Toegang tot de 7 retreatinterviews

Peggy Sandaal

Peggy is een allround artiest (zingen, dansen én acteren) en heeft daarnaast een spirituele coachingspraktijk. Peggy gebruikt haar ervaringen uit het theater om mensen volledig in hun unieke talenten te laten (her)ontdekken. Zodat zij hun volledige potentieel kunnen leven en hun dromen en wensen werkelijkheid worden. Dit door volop vanuit hun hart te leven want dat klopt altijd. Elke woensdag verschijnt Peggy’s podcast via o.a. Spotify.

Scarlet Le Pair

Scarlet is een zielscoach met de missie om mensen te helpen zich te verbinden met hun essentie en vandaaruit met het universum. Ze maakt daarvoor gebruik van een nuchtere psychologische basis en combineert deze met spirituele energie en inzichten. Scarlet geeft readings, trainingen en begeleidt een maandelijkse online spiritueel verdiepingsprogramma.

Gerrit Gielen

Gerrit is regressietherapeut en schrijver van artikelen over esoterische psychologie, filosofie en spiritualiteit. Zijn artikelen worden in meerdere talen vertaald en wereldwijd online geplaats. Ook geeft Gerrit, alleen en met zijn vrouw Pamela Kribbe, workshops en lezingen in binnen- en buitenland. Op Rara Radio heeft Gerrit een eigen radioprogramma.

Annelies Hoornik

Annelies begeleidt – in samenwerking met de engelen – mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Zij doet dat via trainingen, workshops, readings en healings. Ook heeft Annelies een aantal boeken, CD’s en kaartensets gepubliceerd. Verder is Annelies grondlegster van een nieuwe engelentherapievorm Aquarius Angels Healing en de Aquarius Akasha sessies.

Linda Rood

Linda ontwikkelde het zelfonderzoek ‘Vragen naar Vrijheid’ waarmee je jezelf kunt bevrijden van beperkende patronen en kernovertuigingen. Ze schrijft hierover in haar boeken ‘Van doen naar zijn’, ‘Het ja-gevoel’ en in het kinderprentenboek ‘Mees en de magische poort’. Naast het delen van inspiratie via haar boeken, artikelen en sociale media, organiseert Linda regelmatig bijeenkomsten en begeleidt ze mensen individueel.

Arianne van Galen

Arianne heeft dertig jaar ervaring als trainer, opleider en organisatiecoach. Daarnaast is zij auteur, healer, heks, tovenaar en troubadour en sinds 8 jaar Gids van ondernemers. Arianne neemt mensen mee in Tovervloed. Hierin werkt zij samen met alle dimensies; van draken en elfen tot bomen en paardenbloemen. Haar motto: vertover de wereld, begin bij jezelf.

Lea van der Eem

Lea is gids bij het ontwaken. Zij is een kanaal voor energie en informatie uit de hogere dimensies. Zij verzorgt online lichtactivaties voor groepen, creëert begeleidende meditaties en schrijft vanuit eigen doorleefde ervaringen over het proces van ontwaken en de actuele ontwikkelingen. Lea’s werk is gericht op het verruimen van je bewustzijn, verbinden met je essentie en helemaal aanwezig zijn in je lichaam.