Own Your Energy

Binnen 11 weken een duidelijke structuur waarin jij zorgdraagt voor jouw energetisch welzijn. Leer je energie te beheren en je lichaam te behandelen als de tempel van je ziel. Hét fundament waarop jij een gelukkig, vrij en vervullend leven kunt creëren.

Je wilt je sprankelend en energiek voelen zodat je je zielsmissie kunt leven, maar….

Je hebt je handen vol aan alle ‘moetjes’ op een dag.

Je houdt geen energie over voor de dingen die je écht wilt doen.

Je verliest makkelijk het contact met jezelf en al helemaal in een groep.

Je voelt je snel overweldigd door het nieuws en social media.

En aan het einde van de dag voel je je vaak moe en leeggezogen.

Diep van binnen weet je dat je leven zo niet hoeft te zijn.

Your Life, Your Responsibility

Je verlangt naar een gelukkig, vrij en vervullend leven, en….

Je wilt bruisen van energie en je niet laten tegenhouden door vermoeidheid, hoofdpijn of andere kwalen.

Je wilt je fit en vitaal voelen en een einde maken aan alle ‘energievreters’ in je leven.

Je wilt je stevig verbonden voelen met je eigen lichaam en kunnen voelen wat van jou is en wat van de ander.

Je wilt bewust keuzes maken en niet langer je energie steken in dingen die je niets opleveren.

Je wilt aan je kinderen voorleven dat een intens, vervullend leven waarin je je óók energiek, fit en vitaal voelt heel goed mogelijk is.

Je wilt het leven leiden waarvan je deep down weet dat het de bedoeling is.

Your Life, Your Responsibility

Leer je energie te beheren en bouw een stevig energetisch fundament waarop jij het leven kunt creëren waarnaar je verlangt.

Met deze training krijg je meer…

Structuur

Een duidelijke structuur zodat je met gemak elke dag aandacht besteedt aan jouw energetisch welzijn en doet wat nodig is om in jouw centrum te blijven.

Vertrouwen

Toenemend vertrouwen in jouw vitaliteit en innerlijke kracht zodat je ervaart dat jij altijd de beheerder bent van jouw lichamen en vanuit dit weten kunt co-creëren met je ziel.

Energie

Meer energie zodat je weer gaat sprankelen en het leven gaat leiden waarnaar je ten diepste verlangt.

11 weken, 7 inspirerende en praktisch ingestoken modules, 1 bonus verdiepingsmodule en 22+ video’s

Op je eigen tempo en in het comfort van je eigen plek.

De training Own Your Energy is niet voor jou als…

Q

Je geen zin hebt om elke dag aandacht te besteden aan je energie en je energetisch welzijn.

Q

Je geen verschillende manieren om jezelf te gronden, te beschermen en te reinigen wilt uitproberen.

Q

Je jouw bewustzijn rondom je emoties en je denkpatronen niet wilt verruimen.

Dit ga je leren

Module 1

 • Je start met een stevige kennis van je volledige lichaam en je ontdekt hoe deze lichamen elkaar continu beïnvloeden.
 • Je krijgt praktische en direct uitvoerbare aanwijzingen hoe je voor elk afzonderlijk lichaam goed kunt zorgen – voor je fysieke, je emotionele/energetische, je mentale én je spirituele lichaam.
 • Je leert hoe je ‘in-checkt’ bij jezelf en hoe je de verschillende lichamen kunt langslopen. Je gaat herkennen wanneer een specifiek lichaam extra aandacht behoeft.

Module 2: Jouw energie in relatie tot de buitenwereld

 • Vanaf nu begrijp je dat je voortdurend indrukken en energie uitwisselt met alles en iedereen om je heen. Naast een verruimd bewustzijn, levert dit jou dé motivatie op om elke dag aandacht te besteden aan je energetische welzijn. Echt serieus, je kunt niet anders meer nu je weet hoe dit werkt.
 • Je ontdekt wie en wat er allemaal in jouw energetisch veld zit en gaat de eerste stappen zetten om je veld op te schonen.

Module 3: Gronden

 • Je ontdekt dat je zonder een stevige gronding geen onderscheid kunt maken tussen wat van jou is en wat van de ander. En je leert dat je geen belangrijke keuzes kunt maken zonder een goede gronding.
 • Je gaat je praktische manieren eigen maken om je te gronden. Je krijgt verschillende manieren aangereikt die allemaal supersimpel zijn en die je dus makkelijk in de praktijk kunt brengen – iedere dag weer.
 • Je ontdekt dat het omarmen van je levensverhaal cruciaal is om goed gegrond te kunnen zijn.
 • Je leert hoe je je aardesterchakra activeert; een superkrachtige manier om je te gronden en waarmee jij je bovendien verbindt met het lichtnetwerk rondom de aarde.

Module 4: Beschermen

 • Je leert praktische manieren om jezelf energetisch te beschermen. Dat wordt voor jou net zo vanzelfsprekend als het aantrekken van een warme jas bij koud weer!
 • Beschermen betekent ook keuzes maken. Dit is een heel andere invalshoek en oh zo belangrijk. Je onderzoekt welke keuzes jij nu kunt maken die je meer energie opleveren. 
 • Je maakt kennis met eeuwenoude asana’s. Met deze asana’s haal je beschikbare energie naar je toe alsof je een antenne bent en vul je je eigen energievoorraad aan.

Module 5: Reinigen

 • Je maakt je huis schoon, dus ook jouw energetische huis! Je leert eenvoudige manieren hoe je dat kunt doen.
 • Je ontdekt een superkrachtige reinigingsmethode waarin je met je intentie en ademhaling je energieveld schoonveegt zodat je hogere energiefrequenties kunt ontvangen.

Module 6: De tempel van je ziel beheren

 • Door gronden, beschermen en reinigen aan elkaar te verbinden, ga je je eigen energiesysteem beheren. Je leert hoe je dit op een makkelijke en gestructureerde manier doet zodat je in een mum van tijd aandacht besteedt aan alle aspecten van energiebeheer.
 • Je begrijpt waarom regelmaat en ritme belangrijk zijn voor een gezond en sprankelend energiesysteem.

Module 7: Kies je frequentie

 • Je leert hoe je je spirituele lichaam kunt activeren door je bewust af te stemmen  op hoge frequenties. Vergelijk het met het kiezen van een radiozender waar jij blij van wordt. 
 • Je ontdekt de eenheidsademhaling. Met deze krachtige ademhaling doe je alles in 1: gronden, beschermen, reinigen én je frequentie verhogen.
Jouw investering bedraagt € 444,-.
Je behoudt toegang tot alle 22+ video’s en begeleidende e-mailberichten.

Met de Own Your Energy training bouw je een stevig energetisch fundament zodat je met meer gemak het leven kunt creëren waarnaar je ten diepste verlangt.

Over Danielle

Ik werk als spiritueel levenscoach én communicatieadviseur. Ik schrijf een boek én volg diverse opleidingen en trainingen. Ik begeleid mijn 3 pubers op hun levenspad én ik heb aandacht voor mijn levenspartner. Ik ga altijd vroeg naar bed én haal alles uit een dag. Ik doe aan yoga én aan fitness. Ik leef een intens en vervullend leven én ik maak ruimte voor alleen-tijd en reflectie. 

Veel mensen vragen me vaak hoe ik dat doe. Hoe ik met succes invulling geef aan al mijn verlangens, ambities en rollen – en dat allemaal tegelijkertijd. 

Ik heb geleerd – met vallen en opstaan – om zorg te dragen voor mijn lichaam in de breedste zin van het woord. Dus niet alleen voor mijn fysieke lichaam, maar ook voor mijn fijnstoffelijke lichamen. Lange tijd heb ik hier weerstand tegen gevoeld omdat ik het allesbehalve sexy vond. 

Ik wilde co-creëren met mijn ziel en mijn helderwetende gaven belichamen. Ik wilde me niet bezighouden met zoiets ‘simpels en banaals’ als mezelf gronden en energetisch beschermen. 

Totdat ik begreep dat ik – en ik alleen – de beheerder ben van de tempel van mijn ziel. En dat mijn zielsmissie pas zou gaan vliegen als mijn tempel in optima forma zou zijn.

Nu weet ik hoe ik stevig gecentreerd blijf in mijn lichaam zodat ik niet continu energie weglek of weggeef. Uit eigen ervaring weet ik dat zo’n fundament een absolute voorwaarde is om je zielsmissie voluit te kunnen leven.

Mijn mantra is: My Life, My Responsibility.

Ik ben te allen tijde verantwoordelijk voor het beheren van mijn energie. Lukt me dat altijd? Nee zeker niet. Maar met wat ik me heb eigen gemaakt, lukt me dat vele, vele malen beter en leef ik steeds makkelijker en bewuster mijn zielsmissie.

En dat gun ik jou ook!

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl