Hi, ik ben Danielle

Ik ben een Soul Messenger, een intuïtief gids voor sensitieve vrouwen en mannen die vanuit hun eigen authenticiteit willen leven. Ik vergroot je inzicht in je levensverhaal, bekrachtig je talenten en geef je praktische aanwijzingen hoe je je schaduwkanten kunt transmuteren, zodat je met vertrouwen het leven gaat leiden wat je je op zielsniveau wenst.

 

Mijn perspectief

In mijn visie is elk mens een Goddelijk lichtwezen in een menselijk lichaam. De ziel heeft ervoor gekozen om levenservaringen op te doen in de dualiteit van de aarde. Om optimaal te kunnen leren, zijn we meestal vergeten wie we in essentie zijn. Het gevolg is dat we ons overwegend identificeren met onze ego-persoonlijkheid en vaak niet verder kunnen kijken dan wat onze aardse ogen ons laten zien.

De aarde en de mensheid doorlopen nu een grote transformatie (van 3D naar 5D) en de sluiers tussen de geestelijke wereld en de aarde worden steeds dunner. Nu, meer dan ooit, is de tijd aangebroken om ons te herinneren wie we echt zijn en om vanuit onze ziel te leven. Onze ziel wordt dan de kapitein van ons schip, en onze ego-persoonlijkheid de stuurman.

Mijn werkwijze

[

De basis van mijn werk ligt in het duiden van je zielsblauwdruk. Ik doe dat door de unieke klank van je geboortenaam te decoderen in energievibraties. We openen als het ware een deur waardoor we een inkijkje krijgen in datgene wat jij op zielsniveau wilt ervaren in dit leven.

[

In vervolgsessies bouw ik voort op je inzichten uit je zielsblauwdruk. Mijn begeleiding is erop gericht dat je je talenten versterkt en je schaduwkanten transmuteert naar de positieve tegenpool. Op deze manier ontdek je steeds meer je eigen kracht en unieke stem. Ook laat ik je ervaren hoe je kunt samenwerken met je ziel.

[

Ik gebruik gevarieerde counselingtechnieken, waaronder geleide visualisaties, Voice Dialogue, mediatief zelfonderzoek, The Work, het kernkwadrant en de dramadriehoek. Ook kan ik boodschappen voor je doorkrijgen vanuit de geestelijke wereld.

[

Het is mijn stelligste overtuiging dat we uitdagingen alleen in het moment van nu kunnen aangaan. Ik breng je aandacht dan ook steeds weer liefdevol terug naar dat wat je nu in je lichaam ervaart. Vandaaruit help ik je oude overtuigingen te onderzoeken en als de tijd daar rijp voor is, los te laten.

[

Ook geloof ik oprecht dat ieder mens in staat is tot zelf-heling en dat geen blokkade of trauma te groot is om van te herstellen. Ik zie het als mijn rol om je hieraan te herinneren en je zelfheling op gang te brengen (mocht dat nodig zijn).

Mijn achtergrond

Door Ariella Indigo ben ik opgeleid en gecertificeerd tot Oracle; het duiden van je zielsblauwdruk op basis van de klankvibratie van je geboortenaam.

Ik volg de opleiding tot Levenscounselor bij het Levenscollege in Den Haag. Geesteskind van Bonnie Bessem waar Westerse psychologie, Oosterse filosofie en spiritualiteit samenkomen.

In de afgelopen jaren heb ik diverse trainingen gevolgd op het vlak van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling, waaronder: Bevrijding van je innerlijke criticus (Riddhwan), Kracht van kwetsbaarheid (Brené Brown), Healing en energiewerk, Intuïtieve ontwikkeling en Deep Democracy (gericht op groepsprocessen).

Verder ben ik afgestudeerd in Theaterwetenschap aan de Universiteit Utrecht, heb ik een MBA voltooid aan de University of Phoenix, en heb ik de Opleiding tot strategisch communicatieadviseur (D-niveau) met succes afgerond bij SRM.

Mijn verhaal

Ik heb altijd gezocht naar de zin van het leven. Dat ik alleen op aarde was om naar school te gaan, een baan te krijgen, een gezin te stichten…. dat ging er bij mij niet in.

Ik ben opgegroeid in een liberaal gezin waarin ik op jonge leeftijd in aanraking kwam met het gedachtengoed van Rudolf Steiner. Ik voelde me daartoe sterk aangetrokken. Ik kon het alleen niet vertalen naar mijn dagelijks leven. Bij verschillende kerkgenootschappen zocht ik verder naar antwoorden op existentiële levensvragen. Ik herkende me niet in hun mens- en Godsbeeld.

Mijn eerste echte antwoorden vond ik toen ik me als twintiger verbond aan het esoterische Rozenkruisersgenootschap. Mijn kijk op het leven is in belangrijke mate gevormd door hun gedachtengoed. De Rozenkruisers spreken van de Goddelijke vonk die in je hart besloten ligt. Als een gesloten rozenknop. Wachtend op het wakker worden van je ziel.

Vrijheid is voor mij de meest belangrijke waarde en dat begon ik uiteindelijk te missen in deze leerschool. Ik geloof niet in één leerweg en besloot daarom mijn eigen weg te vervolgen.

Op een heel andere manier ben ik gevormd door de elf jaren waarin ik met mijn gezin in Seattle (VS) heb gewoond. Ik heb daar geleerd vanuit verschillende perspectieven te kijken en me open te stellen voor de cultuur van anderen.

In 2015 zijn de vader van mijn kinderen en ik uit elkaar gegaan. Ik dacht dat mijn leven instortte. Nu weet ik dat het een doorbraak was in mijn spirituele ontwikkeling. In mijn verdriet en wanhoop, ontmoette ik mezelf in mijn diepste kern. Ik ben van alles tegengekomen; the good, the bad, and the ugly.

Ik leerde om mezelf steeds minder te identificeren met mijn ego, en kon zo de stem van mijn ziel steeds beter verstaan. Ik leerde te vertrouwen op Liefde en durfde mijn angsten beetje bij beetje los te laten. Mijn intuïtie werd met de dag sterker.

Ik ontdekte dat ik toegang had tot alle antwoorden op mijn levensvragen. Daar had ik geen kerk of goeroe voor nodig! Al het weten lag al die tijd diep in mij besloten. Het enige wat ik had te doen, was me herinneren hoe ik via mijn hart erbij kon komen. En dit herinneringsproces blijft zich voltrekken, laag voor laag kom ik dichter bij mijn Goddelijke essentie en mijn innerlijke kennis.

Vanuit het verlangen om anderen te ondersteunen in de ontdekkingstocht naar hun essentie, ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ik doe mijn Soul Messenger werk parallel aan mijn werk als communicatieadviseur.

Ik woon in Utrecht met mijn partner en drie prachtige pubers.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl