Gratis online Masterclass

Magisch Samenwerken met je Ziel

Vr 21 april 15.00 uur

Woe 26 april 15.00 uur

Hoe zou het zijn als jouw samenwerking met je Ziel magisch wordt?

Met jouw leven is helemaal niets mis, en toch mis je wel degelijk iets. Het laat zich lastig uitleggen, en het is ook meer een gevoel. Een verlangen naar meer verdieping en verbinding met jeZelf. Met hoofdletter Z, dus voorbij je persoonlijkheid. Je weet dat er een diepere laag in jou zit, en je gelooft dat je er ook wel contact mee hebt, maar niet genoeg naar jouw smaak. Dus samenwerken met je Ziel klinkt jou als muziek in de oren, en naar de magie die dat dan oplevert, ben je ook heel benieuwd.

Als je kunt samenwerken met een collega tijdens een project, met je partner als je de huishoudelijke taken verdeelt, en met de buurman als jullie het gedeelde tuinhek verven, waarom zou je dan ook niet kunnen samenwerken met je Ziel? Voor een samenwerking heb jij de ander nodig, en de ander jou. En dát geldt dus ook als je wilt samenwerken met je Ziel. Jij hebt je Ziel nodig (voor je innerlijke leiding), en je Ziel heeft jou nodig (voor het daadwerkelijk uitvoeren van het Zielsplan).

Laten we de vergelijking even doortrekken. Als een goede samenwerking met je collega, je partner en je buurman leidt tot een succesvol afgerond project, een huishouden dat op rolletjes loopt, en een fris geverfd thuishek, dan snap jij ook, dat als je écht gaat samenwerken met je Ziel, jouw leven aan glans, diepgang en innerlijke rijkdom wint. En laat dat nou precies zijn waarnaar je verlangt!

Maar ja, nu komt het, deze unieke, intieme samenwerking met jeZelf is in de dagelijkse praktijk nog helemaal niet zo eenvoudig. Want het is makkelijker om te blijven doen wat je altijd al doet. En het is ook makkelijker om de mening van anderen of je eigen belemmerende gedachten te geloven dan de fluisteringen van je Ziel. Toch is een goede samenwerking met je Ziel een vereiste als je verlangt naar meer diepgang en meer betekenis in je leven. Je hebt elkaar nodig; jij en je Ziel. En zodra jullie dan in een swingende tango door het leven dansen, snap je meteen wat dat woordje ‘magie’ in de titel doet.

Deelname aan de Masterclass levert je het volgende op:

Inzicht in de meest voorkomende reacties die je bewust of onbewust kunt hebben als je je zielsverlangen voelt en die de samenwerking met je ziel tegenwerken.

Eenvoudige, praktische aanwijzingen waardoor je meer verbinding met jezelf ervaart en je er tegelijkertijd voor zorgt dat je Zielsplan zich blijft ontvouwen.

De ervaring dat je Ziel altijd bij je is en je volledig omhult, verwarmt en steunt.

En ook nog goed om te weten: tijdens de Masterclass geef ik een paar korte Zielsblauwdrukreadings aan mensen die dat willen, want dat maakt meteen helder hoe de samenwerking met je Ziel eruitziet in het dagelijkse leven.

Doe je mee? Dat zou ik super leuk vinden!

Maak een keuze voor vrijdag 21 of woensdag 26 april en schrijf je hieronder in.

Met Licht en Liefde
❤️Danielle

Gratis Masterclass over Magisch Samenwerken met je Ziel.

Schrijf je hieronder in voor de datum van jouw keuze.

Masterclass Vr 21 april 15.00 uur

Masterclass Woe 26 april om 15 uur

‘Wat ik mooi vind in alles wat ik van je hoor, is dat jij het spirituele, het leven vanuit hart & ziel op een heel krachtige, aardse wijze overbrengt! Heel toegankelijk voor iedereen.’

‘De Masterclass was prachtig! Mooi om de emoties ook bij anderen naar boven te zien komen.’

‘Wat een fijne masterclass. Ik volg je al wat langer en de manier waarop jij werkt, vind ik inspirerend en verfrissend.’

‘Wat een super inspirerende Masterclass. Heel veel dank!’

‘Ik wil je een zeer grote en welgemeende dankjewel zeggen dat ik de kans kreeg om jouw masterclass te volgen!’

‘Wat een geweldige Masterclass en wat een sprekende beelden! Jij brengt zachtheid op een krachtige wijze.’

‘Dankjewel voor de prachtige Masterclass. Zo herkenbaar allemaal en zo duidelijk en tastbaar uitgelegd.’

‘Bedankt voor alles wat je gedeeld hebt. Vakwerk, met heel veel enthousiasme gebracht! Veel opgestoken!’

Wie is Danielle?

Ik voel een enorme drive om spiritualiteit toegankelijk en concreet te maken voor steeds meer mensen. In mijn optiek doen we daar vaak namelijk veel te ingewikkeld over. We zijn allemaal Goddelijke Lichtwezens, en we beschikken allemaal over Goddelijke gaven. We zijn het alleen vergeten. Of we weten het wel, maar kunnen niet geloven dat dit ook voor ons geldt (voor die ander misschien wel, maar niet voor ons).

Ik zeg dit zo stellig omdat ik het zelf heb ervaren. Ik was als kind bovengemiddeld sensitief en ‘snapte’ waarom ik op aarde was. Maar met elk jaar dat ik ouder werd, kwam er weer een extra versluieringslaag op dat innerlijk weten. Totdat ik op een dag me volledig had aangepast aan het aardse leven. Wat echt niet verkeerd was hoor, het leven op aarde kan namelijk ongelooflijk leuk zijn, maar ook pittig en pijnlijk (lang leve het leven in de dualiteit).

Totdat ik op een dag de dualiteit in alle heftigheid ervoer; via een internationale verhuizing en een echtscheiding. Het effect? Veel menselijke emoties én een diep innerlijk weten dat ik dit meemaakte omdat ik daar op Zielsniveau voor had gekozen. En toen was er geen weg meer terug. Ik ont-sluierde mezelf in een rap tempo en werk sindsdien weer bewust samen met mijn eigen innerlijke gidsing. Dat betekent dat ik voluit leef en steeds meer vanuit mijn ware essentie, waardoor ik met meer gemak en vertrouwen de dingen doe die op zielsniveau bij MIJ passen. En dat gun ik jou ook!

Gratis online Masterclass

Magisch Samenwerken met je Ziel

Maak een keuze voor vrijdag 21 of woensdag 26 april en schrijf je hieronder in.

Masterclass Vr 21 april 15.00 uur

Masterclass Woe 26 april om 15 uur