Ha lieve deelnemer aan het

Yoga Leefstijl Retreat

van Renate van der Knaap,

Wat leuk dat je hier nu bent,
op mijn website. Welkom!

 

Ik vermoed zomaar dat je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt.
Dat je benieuwd bent naar wat er allemaal tussen hemel en aarde is.
En dat je ook aandacht hebt voor je lichaam en een gezonde leefstijl.

Da’s natuurlijk niet zo gek dat ik dat denk, want anders had jij je niet opgegeven voor het Retreat van Renate en had je vervolgens niet besloten om mijn gratis cadeautjes aan te vragen.
Want daarom ben je nu hier, toch?

Speciaal voor alle deelnemers van het Yoga Leefstijl Retreat heb ik 2 cadeautjes gemaakt.
Als je naar beneden scrolt, kun je de cadeautjes aanvragen.

Let op: als je beide cadeautjes wilt, moet je 2x je naam en e-mailadres opgeven.

Enjoy!

Met Licht en Liefde
❤️
Danielle

Cadeau 1

Gratis ‘Check-in bij jeZelf meditatie’

Een hart kan zich volledig open als het zich gedragen weet door het fysieke lichaam.
Het fysieke lichaam kan zich verhouden tot ongemak als de mind zonder oordeel is.
De mind kan nieuwe inzichten nieuwsgierig verkennen, als het emotionele lichaam in rust is.

It’s all about Body, Mind and Soul.

Als ons fysieke, emotionele en mentale lichaam met elkaar samenwerken, en als ze elkaar niet langer tegenwerken, dan ontstaat er…

Een sterk energetisch lichaam van binnenuit (en kun je dus stoppen met het visualiseren van een bubbel om je heen, want die bubbel heb je dan niet meer nodig!)

Een open verbinding met je spirituele lichaam, zodat je makkelijker boodschappen van je eigen innerlijke leiding ontvangt.

En het mooie is: hoe sterker je verbinding met je spirituele lichaam, hoe makkelijker je fysieke, emotionele en mentale lichaam met elkaar samenwerken. En dat versterkt dan weer je connectie met jeZelf!

Deze meditatie helpt je om goed voor jezelf te zorgen, om andere keuzes te maken en om je lichaam helemaal te bewonen, zodat je helemaal in het NU-moment bent. En volgens mij hoef ik je niet uit te leggen hoeveel voordelen dat weer heeft op je welzijn, als je helemaal in het NU aanwezig bent!

Ja, doe mij die Check-in meditatie!

Cadeau 2

Gratis deelname – Masterclass ‘De 5 basisingrediënten van beZield leven’

Maandag 2 oktober 19.30 – 21 uur

Als we beZield leven dan zijn we trouw aan onszelf. Dan horen we niet alleen de zachte fluisteringen van ons hart, maar durven we er ook naar te handelen. Dan brengen we onze innerlijke vrouwelijke en mannelijke energie met elkaar in balans. En hebben we ook oog voor ons eigen kleine innerlijke kind. Het kind in ons dat zich bang kan voelen of verdrietig of juist boos. En tegelijkertijd er zo naar verlangt om uitbundig blij en vrij te zijn.

Hoe je dat doet, dat beZield leven terwijl het leven van alledag gewoon doorraast, leg ik uit in deze Masterclass.

Ik hou van praktisch en concreet, dus verwacht heldere taal en praktische inspiratie. Na afloop weet je wat je doen hebt (én te laten!) als je in je leven méér beZieling wilt ervaren. Het maakt niet uit of dat op het vlak is van je gezondheid, je werk, je relaties of iets anders.

Je maakt kennis met de basisgrondhouding die je nodig hebt om beZield te leven. Met die basis kun je elke situatie naar een ‘next level shiften’ (om het maar even lekker hip te formuleren 😊).

Om de 5 basisingrediënten concreet en voelbaar te maken, geef ik ter plekke een paar korte Zielsblauwdrukreadings aan mensen die dat leuk vinden.

Doe je mee? Dat zou ik heel leuk vinden!

❤️ Danielle

Ik meld me aan voor je Masterclass ‘beZield leven’.
Ma 2 oktober om 19.30 uur

Wie is Danielle?

Ik voel een enorme drive om spiritualiteit toegankelijk en concreet te maken voor steeds meer mensen. In mijn optiek doen we daar vaak namelijk veel te ingewikkeld over. We zijn allemaal Goddelijke Lichtwezens in een menselijk lichaam met een persoonlijkheid. Wat we te doen hebben is ons herinneren wie we ten diepste zijn.

Ik begeleid bewuste, bevlogen zielen in dit ontsluieringsproces. Zodat zij op aarde met vertrouwen gaan doen waarvoor ze ooit op zielsniveau getekend hebben. En zodat ze meer van hun unieke kwaliteiten met de wereld delen. In mijn werk laat ik me leiden door mijn Light Tribe. Daarnaast werk ik met de Akasha Kronieken en een eeuwenoud esoterisch systeem dat inzicht geeft in je unieke zielsblauwdruk.