Online Workshop

‘Kickstart je Zielsmissie’

Van frustratie naar vervulling

Zaterdag 2 maart van 9.30 tot 12.30 uur

 

Voor meer grip op de ontvouwing van je Zielsmissie + praktische aanwijzingen om die missie ook te leven.

Ben jij klaar voor 3 uur praktische tips en oefeningen zodat je minder frustratie en meer vervulling ervaart terwijl je Zielsmissie zich aan je ontvouwt?

Ik hoor je denken: kan dit écht? In drie uur mij laten ervaren hoe ik met meer rust en meer vertrouwen mijn Zielsmissie kan leven, terwijl ik niet eens weet wat die hele missie van me is? En dáár zit nu precies je frustratie. Je hebt een prima leven, daar is echt niks mis mee. Maar je hebt wel last van dat ‘eeuwige gezoek’ van je, en van dat rusteloze gevoel wat dat met zich meebrengt. Je wilt nu weleens weten waarom je hier überhaupt bent, en daar vervolgens ook iets mee gaan doen. Want dat je op aarde bent voor alleen maar ‘huisje-boompje-beestje’, gaat er bij jou niet in.

Herkenbaar? Als jij klaar bent om vanuit vertrouwen je Zielsmissie stap voor stap te ontdekken en te leven, dan is deze Workshop voor jou! 

Herken jij dit?

Je bent invoelend, sensitief en bevlogen. Anderen waarderen jou hierom, maar jij weet dat je meer bezig bent met de buitenwereld dan goed voor je is. Het kost je vaak bakken aan energie en het geeft je niet die vervulling waarnaar je verlangt.

Je hebt de nodige cursussen gevolgd over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.  Maar het lukt je onvoldoende om die geleerde kennis te vertalen naar je dagelijkse leven. Het blijft naar jouw smaak te veel bij kennis vergaren.

Het is voor jou glashelder dat er meer is tussen hemel en aarde, en dat je hier niet zomaar bent. Maar wat je hier dan écht te doen hebt, en daar ook nog eens naar te handelen, da’s hele andere koek. Je bent maar al te vertrouwd met al die ‘ja maar’s, wat dan’s en oh jee’s…’ Dus je blijft dromen i.p.v. doen.

Je wilt heel graag ‘leven in flow’ en ‘je hart volgen’. Meer innerlijke rust, en meer voldoening in de dingen die je doet. Niet meer tegen de stroom in, maar met de stroom mee. Trouw blijven aan jezelf, en je geen zorgen maken om de mening van anderen. En da’s nog niet zo eenvoudig, want oh, wat wíl je het graag, maar liefst zonder te veel gedoe en veranderingen.

Adem in, adem uit. Ik weet hoe frustrerend het is als je niet helder krijgt wat je hier op aarde te doen hebt, terwijl je tegelijkertijd verlangt om van betekenis te zijn, en het ‘gewone leven’ ondertussen door raast. Been there, done that. Dus laat mij je helpen.

Ik leer je een eenvoudige beproefde ‘formule’, zodat je van binnenuit je Zielsmissie ontdekt. Als je deze formule keer op keer toepast in je leven, dat ondersteun je actief het ontvouwingsproces van je Zielsmissie en wordt het steeds concreter wie jij in de kern bent en wat je hier op aarde te doen hebt.

Het mooie van deze formule is dat je minder frustratie ervaart en meer vervulling in het leven wat je NU al leidt. Ondertussen krijg je ook meer zicht op je diepere zielsverlangens en ga je daar stap voor stap beweging in brengen. Je gaat dus ook doen, maar zonder je hele wereld op z’n kop te zetten.

En dan beloof ik je dat dat onrustige gevoel, dat je nu regelmatig ervaart, steeds minder wordt en uiteindelijk helemaal verdwijnt. (Pinky Promise.) Waarom weet ik dit zeker? Omdat ik het zelf heb ervaren.

Deelname aan de Workshop levert je het volgende op:

Meer inzicht in wat je écht te doen hebt, zodat je Zielsmissie zich aan je kan ontvouwen en jij ernaar kan leven.

Helderheid over waar jij NU staat in deze ontvouwing en wat jij als eerste mag doen, zodat je minder frustratie en meer vervulling gaat ervaren.

Een short-list met praktische stappen die je meteen kunt zetten, zodat je met meer plezier en vertrouwen het ontvouwingsproces doorloopt.

Wie is Danielle?

Danielle is een spiritueel mentor. Als woordvoerder van de wereld van Licht helpt ze zoekende zielen met het terugvinden van hun connectie met hun eigen Licht, en met het  ontdekken en leven van hun Zielsmissie.

‘Zo lang ik me kan herinneren heb ik gezocht naar de betekenis van het leven op aarde. En op een dag was ik daar he-le-maal klaar mee. Dat was toen ik na ruim 11 jaar Amerika terugverhuisde naar Nederland en niet snel daarna mijn huwelijk strandde. De meest vanzelfsprekende dingen bleken helemaal niet zo vanzelfsprekend te zijn. En als ik dan toch door dat enorme moeras van teleurstelling, verdriet, frustratie en noem maar op moest gaan, dan wilde ik nu eindelijk ook eens weten waar dat allemaal goed voor was.

Ik maakte een deep dive in alles wat ik kon leren over mezelf en onze spirituele connectie in het algemeen, en dat combineerde ik met mijn achtergrond in communicatie en gedragsverandering. Zo ontdekte ik aan het leven een ‘formule’, waardoor ik stap voor stap ontdekte wie ik in de kern ben en wat ik hier te doen heb. En dat alles zonder mezelf geweld aan te doen.

Sindsdien leef ik mijn Zielsmissie, en ontdek ik tegelijkertijd steeds meer facetten van mijn missie op aarde. Want dat is juist zo ongelooflijk mooi. Als je van binnenuit ontdekt wie je bent en wat je hier te doen hebt, dan blijkt je Zielsmissie veel groter te zijn dan je dacht. Want als je de ‘formule’ die ik je leer, blijft volgen dan valt er steeds weer wat nieuws van binnenuit te ontdekken over wie jij ten diepste bent. 

Nou, en die formule, die wil ik jou ook leren!’

‘Ik vond je workshop geweldig!! Je hebt weer enorm veel gegeven. Echt weer kernopmerkingen en tools die inzicht en energie geven. De manier waarop je de workshop in elkaar zet, vind ik heel bewonderenswaardig. Ik geniet van jouw pit en humorvolle opmerkingen, jouw inzet en intentie en het lerend vermogen. Ik ben dan ook weer heel dankbaar dat ik dit heb mogen ontvangen. Het verrijkt mijn leven en versterkt mijn zelfacceptie, zelfwaardering en zelfinzicht.’ – Mieke van Bezouw
Wat je mag verwachten van deze Workshop? Inspiratie, inzichten, aanmoediging, verstilling, ook even lekker lachen om ‘t leven, en bovenal actie!

Investering

Ik weet wat ik allemaal heb gedaan om mijn kennis te verkrijgen, en wat ik vervolgens heb gedaan om die kennis te doorleven en te integreren. Ik durf daarom te zeggen dat de investering voor deze Workshop een no-brainer is voor de waarde die jij eruit kunt halen. Ik schrijf wel bewust: kunt halen. Wat dat de Workshop barstensvol praktische waarde zit, dat weet ik. Maar wat jij vervolgens doet met al mijn doorleefde tips en inzichten, is uiteraard helemaal aan jou. En jij snapt ook dat de waarde van deze Workshop groter is naarmate jij bereid bent om er straks ook iets mee te doen.

Jouw investering in de workshop ‘Kickstart je Zielsmissie’ is 27,50 euro.

Omdat de Workshop online plaatsvindt, hoef je je huis er niet voor uit. Dus dat betekent geen extra kosten voor de trein, benzine en/of parkeren. Sterker nog, als je het fijn vindt kun je gewoon lekker in je pyjama meedoen. En da’s op een zaterdagochtend helemaal niet zo’n gek idee!

Het wordt een waardevolle ochtend waar ik veel informatie deel, maar waar ik bovenal met jou aan de slag ga. Dus leg pen en papier maar vast klaar!

From Wendy To Danielle Hermeler:
Dank je wel, Danielle. 

From Annemieke To Danielle Hermeler:
Ontzettend bedankt weer voor alles en een fijne middag

From Annemarie To Danielle Hermeler:
Dank je wel! Super mooie workshop!!

From Isabelle To Danielle Hermeler:
Dankjewel voor deze fijne, zingevende workshop ! 

From Hans To Danielle Hermeler:
Het was/is prachtig

From Wilma To Danielle Hermeler:
Dank voor je workshop, ik voelde mij gedragen

Meest gestelde vragen

Komt er een opname?

Nee. En dat is een bewuste keuze. Het is me opgevallen dat mensen zich makkelijk aanmelden en dan niet komen, omdat ze het dan wel even later in de replay gaan bekijken. Aan de kijkcijfers zie ik dan dat vrijwel niemand dat doet. Dan wordt het dus zo’n dingetje op je ‘dat doe ik later wel’ lijst. En dat vind ik zonde. Want dan heb je wel een verlangen, maar je neemt dat verlangen (jezelf dus) niet serieus, en dat is een megagrote blokkade in de ontvouwing van je Zielsmissie! En laat die Zielsmissie van je nou net de reden zijn dat je overweegt om mee te doen.

Ik kan er niet (de volle 3 uur) bij zijn, hoe erg is dat?

Tja, wat mij betreft is dat niet heel erg. Natuurlijk haal je er meer uit als je de hele ochtend erbij kunt zijn. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je ook echt gaat toepassen in je leven wat ik je leer. Ik kan alvast verklappen dat het om 5 stappen gaat. Stel nu dat je één stap mist omdat je eerder wegmoet, dan heb je nog steeds kennis gemaakt met de eerste 4 stappen. En als je die gaat toepassen in je leven… Tja, dan zou ik het wel weten.

Ik heb al andere trainingen bij je gevolgd, hoe waardevol is dit dan nog voor mij?

Het maakt niet uit of je nog niets bij me hebt gedaan, of mijn volledige aanbod al hebt doorlopen. Deze ‘formule’ is de absolute basis voor een leven met meer vervulling en minder frustratie. En omdat deze ‘formule’ enorm gelaagd is, zal je elke keer weer iets nieuws ontdekken in jezelf zodra je de formule opnieuw doorloopt. Dus zelfs als je deze Workshop al eens hebt gevolgd, durf ik te zeggen dat je er opnieuw waarde uit gaat halen.

‘Hartelijk dank voor de leerzame Workshop. Ik vond het inspirerend en aanmoedigend, en het heeft me inzichten gegeven die ik al meteen kon toepassen. Dank ook voor de prettige manier van werken.’ – Baukje Hoogland

Online Workshop

‘Kickstart je Zielsmissie’

Zaterdag 2 maart, 9.30 tot 12.30 uur

Door je op te geven voor deze Workshop kom je automatisch op mijn lijst. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Uiteraard ga ik respectvol met je e-mailadres om, en je kunt je natuurlijk altijd weer uitschrijven. Doe dat dan wel na de Workshop anders mis je de informatie die je nodig hebt om mee te doen.