Hoe ontdek en
leef je je zielsmissie?

Gratis inspiratie

Vind je Purpose (of Zielsmissie) in 5 terugkerende stappen

We komen allemaal naar aarde omdat we hier ‘iets te doen’ hebben. Ik noem dat je Purpose. Of je Zielsmissie.

Zoals ik het zie, is het de bedoeling om je Purpose of Zielsmissie te herkennen en vervolgens te leven. Vaak zoeken we ver en buiten ons. Alsof het altijd ‘iets groots en meeslepends’ zou moeten zijn. Het mooie is dat als we naar ons eigen leven kijken, écht kijken, dat de aanwijzingen dan zo voor het oprapen liggen.

Wist je dat we op een vreugdevolle manier kunnen ontdekken wat onze Purpose is? Het is een kwestie van continu aandacht schenken aan 5 levensgebieden. Ik kwam daar zelf achter toen ik ongelooflijk zoekende was en snelle antwoorden wilde.

Ik heb een video van 13 minuten voor je gemaakt, waarin ik deze 5 stappen toelicht.

En ik heb alles nog eens kort voor je samengevat in een e-booklet.

Zodat je zelf kunt ervaren wat er gebeurt als jij steeds weer opnieuw aandacht besteed aan deze 5 stappen.

Have fun!

❤️ Danielle

 

Ontvang gratis inspiratie over hoe je je Purpose in 5  terugkerende stappen vindt.

Door deze gratis inspiratie aan te vragen, ontvang je straks ook mijn inspiratiemails. Uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om en kun je je altijd weer uitschrijven.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl