Gratis Masterclass

De Do’s and Don’ts van co-creatie met je Ziel 

donderdag 2 mei om 19.30 uur

 

Co-creëren met je ziel, klinkt dat niet supermagisch en willen we dat niet allemaal? En toch (hoe jammer) trappen we vaak op de rem als we ons hart willen volgen. ‘Het is te vroeg, ik kan dat niet, en eerst moet ik nog dat doen’, zijn zomaar een paar uitspraken die ik vaak hoor (en eerlijk is eerlijk, zelf ook vaak denk en heb gedacht). Dat we die weerstand laten zien, heeft alles te maken met hoe we in elkaar zitten. Het is dus ongelooflijk menselijk, maar ook onhandig als dat betekent dat je niet de dingen doet die je op zielsniveau wilt doen.

Door de 300+ zielsblauwdrukreadings die ik heb gegeven, ontdekte ik 5 typische reacties die we laten zien als we willen co-creëren met onze ziel en die leiden tot vertraging, uitstel en soms zelfs afstel van het leven waarnaar we op zielsniveau verlangen. En is dat niet superzonde!

Co-creëren met je ziel, betekent dat je óók samenwerkt met je persoonlijkheid. Want zonder het commitment van jouw unieke persoonlijkheid (met alles d’r op en d’r aan), krijgt je zielsverlangen geen tastbare vorm in je dagelijkse realiteit. En dat is nou net wat je wél wilt als je wilt co-creëren met je ziel.

Deelname aan deze Masterclass levert je op:

  • Inzicht in de 5 typische reacties die je bewust of onbewust kunt hebben als je je zielsverlangen voelt en die de co-creatie met je ziel tegenwerken.
  • Eenvoudige praktische stappen waardoor je je weerstand makkelijker kunt doorbreken, zodat je blijvende stappen zet in het leven van je zielsverlangen.
  • De ervaring dat je ziel altijd bij je is en je volledig omhult en verwarmt, ook op de momenten dat je dit niet zo ervaart (we gaan dit oefenen!).

Ben jij erbij? Dat zou ik superleuk vinden.

Met Licht en Liefde
Danielle ❤️

Masterclass

Donderdag 2 mei

19.30 – 20.45 uur