Marjolein Berendsen

Marjolein is founder van ZoMa opleidingen, hét Opleidingsthuis voor bewuste mensen en oprichtster van Stichting ZoMa. Marjolein heeft daarnaast twee bestsellerboeken geschreven: Hoogsensitief? Je grootste kracht en Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn. Al haar werk is erop gericht om mensen te helpen om spiritueel te ontwaken en volledig vanuit je pure zijn, jouw stralende licht te leven. 

 

Tessa Smits

Tessa is kunstenaar en auteur van de bestseller Ik Beval Van Het Heelal. Of ze nu kunst maakt, schrijft of iets creëert, zij is altijd op zoek naar dat wat werkelijk raakt en wat echt is. Via haar werk wil Tessa je eraan herinneren wie je werkelijk bent; een krachtig scheppend mens.

Jasper Merle

Jasper wordt de Music Medicine Man genoemd. Met muziek en klank werkt hij als helend instrument voor Spirit. Om thuis te komen in je hart, en te bevrijden van wat je tegenhoudt om je potentieel te leven. Zodat je, als gevoelig mens, in verbinding met je Spirit vol vertrouwen je kracht leeft.

Binkie

Binkie deelt dat waar haar hart sneller van gaat kloppen graag met anderen. Haar passie ligt bij muziek, sjamanisme, stilte, meditatie en sisterhood. Haar muziek, waaronder handpan, gitaar en zang, is geïnspireerd door het sjamanisme en sound healing.

Ayana en Astaran

Ayana en Astaran vormen samen het hart van Sacred Signs. Sinds zijn ontwaking in 2020 ziet Astaran de geometrie van alles dat leeft in dit universum en tekent en verspreidt hij deze Signs om de mensheid te ondersteunen in het belichamen van hun multidimensionale zelf. Sinds 2021 werken Astaran en partner Ayana samen waarbij Astaran de tekens maakt en Ayana in afstemming met haar verbinding met de bron de woorden en diepgang meegeeft.

Nadieh Cuijten

‘Magic is real and everywhere, once you believe it is. Het leven is magisch. Jij bent magisch, uniek en waardevol.’ Nadieh helpt jou om deze magie weer te herinneren, te herontdekken en te belichamen. In jezelf en de wereld om je heen. Zij reikt je tools van de aarde en kosmos aan voor een leven vol magie, zingeving, joy en levenskracht.

Scarlet le Pair

Scarlet is een zielscoach met de missie om mensen te helpen zich te verbinden met hun essentie en vandaaruit met het universum. Ze maakt daarvoor gebruik van een nuchtere psychologische basis en combineert deze met spirituele energie en inzichten. Scarlet geeft readings, trainingen en begeleidt een maandelijkse online spiritueel verdiepingsprogramma.

Marieke van Meijeren

Marieke van Meijeren is Founder van De Bewustzijn School en auteur van de boeken Brieven aan mijn Dochter! en de autobiografie RISE. Na een ernstig brommerongeluk bevond zij zich op het randje van de dood. Na haar wonderbaarlijke herstel, voelde Marieke weer heel duidelijk de totaliteit van wie en wat ze werkelijk is, en wat het leven in haar essentie inhoudt.

Danielle Hermeler

Danielle leert vrouwen met een (te) groot hart hoe ze het communicatielijntje met zichzelf én hun Ziel terugvinden, zodat ze hun unieke talenten met de wereld delen zonder concessies te doen aan hun eigen verlangens. Danielle combineert haar kennis van communicatie en gedragsverandering met psychologische en esoterische kennis en gechannelde informatie uit de wereld van Licht. 

Je vindt me hier

Danielle Hermeler
E: danielle@daniellehermeler.com
T: 06 837 725 13

Podcast ‘Engel op Aarde’
Digitale zondagochtend croissant

Elke zondagochtend inspiratie in je inbox over voluit leven, met hart en Ziel.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: AafkeHolwerda.nl  • Webdesign: SmartFoxCreatives.nl