Jouw Zielsblauwdruk

De routekaart voor je zielspad ligt besloten in de naam die jij bij je geboorte hebt gekregen. Door de unieke klank van jouw naam te decoderen, krijg je waardevolle inzichten in wat jij op zielsniveau wilt creëren.

Een reading op basis van jouw zielsblauwdruk geeft onder meer inzicht in:

je talenten, levenslessen en doelen in dit leven

welke talenten verborgen zijn in jouw levenslessen

je schaduwkanten en hoe je die kunt omzetten naar de positieve tegenpool

beroepen of werkomgeving die op zielsniveau bij uitstek bij jou passen

de essentie van wie jij wilt zijn en wat je wilt creëren in dit leven

Ervaring van…

“Danielle heeft me de codes van mijn zielsblauwdruk op een heel heldere en nuchtere manier uitgelegd. Ze wist me precies te laten zien wat ik nou eigenlijk aan het doen ben in het leven, waar ik sta en waar ik naartoe wil. Een prachtig inzicht! De prettige, warme manier waarop Danielle het gesprek met me voerde is een groot compliment waard. Echt een aanrader als je meer over jezelf en je uitdagingen in het leven wilt leren!” – Mechteld Jansen

‘Veel respect voor uw bijzondere hogere gave om mensen op een zeer heldere manier duiding, adviezen en inzage te geven op het levens- en zielspad dat zij volgen. Door het herbeluisteren van de reading voel ik de bekrachtiging en de erkenning van mijn gevolgde levenspad.’ – Willy Ivens

Zielsblauwdrukreading

Op basis van jouw geboortenaam duid ik jouw talenten, levenslessen en doelen en verkennen we samen jouw levensverhaal dat je op zielsniveau wilt creëren. De reading is een co-creatie tussen ons; we werken van hart tot hart. Ook kan ik boodschappen voor je doorkrijgen via mijn of jouw geestelijke begeleiders.

75 minuten via Zoom. Na afloop ontvang je een geschreven samenvatting en een opname van ons gesprek.

€ 129,-.  Dit is inclusief mijn voorbereidingstijd.

 

Geluid creëert

De letters van jouw naam vormen een specifieke combinatie van geluidsvibraties. Geluid vibreert. Vibraties brengen het leven in trilling. In beweging dus.

Wat zet jij in jouw leven in beweging? Wat creëer jij? En wat wil je ten diepste creëren? Antwoorden hierop vind je door de unieke geluidvibratie van jouw naam te decoderen.

 

22 Creatie Codes

Het decoderen van je naam kan aan de hand van een eeuwenoud esoterisch systeem waarbij de 22 letters uit het Hebreeuwse alfabet en numerologie worden gebruikt om inzicht te krijgen in jouw unieke set van Creatie Codes.

Elke Creatie Code (er zijn er 22) omvat een specifieke scheppende vibratie.

De positie waarop een Creatie Code verschijnt, de onderlinge relatie tussen de Codes, en Codes die dominant aanwezig zijn, geven inzicht in jouw unieke levensverhaal.

Heb je een korte naam (minder dan 10 Hebreeuwse letters) dan bestaat jouw zielsblauwdruk uit één driehoek met Creatie Codes. Heb je een lange(re) naam, dan omvat jouw zielsblauwdruk twee driehoeken met Creatie Codes.

Ervaring van…

‘Het bespreken van mijn zielsplan met Danielle was een ontzettend mooie ervaring. Samen zijn we op ontdekking gegaan naar de diepere lagen in mijn zielsblauwdruk. Vanuit verbinding heeft Danielle woorden gegeven aan mijn pad; woorden die bij mij horen en resoneren. Ik voelde een enorme herkenning bij dat wat Danielle, intuïtief, met mij heeft besproken. Moeiteloos stroomden de woorden en de energie. Het is een ongelofelijk cadeau om dit te mogen ontvangen.’ – Amber Ho-A-Sjoe

‘Ik wil je onwijs danken voor de mooie bekrachtigende reading. Ik heb al een stukje teruggeluisterd en word er warm en enthousiast van!’ – Lous van der Stempel

Gechannelde betekenisgeving

De betekenis van elke vibratie, van elke Creatie Code, is geduid in de Sefer Jetzira. Een ongelofelijk diepzinnig Joods-esoterisch boek uit de derde eeuw waarin de schepping van de kosmos is omschreven. De mens is een mini-kosmos en al deze scheppende vibraties zijn dan ook terug te vinden in de mens.

In de jaren 80 van de vorige eeuw heeft channel en esoterisch pioneer Dr. Frank Alper de wijsheid uit de Sefer Jetzira verrijkt en aangevuld met ‘The Star of Creation Gematria’ methode. Channel Ariella Indigo is een hedendaagse mystica die nieuwe inzichten heeft toegevoegd aan het esoterisch numerologische systeem.

Het esoterische systeem van de 22 Creatie Codes omvat een diepe wijsheid. En zelfs als je niet gelooft dat je naam aanwijzingen kan bevatten voor je levenspad zul je verrast zijn over de nauwkeurigheid waarmee het inzicht geeft in je levensverhaal.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl