Gratis online training

Uitgelijnd Leven

Ma 22, di 23 en wo 24 mei

Van 20.00 tot 20.45 uur

Hoe zou het zijn als je altijd doet wat je denkt en voelt, en dat je dus uitgelijnd leeft?

Ik schets een huis-tuin-en-keukenscenario. Het is zaterdagochtend, en de koelkast is leeg. Je ene kind komt straks terug van sport en je andere kind kan elk moment uit bed rollen. In je hoofd hoor je ze al roepen: ‘Mám, wanneer ga je boodschappen doen?’.  Je hebt een drukke week achter de rug, en je was net zo lekker aan het rommelen. Je hebt meer zin in een kop koffie en wat lezen, dan om de lege flessen te verzamelen en een boodschappenlijstje te maken. Maar ja, als je nu niet gaat, dan doe je straks boodschappen met het halve dorp. En jij weet wat dat betekent, ‘vechten’ om een winkelwagen en een lange rij voor de kassa. En als al die gedachten en emoties door je heen gaan, wat ga je dan doen? Zit je al in de auto met een halve boodschappenlijst, of ga je eerst op je gemak koffie drinken?

Dit soort scenario’s komen dagelijks voor, en op jaarbasis misschien wel een paar honderd zo niet duizend keer. Dat ons ‘denken, voelen, en doen’ NIET op elkaar zijn afgestemd, vinden we zo normaal dat we het meestal niet eens meer opmerken.

Natuurlijk is het scenario wat ik zojuist schetste tamelijk onschuldig (tenzij je continu de ‘moetjes’ voor laat gaan en te weinig aandacht aan jezelf besteed). Maar je snapt wellicht dat ik met dit eenvoudige voorbeeld iets anders tegen je wil zeggen, en dat is dit.

Als je wilt weten wat je hier op aarde te doen hebt, en daarnaar wilt leven. En als je in verbinding wilt zijn met je Ziel, en je innerlijke gidsing wilt ontvangen. Dan is het van belang dat je jouw ‘denken, voelen, en doen’ op één lijn brengt.

Als je dat doet, vormen je mentale, emotionele en fysieke lichamen zich tot één samenhangend, samenwerkend geheel. En opent er zich een portaal naar de diepere en meer fijnstoffelijke lagen die jij ook bent. Noem het je Hogere Zelf, je Ziel, of wat anders…  het gaat niet om die woorden, maar om de ervaring dat je van binnenuit afgestemd bent op wie jij in essentie bent.

En zodra die connectie er is, dan weet je al voelend wat je hier op aarde -in dit moment- te doen hebt, ongeacht wat anderen tegen je zeggen. En is dat niet wat jij wil?

Wat deelname aan deze compacte online training je oplevert

Het liefst deel ik nu met je wat deze compacte training, van 3 keer 3 kwartier, je gaat opleveren. Maar heel eerlijk, ik heb alleen de grote lijnen ontvangen en de inhoud begint zich nu pas in mij te vormen, dus ik weet nog niet wat we precies gaan doen.

Maar ik kan je wel een aantal dingen toezeggen, en dat is het volgende:

Je gaat beter begrijpen waarom het zo belangrijk is om ‘denken, voelen, en doen’ op elkaar af te stemmen als je ernaar verlangt om vanuit je ware essentie te leven.

Je gaat ook inzien dat je hiervoor de tijd mag nemen (sterker nog, moet nemen) als je in lijn met je Zielsplan wilt leven.

En je ontvangt een paar praktische aanwijzingen die je direct kunt toepassen. 

Dan nog even de praktische informatie op een rijtje

9

De training vindt op 3 achtereenvolgende dagen plaats: ma 22, di 23 en wo 24 mei

9

Van 20.00 tot 20.45 uur (met max. 10 minuten uitloop)

9

Online via Zoom

9

Je hoeft er niet live bij te zijn, maar live aanwezigheid betekent wel dat je er meer uithaalt.

9

Na afloop van elke avond krijg je een opname; elke opname is 36 uur beschikbaar.

Doe je mee? Dat zou ik superleuk vinden!

Met Licht en Liefde

 

❤️Danielle

Meld je hieronder aan voor de gratis online training ‘Uitgelijnd Leven’

‘Wat ik mooi vind in alles wat ik van je hoor, is dat jij het spirituele, het leven vanuit hart & ziel op een heel krachtige, aardse wijze overbrengt! Heel toegankelijk voor iedereen.’

‘Je hebt weer enorm veel gegeven. Echt weer kernopmerkingen en tools die inzicht en energie geven, echt geweldig.’

‘Ik vond het inspirerend en aanmoedigend, en het heeft me inzichten gegeven die ik al meteen kon toepassen. Dankjewel.’

‘Wat een geweldige bijeenkomst, en wat een sprekende beelden! Jij brengt zachtheid op een krachtige wijze.’

‘Bedankt voor alles wat je gedeeld hebt. Vakwerk, met heel veel enthousiasme gebracht! Veel opgestoken!’

Wie is Danielle?

Ik voel een enorme drive om spiritualiteit toegankelijk en concreet te maken voor steeds meer mensen. In mijn optiek doen we daar vaak namelijk veel te ingewikkeld over. We zijn allemaal Goddelijke Lichtwezens, en we beschikken allemaal over Goddelijke gaven. We zijn het alleen vergeten. Of we weten het wel, maar kunnen niet geloven dat dit ook voor ons geldt (voor die ander misschien wel, maar niet voor ons).

Ik zeg dit zo stellig omdat ik het zelf heb ervaren. Ik was als kind bovengemiddeld sensitief en ‘snapte’ waarom ik op aarde was. Maar met elk jaar dat ik ouder werd, kwam er weer een extra versluieringslaag op dat innerlijk weten. Totdat ik op een dag me volledig had aangepast aan het aardse leven. Wat echt niet verkeerd was hoor, het leven op aarde kan namelijk ongelooflijk leuk zijn, maar ook pittig en pijnlijk (lang leve het leven in de dualiteit).

Totdat ik op een dag de dualiteit in alle heftigheid ervoer; via een internationale verhuizing en een echtscheiding. Het effect? Veel menselijke emoties én een diep innerlijk weten dat ik dit meemaakte omdat ik daar op Zielsniveau voor had gekozen. En toen was er geen weg meer terug. Ik ont-sluierde mezelf in een rap tempo en werk sindsdien weer bewust samen met mijn eigen innerlijke gidsing. Dat betekent dat ik voluit en steeds meer vanuit mijn ware essentie leef, waardoor ik met meer gemak en vertrouwen de dingen doe die op zielsniveau bij MIJ passen. En dat gun ik jou ook!

Meld je hieronder aan voor de gratis online training ‘Uitgelijnd Leven’