangrijke moment om stil te staan bij jezelf en in jezelf te voelen hoe je erbij zit. Maar ook doordat jij deelt wat jouw hobbels waren, die je hebt genomen. En het is natuurlijk magisch om te mogen meemaken hoe jouw persoonlijkheid samenwerkt met jouw Ziel, Hogere Zelf en de Lichtwezens.’ – Wendy

‘Van alles heb ik mogen ervaren, de laatste keer was ik zelfs rustig aan het tollen op mijn stoel, tijdens de spirit of light connecties. Ik voel me duidelijk meer gegrond en steviger staan. Ik heb ook weer genoten van jouw persoonlijkheid, hoe je alles altijd enthousiast brengt en zo verduidelijkt als het maar kan!’ – Sylvana

‘Alvast even een DIKKE dankjewel voor deze indrukwekkende avonden .’ – Cornelie

‘Deze training heeft weer helemaal doel getroffen. Hoe dit alles gaat doorwerken, kan ik nog niet verwoorden. Het was echt voeding voor de ziel. Heel veel dank!’ – Marianne

‘Wauw, Danielle…. Ik heb net de opname terug gekeken en heel vaak terug gespoeld om jouw woorden (en veel van je gidsen) te laten indalen. Wat een inzichten!’ – Nicole

‘De channelings, echt zoooo fijn!!!’ – Corine

‘Hartelijk, hartelijk, hartelijk dank! Toen ik las dat je een feestje ging geven wist ik gelijk dat ik erbij moest zijn. Mijn intentie voor je feestje was, sterker in verbinding met God zijn en meer zijn wie ik ben. En bij het afsluiten van de 3de avond waren dat precies de woorden die je gebruikte. Op een wonderbaarlijke wijze zeg je al een tijdje precies wat ik nodig heb.’ – Radina

Wie is Danielle Hermeler?

Danielle is een spiritueel mentor met een achtergrond in communicatie. Als woordvoerder van de wereld van Licht helpt ze mensen met het terugvinden van hun eigen connectie met de Bron.

“Ik voel een enorme drive om spiritualiteit toegankelijk en concreet te maken voor steeds meer mensen. In de kern zijn we een Goddelijk Lichtwezen in een menselijk lichaam met een persoonlijkheid. Wat we te doen hebben, is ons dit te herinneren.

Als geen ander weet ik hoe we ons kunnen verliezen in onze menselijkheid. In alle duizenddingendoekjes, vanuit aangeleerde patronen, overlevingsmechanismen en simpelweg omdat we zijn vergeten dat we in essentie een scheppend Lichtwezen zijn.

Ik ben er voor de mensen die zich willen herinneren wie ze ten diepste zijn en wat ze hier op aarde te doen hebben. Zodat zij zich niet langer inhouden, maar hun unieke kwaliteiten met de wereld delen op een manier die past bij hun mens-zijn. Ik doe dat in samenwerking met mijn Spirit Team, de Akasha Kronieken en een eeuwenoud esoterisch systeem dat inzicht geeft in je unieke Zielsblauwdruk.”

Je vindt me hier

Danielle Hermeler
E: danielle@daniellehermeler.com
T: 06 837 725 13

Podcast ‘Engel op Aarde’
Digitale zondagochtend croissant

Elke zondagochtend inspiratie in je inbox over voluit leven, met hart en Ziel.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: AafkeHolwerda.nl  • Webdesign: SmartFoxCreatives.nl