Waarom je hier leert dat je innerlijke leiding je kostbaarste bezit is.

‘Je komt toch wel naar Nederland hè?’

Het plakkerige handje van mijn dochter hield ik stevig vast, terwijl ik met mijn andere hand mijn rugzak over mijn schouder gooide. De woorden waren zomaar uit mijn mond gerold.

Het was 30 juli 2013. Twee dagen later zou ik met mijn nieuwe baan starten. Ik vloog daarom die dag alvast met mijn dochter naar Nederland. Mijn jongens zouden eerst hun zomerkamp afmaken, en dan met hun vader komen.

Terwijl ik wachtte op zijn reactie, keek ik naar onze zoontjes, die ietwat gespannen naast hun vader stonden.

Plotseling werd ik overvallen door een misselijkmakend gevoel. Want in een fractie van een seconde wist ik dat ons terugverhuisplan, dat we zorgvuldig hadden bedacht aan de keukentafel in ons huis in Seattle, heel anders zou uitpakken.

Als je stopt met luisteren naar je Ziel

‘Wie niet luistert, moet maar voelen,’ zei mijn moeder altijd. En dat geldt ook als je steevast elke fluistering van je Ziel negeert. Zoals ik had gedaan.

Maar dat hoeft jou niet te overkomen.

Meld je aan voor mijn ‘digitale zondagochtendcroissant’, zodat je elke zondagochtend een luchtige inspiratiemail ontvangt die je weer even laat luisteren naar wat jóuw Ziel fluistert. Of doe het gewoon om de grote glimlach die zo’n mail op je gezicht tovert.

Je authentieke zelf zijn op aarde hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, het is vooral een kwestie van doen. En daar laat ik je elke zondag van proeven.

Ja, doe mij die wekelijkse voeding voor mijn Ziel

Dark Night of the Soul

Toen ik op die bewuste zomerdag in 2013 in het vliegtuig naar Nederland stapte, had ik onbewust ‘ja’ gezegd tegen een zwarte periode, die startte toen het vliegtuig de landing op Schiphol had ingezet. Eerst probeerde ik krampachtig te redden wat er te redden viel van mijn huwelijk, om daarna op de brokstukken van een gebroken gezin mezelf terug te vinden, en een nieuw nest voor mij en ‘mijn apen’ te bouwen.

Deze periode duurde zo’n drie jaar. Het was mijn Dark Night of the Soul. Maar hoe moeilijk ik het ook vond, ik besefte dat ik het niet voor niets meemaakte.

Op Aarde met een reden

Als grietje van vier wist ik al dat we niet zomaar op aarde zijn. Mijn connectie met de wereld van Licht was toen nog ijzersterk. Vol vertrouwen stapte ik frank en vrij door mijn kleuterleven heen. Kom maar op Aarde, here I am.

Totdat ik naar de lagere school ging. Vanaf dat moment leerde ik me aan te passen. Niemand hoefde te weten dat ik een vreemde eend in de bijt was. Sterker nog, ik zou ze weleens een poepie laten ruiken; ik zou de best aangepaste aardebewoner ever.

Ik betaalde een hoge prijs voor mijn bewijsdrang. Ongemerkt dreef ik steeds verder van mezelf af. Op papier had ik alles prima voor elkaar. Het klopte alleen niet met wie ik in de kern was.

Van waarom naar dankzij

Zo bezien, kwam de nieuwe start na de internationale verhuizing (ik heb ruim 11 jaar in Amerika gewoond) en mijn echtscheiding als geroepen. Alle kaarten lagen immers weer op tafel.

Toen nam ik het besluit om het leven te leiden dat écht bij mij paste. Voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen, zodat ik ze zou voorleven hoe je dat doet, trouw blijven aan je authentieke zelf in een maatschappij die aan je duwt en trekt. Met zichtbaar resultaat.

Want door opnieuw op mijn eigen innerlijke leiding te varen, doe ik nu het werk dat ik het allerliefste doe, ben ik alweer jaren samen met een heel fijne partner, koester ik de gelijkwaardige relatie met mijn kinderen, en voel ik me levendiger dan ooit. Zielsgelukkig dus.

Het mooie is dat mijn journey me heeft voorbereid op het werk dat ik nu doe. Ik noem het mijn Zielsmissie, omdat tijd en ruimte wegvallen als ik aan het ‘werk’ ben.

Mijn Zielsmisse

Als multidimensionale Channel met een down-to-earth aanpak en een flinke dosis humor, help ik vrouwen om uit hun aardse schulp te kruipen en hun plek in te nemen als Ziel met een missie op aarde. Ik doe dat in samenwerking met mijn Spirit Team, de Akasha Kronieken en een eeuwenoud esoterisch systeem dat inzicht geeft in je unieke Zielsblauwdruk.

De vrouwen die ik begeleid hebben hun leven op orde, net zoals ik dat destijds had. En toch voelen ze dat er iets essentieels ontbreekt zonder te weten wát. Ik leer ze hoe ze zich van binnenuit kunnen herinneren wie ze in de kern zijn en wat ze hier te doen hebben. En om daar vervolgens ook naar te handelen, want dan ontstaat de magie.

Kortom, ik help je je innerlijke leiding te ontgrendelen, zodat je keuzes maakt vanuit vertrouwen en die passen bij je ware essentie. Dat leidt altijd tot innerlijke rust, vrijheid en vervulling. Een Zielsgelukkig leven dus, en laat dát nu ook eens bijdragen aan de ontwikkeling van de Nieuwe Aarde!

Wat anderen zeggen over mijn inspiratiemails, podcast en trainingen

‘Lieve Danielle, Wat ben ik toch dol op jouw vers van de pers gebakken zondagochtend croissant. Je schrijft en deelt meesterlijk🙏. Voor nu weer even een korte blijk van grote waardering, dank voor wie jij bent en hoe jij deelt 🙏💓💫.’ Harte groet en High Vibes,

Monica

‘Het is een kunst om abstracte spirituele onderwerpen in herkenbare en toegankelijke eenvoud te verwoorden. Daar heb je echt talent voor en ik wil je er heel erg graag voor danken.’ Karin

Leonie

‘Bedankt voor al je heerlijke zondagochtendcroissants die je in het afgelopen jaar hebt gedeeld🙏. Voor mij zijn je zondagochtend mails een moment van naar binnen gaan en thuiskomen. Nogmaals dank❣️.’
Aukje

‘Alvast even een DIKKE dankjewel voor deze indrukwekkende avonden 😘.’

Cornelie

‘Naast alles wat je hebt gedeeld via de groepssessies en 1op1 is me jouw ontzettende ruimhartige, liefdevolle aanwezigheid opgevallen. Je bent er met je passie en je enthousiasme en je prachtige, stralende vleugels om even om iemand te slaan als ze het moeilijk heeft. Je hebt mij/ons boven alles laten zien HOE het er uit ziet als je je zielsmissie leeft, je brengt het in praktijk door het te doen, door het te zijn.’ 

Lucilla

‘Wat ik mooi vind in alles wat ik van je hoor, is dat jij het spirituele, het leven vanuit hart & ziel op een heel krachtige, aardse wijze overbrengt! In mijn beleving heel toegankelijk voor iedereen.’ 
Nicoline

‘Graag zeg ik je dat het verslavend is naar jouw podcasts te luisteren. Je tempo, articulatie, accent, stem, timing. Het is zo ontzettend aangenaam om naar te luisteren. En ik word er zo blij van! Je overgave, onbevangenheid, het pure, eerlijkheid, HUMOR, wijsheid, nuchterheid, kennis en hoe je zo mooi en daadkrachtig je eigen koers vaart 🤩🙏💓.’ Liefs, 
Dorien

‘Deze training was heel fijn en dat komt ook door jou, omdat je het op een concrete, duidelijke, humoristische, niks zweverige manier doet.  En ook heel veel dank aan de ongeziene wereld die, via jou, mooie boodschappen doorgeeft.’ Groet, 

Francien

Typisch Danielle?
  • Elke week verwen ik mezelf met een boeket bloemen. Ik vind het heerlijk om elke bloem één voor één uit te kiezen.
  • Ik hou ontiegelijk veel van muziek, van klassiek (Vivaldi), Spirit (Ajeet) tot Indie (Kings of Convience), maar ook Rock. Sinds mijn zestiende ben ik fan van Bruce Springsteen, omdat hij als geen ander muziek maakt over echte mensen.
  • Als kind schuilde er al een idealist en wereldverbeteraar in me. Ik schreef ellenlange opstellen over hoe we de wereld mooier konden maken voor mens en dier.
  • Mijn nachtrust is mij heilig; ik ga altijd vroeg naar bed en slaap als het even kan 9 uur.
  • Ik start de dag met een kwartiertje Kundalini-yoga, een kop thee en journaling.
    Ik ben gek op mijn 3 kinderen, hou ontzettend veel van mensen, maar als puntje bij paaltje komt, ben ik heel graag alleen.
  • Met mijn partner droom ik van een buitenhuis in de bergen van Kroatië. Of Oostenrijk, daar zijn we nog niet over uit 😊.

Wil jij ontdekken wie je in de kern bent en wat je op aarde te doen hebt?

Meld je dan aan voor mijn ‘digitale zondagochtendcroissant’, zodat je elke zondagochtend een luchtige inspiratiemail ontvangt, die aanzet tot reflectie, andere keuzes, en op z’n minst een glimlach op je gezicht.

Want je authentieke zelf zijn op aarde hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, het is vooral een kwestie van doen. En daar laat ik je elke zondag van proeven.

Ja, doe mij die wekelijkse voeding voor mijn Ziel

‘Een tijdje geleden schreef je dat croissantjes wel erg vet zijn. Nou moet ik zeggen dat ik jouw zondagochtendcroissantjes ook erg “vet” vind hoor! Ze zijn prettig om te lezen, kort en bondig, met een portie humor en genoeg stof tot nadenken. Mijn complimenten, ik geniet en leer hiervan!’ Bedankt, Marlies.