Online traject

‘Leven vanuit je Zielsmissie’

‘Prachtig waardevol programma met onbetaalbare inhoud, in een groep en tegelijkertijd heel persoonlijk gericht.’
Er is niks mis met je leven, maar er ontbreekt wel degelijk iets

Je bent blij met wat je hebt opgebouwd, en je voelt je regelmatig dankbaar voor wat je allemaal hebt bereikt. Je hebt een gezin, een huis en leuk werk én een sociaal leven: wat kan een vrouw zich nog meer wensen? En toch kun je niet zeggen dat je je echt vervult voelt. Alsof je nog iets te doen hebt in je leven waarvan je niet eens weet wat het eigenlijk is.

Het laat zich lastig uitleggen. Als je een poging waagt dan zeg je: nieuwsgierige onrust, om daar dan gelijk achteraan te denken: maar wat maakt me dan onrustig? Of je zegt: leergierige honger, zonder te weten waarnaar je dan hongerig bent. En als je een paar keer diep ademhaalt en je keert naar binnen, dan komen er wellicht woorden in je op zoals ‘onvrij’ en ‘heimwee’, maar je snapt zelf ook niet wat je daarmee bedoelt.

Doe je wel wat je écht wilt doen?

Eigenlijk vind je dat je niet zo moet zeuren. Je bent tevreden met je leven, en waarom moet het altijd meer of beter? Toch laat het je niet los. Zoals toen je je dochter bij de sportclub had afgezet en dacht: wat fijn dat ik dit kon doen én wat is de grotere betekenis van dit alles. Of die keer dat je met vriendinnen samenkwam rondom een vuurpot, en dat je na afloop dacht: het was fijn én ik miste een diepere verbinding. Of na afloop van het familiefeestje. Dat was gezellig, maar ‘s avonds lag je toch in bed met een onbestemd gevoel en de gedachte: doe ik wel de dingen die ik écht wil doen?

Nu is alles nog prima zoals het is. Maar als het zo blijft, dan komt er een dag dat je terugkijkt op je leven en beseft: ik ben nooit geworden wie ik écht ben. Ik had het kunnen doen, maar ik deed het niet. En jij weet nu al dat je dat niet laat gebeuren, no way.

Je Ziel vraagt om je aandacht

Als jij je hierin herkent, dan ben je waarschijnlijk niet verbaasd als ik tegen je zeg dat je Ziel contact met je maakt. Je ontvangt ‘zachte duwtjes’ met de boodschap: het is tijd om jouw unieke Zielspotentieel verder te ontdekken en te leven, zodat je op aarde doet waarvoor je gekomen bent.

En nu is mijn vraag aan jou: ben jij daartoe bereid?

Wat levert deelname aan ‘Leven vanuit je Zielsmissie’ je op?

Je leert hoe je je innerlijke leiding ontgrendelt, zodat je van binnenuit ontdekt wie je bent en wat je te doen hebt. En je leert hoe je de leiding vanuit je Ziel ook daadwerkelijk kunt volgen, op een tempo dat past bij jou.

Je beweegt van ‘jezelf inhouden en aanpassen’ naar ‘voluit leven,’ omdat je kiest voor wat jou een diep gevoel van vervulling geeft, terwijl je Zielsmissie zich onder je ogen ontvouwt. Want dat is nu precies de magie! Zodra jij je aandacht op jezelf richt, en jezelf echt durft te zien, dan hoef je niet meer buiten jezelf te zoeken naar wat je Zielsmissie inhoudt, dat openbaart zich dan aan jou, via jou.

Oké, ik leg het uit aan de hand van de voorbeelden die ik je zojuist gaf. De volgende keer dat je je dochter hebt afgezet bij de sportclub voel je je voldaan, omdat je weet dat je het juiste hebt gedaan. Je hebt misschien aan haar voorrang gegeven in plaats van aan een werktelefoontje, zodat je het gesprek met haar kon voeren waarvan je wist dat ze dat nodig had. En wat die afspraak met vriendinnen en familie betreft: de volgende keer maak je misschien wel de keuze om niet te gaan, zonder dat je je daar schuldig over voelt.

Wat ‘het juiste’ voor jou op dat moment ook is, het gaat erom dat je niet langer twijfelt aan je keuzes. Je wéét wat je wilt doen, of juist wilt laten, omdat je je innerlijke leiding kunt voelen, en dus kunt volgen. Dat geldt voor de kleine huis-tuin-en-keukenvragen, maar ook voor de grotere vraagstukken en beslissingen in je leven.

Het onrustige, onvrije en onvervulde gevoel verdwijnt, en maakt plaats voor een diep gevoel van rust, vrijheid en vervulling, omdat je weet: alles klopt. En ja ik weet ook dat het leven soms van geen kanten klopt, maar hier komt weer de magie; als jij durft te vertrouwen op je innerlijke leiding en jezelf te allen tijde blijft zien dan klopt je leven dus altijd.

Dit zijn voorbeelden van wat vorige deelnemers hebben ervaren

Inmiddels hebben 75 vrouwen (en een enkele man) deelgenomen aan het traject ‘Leven vanuit je Zielsmissie’. Je krijgt hier een indruk van wat deelname hen heeft opgeleverd.

Vooraf

9

Ik heb een leuke baan, maar ik voel dat ik iets anders mag doen en dat daar geen vacature voor is. Hoe kom ik er dan achter wat de bedoeling is?

9

Als ik bij m’n vriendinnen ben, doe ik mijn best om erbij te horen. Ze vinden mij een schat, maar ook een rare. Zo is het eigenlijk altijd al geweest.

9

Aan het einde van de dag voel ik me vaak leeggezogen en hang ik op de bank, terwijl ik wél van mijn gezin en mijn werk houd.

9

Sinds corona kijk ik heel anders tegen de dingen aan, maar mijn directe omgeving niet. Moet ik nu deze relaties verbreken, ander werk zoeken? Ik blijf in cirkeltjes ronddraaien.

9

Ik weet dat ik mijn talenten wil inzetten voor een mooiere wereld, maar ik vind het nog veel te spannend om daarvoor uit te komen, want dan moet ik het uitspreken.

Achteraf

9

Ik weet nu dat ik een Lichtwerker ben, wat maakt dat ik ook weet wat mijn vervolgstap moet zijn; ik ga starten met een opleiding in energetisch helen.

9

Als ik nu in een groep ben, neem ik vanuit rust en vertrouwen mijn eigen plek in, dus zonder mezelf te overschreeuwen of in te houden. Ik heb me ermee verzoend dat ik anders bén.

9

Aan het einde van de dag voel ik me voldaan en energiek, omdat ik nu keuzes maak, die écht bij mij passen in plaats van bij mijn omgeving. En ik ontvang nu eindelijk ook boodschappen van mijn gidsenteam!

9

Ik voel me voor het eerst verbonden met mezelf, en het mooie is dat ik er nu helemaal oké mee ben hoe mijn dierbaren in het leven staan. Ik voel dat iedereen z’n eigen pad loopt, en dat gaat verder dan weten.

9

Ik durf mezelf steeds meer te laten zien zoals ik ben, zowel thuis als op mijn werk. En dat geeft me zoveel rust én een gezonde dosis spanning, omdat ik weet dat dit nog maar het begin is! 

Oké, maar wat levert deelname jou nou precies op?

Misschien denk je: ja maar deze ervaringen zijn heel verschillend van elkaar, en ik herken me er ook niet zo in. Maar net als jij hadden deze vrouwen last van een onbestemd, vaag, kriebelend gevoel, dat ze niet konden plaatsen, maar ook niet langer konden negeren.

Ik laat je daarom de rode draad in hun ervaringen zien, zodat jij een goede indruk krijgt van wat deelname aan ‘Leven vanuit je Zielsmissie’ oplevert.

Wat al deze vrouwen zich eigen hebben gemaakt, is hoe ze een diepe verbinding met zichzelf en hun Ziel maken, zodat ze van binnenuit voelen wat de bedoeling is, en zodat ze met steeds meer gemak boodschappen ontvangen van hun Spirit Team.

En ook belangrijk; ze weten precies wat ze moeten doen om de verbinding met zichzelf te herstellen, zodat ze uitgelijnd blijven in een buitenwereld die continu afleidt en om je aandacht vraagt.

En het allermooiste is, dat ze vanuit die verbinding met zichzelf ook durven te handelen, zodat het niet bij dromen blijft. Maar zodat hun dromen ook gematerialiseerd worden op aarde. Dit is cruciaal, want alleen dan ga je met je Ziel het leven co-creëren, waarvoor je naar aarde gekomen bent.

‘Al jouw eerdere gratis programma’s en podcasts waren voor mij van waarde, dus ik had geen enkele twijfel om deel te nemen aan jouw traject. Ik verlangde naar een meer speels & licht leven: wilde graag iets in beweging brengen om mijn mooiste leven te leven, zowel zakelijk als privé.

Danielle, je hebt een uitstekend gevoel voor de thema’s en de juiste volgorde waarin deze aan bod moeten komen. Jouw kracht ligt in de heldere en aardse wijze waarop je zaken aan het licht brengt. Ik heb me daar graag aan overgegeven: het heeft me veel gebracht!

Sinds mijn deelname aan jouw traject ben ik milder en liever voor mijzelf én de mensen in mijn omgeving. Ik ervaar meer rust, meer energie en meer vertrouwen. Ik voel me meer dan goed genoeg. Ik voel dat ik er echt mag zijn, ben minder dienstbaar en geef daarmee ook anderen meer ruimte. Ook ben ik me bewust geworden van mijn zakelijk verlangen.

Kortom, deelname heeft mij een meer speels, licht & liefdevol leven gebracht. DANKJEWEL voor alles!’ Een Harte Groet,

Nicoline

‘Ik wist van begin af aan van jouw training, en ik weet niet de hoeveelste groep wij zijn, maar zolang heeft het gesluimerd. De beslissing viel toen ik meedeed aan je gratis training ‘Uitgelijnd Leven’. Dit zorgde voor een duidelijk ‘ja’, en opeens speelden de kosten geen rol meer.

De Zielsblauwdruk heeft me laten zien hoe ik ‘bedraad’ ben en dat levert meer begrip voor mezelf op. Zet dingen uit het verleden ook in een ander perspectief.

Ik was heel graag bij elke bijeenkomst aanwezig, en vond de combinatie van kennis- en energieoverdracht fijn. Wat bij mij het allermeeste binnen is gekomen, is de energie als de gidsen zich lieten horen. Daar zit voor mij heel veel winst/groei/bewustzijn. Dat heeft me elke keer diep geraakt.

Rest me te zeggen dat ik jou heel fijn vond, dat ik me bij jou prettig voel. Dat ik ontzettend geniet van je spontaniteit, dat je zo spontaan kan reageren en zeggen wat het met je doet, wat er gebeurt en daar zo hartelijk om kan lachen.

Heel, heel, heel veel dank voor het er zijn en dragen van het programma en de groep. Dank voor waar je mij mee in aanraking hebt gebracht, wat je me hebt laten voelen en waar je me doorheen hebt geleid.’ – Heel veel liefs

Pieta

Je bent op aarde om bij te dragen én te genieten

In het traject ‘Leven vanuit je Zielsmissie’ staan 3 uitgangspunten centraal.

  • Je bent al heel en compleet, je bent alleen vergeten wie je in essentie bent en wat je hier te doen hebt.
  • Iedereen kan communiceren met de wereld van Licht, dus jij ook.
  • Het is de bedoeling dat je met volle teugen van het aardse leven geniet.

Dus dit is wat we gaan doen.

  • Je maakt je vertrouwd met je eigen Zielsblauwdruk, zodat je je belangrijkste levensthema’s ontdekt en inziet welke unieke talenten daarin verscholen liggen. Dát is je richting.
  • Je leert hoe je jezelf op een eenvoudige wijze écht ziet en hoort, zodat je de verbinding met jezelf bewaakt en jezelf tijdens de kleine en grote transformaties kunt dragen.
  • Je opent en verstevigt jouw kanaal met de wereld van Licht, zodat je je ingevingen ook durft te vertrouwen en zodat je herkent hoe jouw Spirit Team met jou communiceert (en dat is vaak anders dan je nu denkt).
  • Je leert hoe je jezelf op lichte wijze bevrijdt van ‘oude energetische persoonlijkheidsrommel’, zodat je vanuit je ware essentie gaat leven en niet meer van wat je is aangeleerd en wat er van je wordt verwacht.
  • En je gaat ook ontdekken hoe je het leven veel meer als een ‘spel’ kunt zien in plaats van een serieuze aangelegenheid, zodat je letterlijk de driedimensionale bril loslaat en vanuit een ruim perspectief naar jezelf, de ander en de wereld gaat kijken.

Als je dit alles toelaat en toepast in je leven, dan kan het niet anders dan dat je straks zegt: ik ben wie ik écht ben, en mijn leven is he-le-maal compleet. En dat leidt altijd tot innerlijke rust, vrijheid en vervulling, omdat je dan het leven leidt waarvoor je als Ziel naar aarde bent gekomen. En de bijvangst? Die is er ook, namelijk dat je merkt dat je je allerlei zaken helemaal niet meer persoonlijk aantrekt, omdat je niet alleen weet dat iedereen d’r eigen pad loopt, maar dat ook daadwerkelijk voelt. En deze ervaring draagt bij aan het gevoel van vrijheid.

‘Lieve Danielle, Deelname aan dit traject was me elke minuut en euro waard!

Je hebt deze training op zo’n fijne, nuchtere manier gegeven. Wat ik super bijzonder vond, was dat jouw gidsen te pas en te onpas door jou met de groep communiceerde. Gisteren was ik aan het einde van de groepssessie een beetje weemoedig, wetende dat er nog maar 1 bijeenkomst is.

De Creatiecodes uit mijn Zielsblauwdruk waren voor mij heel verhelderend en herkenbaar. Ik weet nu veel beter met welke thema’s ik aan de slag wil. Het mooie is dat ik nu de tools heb ontvangen om hier nog maanden in bezig te kunnen zijn, misschien wel jaren 😊.

Ik ben super blij en dankbaar dat ik jou heb ontmoet. Ik zie uit naar de laatste bijeenkomst. Dank je wel voor zover.’ Lieve groet

Karin

‘Voordat ik besloot om volmondig ja te zeggen, had ik echt wat twijfels. Zou het niet het zoveelste puzzelstukje worden? Wat fijn dat je me alle tijd gunde via een call. Dit overtuigde mij oprecht van wat de setting kon gaan worden.

Wat ik heb ontdekt, is dat ik echt een lichtwerker ben. Ik wil me gaan verdiepen in mijzelf als energiewerker, en dat wordt mijn volgende stap. Zonder deze training van jou, had ik minder zicht op mijn richting. Het mooie is dat ik nu mijn weg heb gevonden. De Zielsblauwdruk en de Creatiecodes geven jouw programma iets unieks, en ik denk dat het veel zoekende lichtwerkers aanspreekt.

Dikke knuffel en ontzettend bedankt.’

Wendy

Ben je bereid om te leven vanuit je Zielsmissie?

Dit is je investering:

Commitment aan jezelf

Tijdens dit traject kun je net zo diep en ver gaan als je zelf wilt. Dat je dat misschien wat spannend vindt, is normaal en geeft aan dat je klaar bent voor expansie rondom bepaalde thema’s. Naast een gezonde spanning, is het belangrijk dat je er zin in hebt om een reis met jezelf te maken.

Tijd

Uiteraard vraagt deelname aan dit traject om je tijd, aanwezigheid en aandacht. Als je er een keer niet bij kunt zijn, is dat heus niet erg. Je krijgt de opnamen, dus je kunt altijd sessies terugkijken. Als je het meeste uit dit traject wilt halen, is het belangrijk dat je naast de sessies ook de tijd neemt voor reflectie en verwerking.

De groepsbijeenkomsten vinden plaats op de volgende zaterdagochtenden van 9.30 tot 12.30 uur via Zoom: 21 september, 5 en 19 oktober, 2, 16 en 30 november, en 14 december.

Direct na je aanmelding krijg je toegang tot mijn agenda om onze 1op1 afspraak voor de Zielsblauwdrukreading te maken.

Geld

Het traject bedraagt 1555,- euro, of 555,- euro als je liever in 3 termijnen betaalt.

‘Lieve Danielle, Ik ben me veel bewuster geworden van wie ik ben en voel me daardoor blijer (niet altijd hoor 😊). Ik heb meer bewust contact met mezelf en realiseer me nu dat ik het antwoord op alles zelf heb en niet op de ander hoef af te gaan. Waardevol was voor mij het complete plaatje: jij!, de groepsenergie, de frequentie van bijeenkomsten. Heel dankbaar ben ik voor jouw zuivere begeleiding, je input, je kennis, je tijd, en je liefde die in alles doorstraalt. 🙏🏽

Conny

‘Je hebt een prachtige training neergezet die voor mij elke cent waard was. Het past precies in mijn ontwikkeling op dit moment. Ik begrijp nu ook andere spirituele dingen, die ik een tijdje geleden nog zweverig vond en naast me neerlegde! Je persoonlijke voorbeelden maakten het helder en begrijpelijk, en jouw dia’s waren voor mijn visuele brein erg fijn. De meditaties zorgden voor inslijping en verduidelijking in andere gebieden. Ook was het prettig dat we elkaar zagen, maar niet enorm veel aan het woord waren.’

Nicole

Met ‘Leven vanuit je Zielsmissie’ geef je een cadeau aan jezelf. Je maakt tijd en ruimte voor je persoonlijke groei als mens én je investeert in de relatie met je Ziel. Zodat je niet alleen weet wat je op aarde te doen hebt, maar het ook echt gaat doen. Want alleen door te doen, ontgrendel je je Zielspotentieel en ervaar je rust, vrijheid en een diepe vervulling.

Een welkomstcadeau

Ik weet uit eigen ervaring hoe spannend het kan zijn om louter voor jezelf en voor je eigen ontwikkeling in een traject, zoals ‘Leven vanuit je Zielsmissie’ te stappen. Daarom ontvang je in de week van 16 september een persoonlijk welkomstcadeau met de post. Wat je dan mag uitpakken, vertel ik hier nog niet, zodat het ook echt een verrassend cadeau is.

Daarnaast ontvang je van mij een extra groepssessie van 3 uur, voor meer verdieping en integratie. De datum van deze sessie prik ik in afstemming met alle deelnemers, en vindt eind 2024 of begin 2025 plaats. Uit ervaring weet ik dat deze extra sessie door de deelnemers altijd enorm wordt gewaardeerd, omdat het een extra impuls geeft aan de verdere ontvouwing en belichaming van je Zielsmissie.

Misschien heb je nog vragen? Dat kan!

Ik zou liever 1op1 met je werken dan in een groep, kan dat ook?

Ik bied geen 1op1 trajecten meer aan, omdat ik juist gebruik wil maken van de kracht van de groep. Als je besluit om deel te nemen aan het traject ‘Leven vanuit je Zielsmissie’, word je opgenomen in een sterk energetisch groepsveld. Dit maakt dat het makkelijker voor je wordt om ‘innerlijk te reizen’, omdat de groep elkaar energetische ondersteunt. Het effect is dat je makkelijker persoonlijke boodschappen uit de wereld van Licht ontvangt, en dat vergroot je vertrouwen om het straks ook alleen te doen.

Dat ik met groepen werk, betekent overigens niet dat we tijdens de groepssessies uitgebreid onze ervaringen delen. Hoe interessant dat ook kan zijn, het is mijn ervaring dat dat niet per se bijdraagt aan jouw eigen proces om te ontdekken wie je in de kern bent. Sterker nog, het kan enorm afleiden. Dus de focus ligt op jezelf en je eigen innerlijke reis, maar je profiteert wel van de groepsenergie.

Wat gaan we precies doen tijdens de groepsbijeenkomsten?

Tijdens elke groepssessie ga je ervaren wat het betekent om als Lichtwezen/mens op aarde te leven. Je werkt op verschillende multidimensionale lagen met jezelf, en dat doe je op lichte wijze via bijvoorbeeld meditatief zelfonderzoek, visualisaties en activaties.

Mijn Spirit Team schuift elke sessie aan voor een aanvullend perspectief. Deze Channelings gaan altijd gepaard met een ‘energetische heling’, waardoor oude belemmeringen en blokkades losgetrild worden en je je dus direct na iedere sessie lichter en innerlijk meer vrij voelt.

Verder ontvang je verdiepende informatie over de Creatiecodes, zodat je op een nog praktischer niveau met je eigen Zielsblauwdruk aan de slag kunt. En ik geef een Lichtactivatie waarin je Zielsblauwdruk een enorme energetische boost krijgt. Je mag ook verwachten dat jouw contact met de wereld van Licht zich verdiept, waardoor het makkelijker voor je wordt om je innerlijke leiding te ontvangen.

Met deze beschrijving krijg je een indruk van wat je kunt verwachten maar met de nadruk op ‘een indruk’. Wat je tijdens elke groepssessie ervaart, is namelijk zoveel meer dan ik hier nu in woorden kan vangen.

Ik heb al een Zielsblauwdruksessie bij jou gehad, wat betekent dat voor de 1op1 sessie?

In jouw geval gaan we dan dieper op jouw Zielsblauwdruk in, en we combineren onze 1op1 afspraak eventueel met een reading uit de Akasha Kronieken, de bibliotheek van al je Zielservaringen. De insteek stemmen we van tevoren even af. Komt goed dus!

Ik hik tegen het geld aan, kan ik voor minder meedoen?

Nee, maar wat wél kan, is dat je in 3 termijnen betaalt. En ik snap het als je tegen de financiële investering aanhikt. Been there, done that. En nog steeds krijg ik buikpijn als ik iets heel graag wil, en als het bedrag buiten mijn comfortzone ligt. Inmiddels weet ik dat de prijs meestal het issue niet is.

Wat wel het issue kan zijn, is bijvoorbeeld het gesprek dat je met je partner moet voeren over deze uitgave. Of dat je ‘nee’ moet zeggen tegen vriendinnenuitjes omdat je je geld deze keer liever in je eigen ontwikkeling stopt dan in een etentje of saunabezoek. Of, en deze is het taaist ook dat weet ik uit eigen ervaring, dat je eigenlijk vindt dat je het niet ‘verdient’ om zoveel geld aan jezelf te besteden.

Deze innerlijke strijd kan ik niet voor je oplossen. Ik kan alleen tegen je zeggen dat zodra je jezelf toestemming geeft voor de dingen die je écht wilt, je direct de verbinding met jezelf kunt voelen. En volgens mij is dat wat je heel graag wilt, anders las je deze webpagina nu niet.

Ik weet niet zeker of ik genoeg tijd heb om mee te doen, hoe erg is dat?

ls al je aandacht nu uitgaat naar bijvoorbeeld een verbouwing, mantelzorg en het vertrek van een geliefde, dan zou ik zeggen: doe dan de volgende keer mee. Tenzij je juist behoefte hebt aan de structuur van zo’n traject en het samenzijn met gelijkgestemden om overeind te blijven in deze roerige tijd (deze suggestie deel ik uit eigen ervaring).

Maar als je vooral druk bent met de 1000-dingendoekjes die wij vrouwen altijd wel hebben in ons leven, dan wil ik tegen je zeggen: als niet nu, wanneer dan wel? En ter geruststelling: je ontvangt na elke groepsbijeenkomst de opname zodat je de sessie altijd terug kunt kijken als je er een keer echt niet bij kunt zijn.

‘Ik ben blij dat ik heb deelgenomen. Ik heb nu inzicht in mijn zielsmissie en ik word heel blij als ik naar mijn zielstalenten kijk. Dan herken ik al best wat dingen die ik ben, kan of doe. De meditaties vond ik erg fijn, en de zielsblauwdrukreading en de coaching het allerfijnste. Ik vond de opening van de Akasha Kronieken echt heel bijzonder en ongelofelijk treffend. Fijn ook dat je alles zo concreet maakt met veel voorbeelden. Daarnaast stel je jezelf ook kwetsbaar op, dat vind ik heel prettig en dat maakt het contact met jou heel laagdrempelig. Daarnaast heb je veel kennis en veel te bieden. Dus dank je wel voor alles!!’

Dorothé

‘Lieve Danielle, bedankt voor deze prachtige training en alles wat je erbij gegeven hebt!! Dat de zielsblauwdruk reading gekoppeld is aan de inhoud van de training vond ik waardevol. En dat je alle onderwerpen fantastisch geordend had en vooral ook op een heel concrete manier, met lekker veel concrete voorbeelden. De activatie tijdens de laatste bijeenkomst heb ik nog een keer overgedaan, en daarna merkte ik dat ik echt iets dieps had losgelaten. Dat vind ik helemaal geweldig!!’
Lenie

‘Danielle, als eerste wil ik je bedanken voor het aanbieden van de training. Ik vond het echt heel bijzonder. In het begin had ik twijfels, wat voornamelijk door de lengte van de groepsbijeenkomsten kwam. Ik dacht: drie uur lang achter de computer dat is best wel lang. Maar dat viel reuze mee, ook omdat het zo razend interessant was. Dus achteraf ben ik blij dat ik ben ingestapt.

Wat het tot nu toe heeft opgeleverd, is dat ik veel relaxter met mezelf omga, minder twijfel of ik wel goed bezig ben. Dit programma zou ik aanbevelen aan mensen die zich willen laten leiden door hun spirituele kompas. Dank je wel.’

Gina

‘Ik vond de groepsenergie heel waardevol. Het is ook makkelijker vol te houden met een groep en het voelde ook veilig. En heel fijn dat jij alles zo concreet en simpel maakt. Gronden is nu heel simpel, nu jij gezegd hebt: er is gronding, zet je aardesterchakra aan.’
Xandra

Wie is Danielle?

Ik help vrouwen die hun leven op orde hebben, maar zich toch onrustig, onvrij en onvervuld voelen. Ze missen iets essentieels zonder te weten wát. Ik help je ontdekken wie je in de kern bent en wat je op aarde te doen hebt, zodat je keuzes maakt die passen bij je ware essentie, wat altijd leidt tot innerlijke rust, vrijheid en vervulling. 

Net als jij was ik blij met wat ik had bereikt in mijn leven. Ik voelde alleen ook regelmatig een kriebelende onrust, die ik niet goed kon verklaren. Gedachten die dan voorbijkwamen waren: mijn leven is prima op orde, maar toch klopt er iets niet helemaal, maar wát dan?

De korte versie van mijn verhaal is dat mijn Ziel me vele kleine duwtjes heeft gegeven, en uiteindelijk een flinke zet (want wie niet luisteren wil, die…). Die ‘flinke zet’ kwam in de vorm van een internationale verhuizing en een echtscheiding. Mijn Ziel had eindelijk mijn aandacht.

Als geen ander weet ik hoe we ons kunnen verliezen in de duizenddingendoekjes, vanuit aangeleerde patronen, overlevingsmechanismen en simpelweg omdat we zijn vergeten dat we in essentie een scheppend Lichtwezen zijn.

Wat ik dankzij deze internationale verhuizing en echtscheiding leerde, is dat het leven ons niet overkomt, maar dat we ons leven zélf creëren: ‘the good, the bad, and the ugly’.

De rekensom had ik toen snel gemaakt. Want als ik inderdaad een scheppend Lichtwezen ben, die via aardse ervaringen wil groeien en evolueren (mijn waarheid), dan wil ik daarin een stevige vinger in de pap hebben. Niet vanuit controle en zo-hoort-dat-nu-eenmaal-gedrag, want daardoor was ik juist zo ver van mijn ware essentie afgedreven. Maar vanuit de ‘kunst van het toelaten’.

Ik leerde om elke levenservaring vanuit nieuwsgierigheid en oordeelloosheid toe te laten in de periode dat ik dacht: ik ben alles kwijtgeraakt wat ik zo zorgvuldig heb opgebouwd.

Op deze wijze heb ik ontrafeld wie ik in de kern ben: een multidimensionale Channel. En ik ontdekte wat ik hier te doen heb, namelijk met een down-to-earth aanpak en een flinke dosis humor vrouwen helpen om uit hun aardse schulp te kruipen en hun plek in te nemen als Ziel met een missie op aarde. Ik doe dat in samenwerking met mijn Spirit Team, de Akasha Kronieken en een eeuwenoud esoterisch systeem dat inzicht geeft in je unieke Zielsblauwdruk.

En weet je wat nu het allerleukste is? Ik heb ontdekt dat je Zielsmissie geen eindstation is. Het is een continue ontsluiering van wie je ten diepste bent, en daar horen steeds weer andere aardse uitdrukkingsvormen bij. Het wordt met recht spelen op aarde. Niet langer meer aanpassen, inhouden en afwachten, maar oprecht spelen. En dat gun ik jou ook!

‘Ha Danielle, Ik twijfelde vooraf of ik wel zou meedoen, omdat ik toen erg moe was en ik het gevoel had dat ik beter een tijdje niets kon doen op dit gebied. Uiteindelijk heb ik toch besloten om mee te doen, omdat ik keer op keer een heel sterke “JA” voelde.
Wat deelname mij tot nu toe heeft opgeleverd, is meer inzicht in de structuur van het leven. En ik weet nu nog beter hoe ik met emoties kan omgaan en ik ben me meer bewust van mijn wel of niet bekrachtigende gedachten. Ook hebben de meditaties veranderingen en ontdekkingen in mij veroorzaakt.
Ik heb bij alle cursussen die ik gevolgd heb nog nooit zoveel kwaliteit gekregen. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.’ Liefs, 

Tonnie

‘Ik dank je heel hartelijk voor de ondersteuning en een heerlijk positieve begeleiding tijdens dit traject. Met je woorden weet je mensen heel intens op de juiste plekken te raken en te motiveren. Je doet aan gesproken woord healing! 😊’ 

Marjan

‘Ik heb veel geleerd en echt praktische handvatten gekregen om stil te staan bij mijn gedachten en gevoelens en ermee om te gaan en ernaar te kijken als hulpmiddelen bij mijn ontwikkeling en groei. In plaats van dat ik heel vaak het gevoel had dat het me allemaal overkomt. En heel fijn hoe je al deze onderwerpen zo lekker nuchter besproken hebt. De zielsblauwdruk reading heeft me richting gegeven over de toekomst.’

Annemarie

‘Ik ben blij met dit prachtige waardevolle programma met onbetaalbare inhoud. De sessies waren heel gestructureerd met veel extra mogelijkheden tot verdieping. Het woord ‘verbinding’ komt sterk bij me naar boven. In een groep en tegelijkertijd heel persoonlijk gericht. Het voelde als 1op1 coaching, met oprechte betrokkenheid en bekrachtiging van Danielle. De Akasha Kronieken en zielsblauwdruk readings waren prachtig, bijzonder en brachten veel in gang. Ook heb ik nu concrete tools waar ik verder mee aan de slag kan. Ik ben heel dankbaar!!!’ 

Lore