Hey, ik ben Danielle

Ik doe niets liever dan bevlogen zielen inspireren om hun unieke kwaliteiten met de wereld te delen. Omdat ik zelf zo’n ziel ben.

Worden wie ik op Zielsniveau ben, gebeurde niet overnight

Ik zie me daar nog zitten, op de bank in de derde tijdelijke woning na onze terugkeer uit Amerika. Dat het leven op aarde veel meer inhield dan huisje boompje beestje wist ik al als kind, maar intussen had ik mijn hele leven daar wel naar geplooid. Maar mijn gezin, mijn alles, mijn ideaal en het droombeeld dat ik had nagestreefd – dat viel nu uiteen. Het woord ‘echtscheiding’ was net uitgesproken en mijn leven was een praktische en emotionele puinhoop. Ik vroeg me af welke levensopvatting ik mijn kinderen had voorgeleefd, en of dat eigenlijk wel klopte met wie ik écht was.

Dat was het moment waarop ik besloot: ik word mezelf en ik ga ook zo leven. Natuurlijk gebeurde dat niet overnight. Om dat te ‘manifesteren’, had ik eerst heel wat innerlijke processen te doorlopen en voorbij de sluiers van verwachtingen, conditioneringen en overtuigingen te gaan. Om maar niet te spreken van al het verdriet en de teleurstelling die ik ook mocht doorvoelen.

Wat er gebeurd was in mijn leven? Eigenlijk niks bijzonders. Met elk jaar dat verstreek, was ik verder het aardse leven ingerold en paste ik me weer wat meer aan, zoals (laten we eerlijk zijn) de meesten van ons doen. Ook dat is niets bijzonders, maar hoort bij ‘het spel’ dat we op aarde spelen. We vergeten allemaal wie we in essentie zijn om dat op een dag weer terug te willen vinden (ja, mijn waarheid). En die dag brak voor mij aan in maart 2015. Ik heb toen alle hulp gezocht die ik maar kon vinden, want als ik er dan toch doorheen moest, dan maar het liefst meteen. 

Parallel hieraan heb ik tig trainingen en opleidingen gevolgd op het vlak van spirituele en persoonlijke ontwikkeling. De lijst is endless, maar laat ik hier de belangrijkste voor je samenvatten: Levenscounselor (Bonnie Bessem/Levenscollege), Innerlijke Criticus (Odile van Eck/Ridhwan-school), Kracht van Kwetsbaarheid (Marjon Bohré/Brené Brown), De Akasha Kronieken (Jeannette Bunnik), en Soul Purpose Plan (Ariella Indigo).

Hoe mijn leven er nu uitziet? Allereerst ben ik een relaxte moeder, omdat ik mezelf ben en vandaaruit mijn kinderen begeleid in plaats van opvoed. Dat betekent niet dat ze alles mogen, maar dat ik hen wél hun eigen pad laat lopen (en dus soms mijn tong afbijt!).

Wat ik ook doe, is ‘werken’ met al mijn levenservaringen, the good, the bad and the ugly. Ik beschouw dat als levend materiaal waarin alles ligt opgeslagen van wie ik in de kern ben en wat ik hier te doen heb. Klinkt nogal abstract? Ja, dat snap ik. Ik zal het toelichten. 

Een belangrijk levensthema is voor mij communicatie. Ik sprak pas verstaanbaar toen ik ruim 4 was, op school ploeterde ik met lees- en luistertoetsen, en wat ik voelde kreeg ik vaak niet begrijpelijk verwoord. Ik rolde na mijn studie (hoe bizar eigenlijk, want ik kon absoluut niet spellen!) het communicatievak in, en jaren later werd ik zelfs Director of Communications bij een Amerikaans adoptiebureau. Weer wat later openden mijn communicatiekanalen met de werelden van Licht zich. En nu voel ik dat mijn vermogen om Lichttaal te spreken energetisch al is geactiveerd, maar zich nog niet op aarde heeft geuit. Zie je hoe ‘communicatie’ als een rode draad door mijn leven loopt? 

Het levensthema blijft hetzelfde, maar trilt op ‘hogere’ frequenties, en daar horen andere aardse uitdrukkingsvormen bij. Zo ‘spelen’ we allemaal met verschillende levensthema’s, en als je die thema’s gaat herkennen, voelt het leven op aarde ook steeds meer als spelen in plaats van ploeteren. 

Worden wie je in de kern bent en vandaaruit vormgeven aan je leven, is een continue ontvouwing. Het is iets wat je doet terwijl je leeft, en je kunt het tegelijkertijd niet afdwingen. 

En waar ik deze ‘levenskunst’ eerst alleen aan mijn kinderen wilde voorleven, inspireer en moedig ik nu ook andere bevlogen en bewuste vrouwen aan hetzelfde te doen. Dat doe ik via mijn Podcastshow Engel op Aarde, online Retreats met diverse gastsprekers, en mijn Workshops, Masterclasses en groepstrainingen die allemaal gericht zijn op steeds meer worden wie je op zielsniveau al bent.

‘Zo herkenbaar hoe communicatie aanwezig is in je manier van werken. Het is een kunst om abstracte spirituele onderwerpen in herkenbare en toegankelijke eenvoud te verwoorden. Daar heb je echt talent voor en ik wil je er heel erg graag voor danken.’ Karin Schepers

‘Wat ik mooi vind in alles wat ik van je hoor, is dat jij het spirituele, het leven vanuit hart & ziel op een heel krachtige, aardse wijze overbrengt! In mijn beleving heel toegankelijk voor iedereen.’ Nicoline

Oké, wat wil je nog meer over mij weten?

Mijn kinderen zijn mijn drijfveer en motivatie voor de dingen die ik doe: een prachtige dochter en twee heerlijke mannen. 

Ik leef ‘living apart together’ met een lieve, vrolijke en sportieve man, 5 minuten fietsen van mij vandaan. Ik zou nooit verliefd zijn geworden op een motorrijder en hondenliefhebber uit voormalig Joegoslavië als ik niet wist dat we de vorm mogen loslaten terwijl we verlangen naar een specifieke ervaring (ja, een overdenkertje! 😉).

Ik heb ruim 11 jaar in Seattle gewoond, een leerrijke periode die ik voor geen goud had willen missen. Mijn beste herinneringen bewaar ik aan alle kampeertripjes in de prachtige natuur aan de Westkust.

Ik was een gevoelig kind dat intens leefde. Ik maakte makkelijk vrienden, speelde veel toneel, en koos later voor de studie Theaterwetenschap. Ook las ik onnoembaar veel meeslepende, historische verhalen, en was ik regelmatig hartstochtelijk verliefd. De aarde was één grote snoepwinkel!

Dat we ‘zomaar’ op aarde zijn, heb ik nooit geloofd, maar hoe het dan wel precies zat, wist ik ook niet meer. Dus op heel jonge leeftijd begon ik met zoeken. Dan ging ik weer in mijn eentje naar een zondagochtenddienst van een kerk in het dorp. Eigenlijk best bijzonder dat je niet opgroeit in een religieus gezin, en dan vrijwillig naar allerlei kerken gaat. Mijn honger naar antwoorden op mijn levensvragen was echt giga groot! 

Terwijl mijn vrienden het studentenleven indoken, speelde ik toneel en ging ik naar tempeldiensten en stilte Retreats van het Rozenkruisersgenootschap. Daar leerde ik om ‘in’ de wereld te zijn, maar niet ‘van’ de wereld. Om dat later dus weer te vergeten. 😊

Ik geloof niet dat elk veertje op straat van een engel is. Waar ik wél in geloof, is dat je deep down weet wie je echt bent en wat je hier te doen hebt. De kunst is om te luisteren naar de subtiele signalen die je krijgt.

En dan ook nog dit: ik houd ontiegelijk veel van muziek. Van Bruce Springsteen, tot Ajeet Kaur en Vivaldi. En van alle hippe nummers die mijn kinderen luisteren.

So there you have it, mijn verhaal. Maar ik ben dus ook heel benieuwd naar jou. Zie ik je bij mijn eerstvolgende Masterclass, Workshop of Podcast? Via mijn inspiratiemails houd ik je op de hoogte van alle ‘leuke en mooie dingen’ die ik met de wereld deel. Nog niet op mijn lijst? Schrijf je hieronder dan in.

7

Gratis inspiratie in je inbox

Dit is wat je kunt verwachten: elke eerste dag van de maand ontvang je een inspiratiemail in je inbox. Verder, stuur ik een mail als ik ook echt iets te melden heb 😀. Wanneer ik bv. een nieuwe interviewserie met boeiende gastsprekers heb georganiseerd. Of wanneer ik een Masterclass of Workshop aanbied. En oh ja, je kunt je altijd weer uitschrijven.

Ja, ik wil op je lijst!

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl