Hoe ontdek en
leef je je zielsmissie?

Gratis inspiratie

Download de Zwaanaanpak en ontdek je zielsmissie

We komen allemaal naar aarde omdat we hier ‘iets te doen’ hebben. Ik noem dat de zielsmissie. En het is de bedoeling om die te herkennen en vervolgens te leven. Vaak zoeken we ver en buiten ons. Alsof het altijd ‘iets groots en meeslepends’ zou moeten zijn. Het mooie is dat als we naar ons eigen leven kijken, écht kijken, dat de aanwijzingen dan zo voor het oprapen liggen. Een hint: kijk naar wat je moeilijk, spannend, pijnlijk vond of vindt.

En hoe simpel dit ook klinkt, ik weet ook dat het verleidelijk is om te blijven ronddraaien in gebeurtenissen uit het verleden. En dat we ons kunnen verliezen in soul searching, analyseren en uitpluizen. Been there, done that.

Maar er is ook een andere manier. Ik ontdekte met vallen en opstaan hoe je vreugdevol je zielsmissie kunt ontdekken en leven. Het is een kwestie van continu aandacht schenken aan 5 levensgebieden.

Toen ik de 5 stappen op een rijtje zette, zag ik hoe de beginletters het woord ZWAAN vormden. En opeens zag ik dat beeld voor me uit het sprookje ‘Het lelijke eendje’. Want is dat niet hoe we onszelf vaak zien, en ons zo klein houden en afwijzen? Terwijl er al die tijd een prachtige zwaan in ons huist?

Dit e-booklet heb ik voor je geschreven, zodat je de Zwaanaanpak kunt uitproberen en spelenderwijs ontdekt wat jouw zielsmissie is. Have fun!

 

Ontvang gratis inspiratie over hoe je je zielsmissie ontdekt en leeft.

Let op: Sta je nog niet op mijn e-maillijst dan ontvang je een extra mailtje om je e-mailadres te bevestigen.

Door de Zwaanaanpak aan te vragen, ontvang je onregelmatig inspiratie over voluit leven in je mailbox. Uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om en kun je je altijd weer uitschrijven.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl