Reading van je Zielsblauwdruk

We komen allemaal op aarde met een uniek zielsplan. Met een diep verlangen, bewust en onbewust, om bepaalde levenservaringen op te doen. Hoe mooi zou het zijn als we kunnen achterhalen wat dat zielsplan is?

Jouw Zielsblauwdruk

De routekaart voor je levenspad en zielsmissie ligt besloten in de naam die jij bij je geboorte hebt gekregen. Door de unieke klank van jouw volledige naam te decoderen, krijg je waardevolle inzichten in wat jij op zielsniveau wilt creëren.

Een reading op basis van jouw zielsblauwdruk geeft onder meer inzicht in:

Je talenten, levenslessen en doelen in dit leven

Welke talenten verborgen zijn in jouw levenslessen

Je schaduwkanten en hoe je die kunt omzetten naar de positieve tegenpool

Beroepen of werkomgeving die op zielsniveau bij uitstek bij jou passen

De essentie van wie jij wilt zijn en wat je wilt creëren in dit leven

‘Het bespreken van mijn zielsplan met Danielle was een ontzettend mooie ervaring. Samen zijn we op ontdekking gegaan naar de diepere lagen in mijn zielsblauwdruk. Vanuit verbinding heeft Danielle woorden gegeven aan mijn pad; woorden die bij mij horen en resoneren. Ik voelde een enorme herkenning bij dat wat Danielle, intuïtief, met mij heeft besproken. Moeiteloos stroomden de woorden en de energie. Het is een ongelofelijk cadeau om dit te mogen ontvangen.’
Amber Ho-A-Sjoe

Zielsblauwdrukreading

Op basis van jouw geboortenaam duid ik jouw talenten, levenslessen en doelen. Samen verkennen we je levensverhaal dat je op zielsniveau wilt creëren. Ook geef ik je praktische tips zodat je je zielstalenten verder kunt activeren en belichamen. Het is dus meer dan alleen een reading. Ik help je ook om beweging te creëren op die levensgebieden waar je graag een verschuiving ziet, zodat het niet alleen bij ‘weten’ blijft, maar je ook gaat ‘doen’. 

75 minuten via Zoom. Na afloop ontvang je een geschreven samenvatting en een opname van ons gesprek.

€ 149,-.

Dit is inclusief mijn voorbereidingstijd.

Door de vele aanvragen en de intensiteit van een reading, geef ik op dit moment alleen aan mensen die deelnemen aan de ‘Kickstart je Zielsmissie’ programma een zielsblauwdrukreading.  
Ik verwacht in 2023 zo nu en dan weer losstaande readings te geven. Via mijn e-mailnieuwsbrief laat ik dat dan weten. Sta je niet op mijn lijst en heb je wel interesse in een reading? Op de homepage kun je je hiervoor inschrijven.
Vibraties brengen het leven in trilling en in beweging. Geluid vibreert. Dus ook de klank van jouw geboortenaam. Door de unieke geluidvibratie van je naam te decoderen in Creatie Codes, begrijp je  beter je levenspad en ontdek je je zielspotentieel.

22 Creatie Codes 

Het decoderen van je naam gebeurt door elke letter of lettergroep om te zetten naar één van de 22 letters uit het Hebreeuwse alfabet en daar een specifiek nummer aan te koppelen. Elke Creatie Code (er zijn er 22) omvat een specifieke scheppende vibratie. De positie waarop een Creatie Code verschijnt, de onderlinge relatie tussen de Codes, en de Codes die dominant aanwezig zijn, geven inzicht in jouw unieke levensverhaal en zielsmissie. Heb je een korte naam (minder dan 10 Hebreeuwse letters) dan bestaat jouw zielsblauwdruk uit één driehoek met Creatie Codes. Heb je een lange(re) naam, dan omvat jouw zielsblauwdruk twee driehoeken met Creatie Codes.

De ‘Engel op Aarde’ podcastshow

 

In mijn tweewekelijkse podcastshow ‘Engel op Aarde’ besteed ik elke zondag aandacht aan de 22 Creatie Codes. In elke aflevering sta ik stil bij een Code of bij een specifiek aspect van dit eeuwenoude esoterische systeem. Ik doe dat aan de hand van concrete voorbeelden uit het dagelijkse leven. En ook deelt mijn Light Tribe regelmatig hun perspectief.

 

Beluister aflevering #5 over hoe je ervaringen je talenten bevatten:

via Spotify

of via iTunes

‘Danielle heeft me de codes van mijn zielsblauwdruk op een heel heldere en nuchtere manier uitgelegd. Ze wist me precies te laten zien wat ik nou eigenlijk aan het doen ben in het leven, waar ik sta en waar ik naartoe wil. Een prachtig inzicht! De prettige, warme manier waarop Danielle het gesprek met me voerde is een groot compliment waard. Echt een aanrader als je meer over jezelf en
je uitdagingen in het leven wilt leren!’
Mechteld Jansen

‘Ik wil je onwijs danken voor de mooie bekrachtigende reading. Ik heb al een stukje teruggeluisterd
en word er warm en enthousiast van!’
Lous van der Stempel

Gechannelde betekenisgeving

De betekenis van elke Creatie Code is geduid in de Sefer Jetzira. Een ongelooflijk diepzinnig Joods-esoterisch boek uit de derde eeuw waarin de schepping van de kosmos is omschreven. De mens is een mini-kosmos en al deze scheppende vibraties zijn dan ook terug te vinden in de mens. 

In de jaren 80 van de vorige eeuw heeft channel en esoterisch pioneer dr. Frank Alper de wijsheid uit de Sefer Jetzira verrijkt en aangevuld met ‘The Star of Creation Gematria’ methode. Channel Ariella Indigo is een hedendaags mystica die nieuwe inzichten heeft toegevoegd aan het esoterisch numerologische systeem. Ik ben persoonlijk door Ariella hierin opgeleid.

Het esoterische systeem van de 22 Creatie Codes omvat een diepe wijsheid. En zelfs als je niet gelooft dat je naam aanwijzingen kan bevatten voor je levenspad en zielsmissie, zul je verrast zijn over de nauwkeurigheid waarmee het inzicht geeft in je levensverhaal.

‘Veel respect voor uw bijzondere hogere gave om mensen op een zeer heldere manier duiding,
adviezen en inzage te geven op het levens- en zielspad dat zij volgen. Door het herbeluisteren van de
reading voel ik de bekrachtiging en de erkenning van mijn gevolgde levenspad.’
Willy Ivens

‘Hartelijk dank voor de prachtige reading. Ik heb meer inzicht in en begrip voor de intensiteit van het
verleden. Ik begrijp mij beter in het heden en kan met meer moed en vertrouwen de toekomst in. Nu
ik weet wat de ziel wil ervaren, is het wat makkelijker daarin mee te lopen.’
Cleo

‘Er zijn momenten dat je behoefte hebt aan een groter plaatje. Om een referentiekader en extra bevestiging van jezelf te krijgen via een ander. Danielle heeft dat prachtig gedaan: integer, zorgvuldig en helder. Het pad waar ik al op loop voelt nog duidelijker en ik heb nieuwe inzichten gekregen rondom mijn talenten en koers.’
Nicolette Scholtens

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl