Wil jij (meer van) je Zielsmissie ontdekken en leven?

Ja? Doe dan mee aan het 9-daagse online retreat
Start 22-4-22

Tijdens dit online retreat ontvang je…

Gratis toegang

Van 22 t/m 30 april, tot 8 inspirerende interviews waarin je wordt geïnspireerd om je zielsmissie verder te ontdekken en te leven.

8 experts

Doorleefde inzichten en praktische tips van 8 experts over hoe je je zielsmissie ontdekt, waardeert en met vertrouwen leeft.

Specials

Speciale cadeautjes die je ondersteunen en aanmoedigen om je zielsmissie te ontdekken en te leven.

Doe je mee? Retreat over je Zielsmissie

Let op: sta je nog niet op mijn e-maillijst? Je ontvangt dan een aparte e-mail om je inschrijving te bevestigen. Check ook even je spam folder.

Je e-mail gebruik ik om je de interviews en relevante inspiratie toe te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

Maak kennis met de gastsprekers

Aedith Empress Hagenaar

Bestseller auteur, astroloog, Empress Palaysia Publishers

Margaretha de Vries

Healer en holistisch natuurgeneeskundige

Jasper Merle

Heartsong Singer

Frederieke
van der Lijn

Regressie- en reïncarnatie therapeut

Cathelijne Filippo

Spiritueel auteur, Lichtwerker en coach

Helena Naardenhove

Transformatiecoach en medium

Jaco Elken

Docent Trance healing en (paramedisch) mediumschap

Linda Rood

‘Vragen naar Vrijheid’ begeleider en auteur

Je Zielsmissie Ontsluierd

Voel je het verlangen om te weten wat jouw rol hier is op aarde, juist nu in deze tijd van transformatie? Ben je zoekende naar jouw specifieke zielsmissie? En wil je weten wat jou uniek maakt, als mens en als ziel, en hoe je vanuit jouw talenten kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de nieuwe aarde?

Een ‘JA’ op 1 van deze vragen betekent dat je hier op de goede plek bent. Want grote kans dat jij – bewust of onbewust – jouw zielsmissie wil ontdekken en belichamen.

Veel mensen vragen zich vroeg of laat af wat ze hier op aarde eigenlijk doen. We doen het vaak af als een midlife crisis. Maar wat je dan voelt, is de roep van je ziel. Je ziel laat je weten dat de tijd rijp is om je zielsmissie te herkennen, te waarderen en te leven.

Dit is wat mijn Light Tribe erover zegt:
“Iedereen is hier op aarde met een specifieke zielsmissie. Elke ziel. Niemand uitgezonderd. Deze missie wordt vaak ingeperkt door de kaders en spelregels die jullie op aarde hanteren. Door het huisje-boompje-beestje denken wat jullie als het leven beschouwen. Wil je je zielsmissie ont-dekken dan is de eerste uitdaging om door de illusies heen te breken van datgene wat jullie leven noemen. Om te gaan zien dat het leven dat je leidt juist ten dienste staat van jouw zielsmissie. Ieders zielsmissie draait altijd om evolutie. Evolutie van de unieke ziel, van de mensheid als geheel en van de planeet aarde. En hoe meer mensen hun zielsmissie kennen en leven, hoe sneller de evolutie zich voltrekt.”

Tijdens het online retreat delen 8 gastsprekers hoe je je zielsmissie herkent, waardeert en leeft. Ze doen dat vanuit hun eigen doorleefde ervaringen en met de intentie om jou te inspireren en te enthousiasmeren om je zielsmissie verder te ontsluieren zodat je steeds meer het leven leidt dat op zielsniveau bij je past.

Ik kijk uit naar je deelname. Tot 22 april!

Met Licht en Liefde
Danielle ❤️

Doe je mee? Retreat over je Zielsmissie

Let op: sta je nog niet op mijn e-maillijst? Je ontvangt dan een aparte e-mail om je inschrijving te bevestigen. Check ook even je spam folder.

Je e-mail gebruik ik om je de interviews en relevante inspiratie toe te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.