Hey, ik ben Danielle

Ik ben een Soul Messenger. Ik doe niets liever dan bevlogen vrouwen begeleiden, die meer van hun unieke kwaliteiten met de wereld willen delen. Omdat ik zelf zo’n vrouw ben.

Wie is Danielle?

Wist je dat deze webpagina helemaal over mij mag gaan? Moet gaan zelfs, want dat is een marketingregel. Nou ben ik niet zo’n type dat braaf de regels volgt (integendeel zelfs). Maar deze keer dacht ik: laat ik het nou eens doen. Alleen nu komt mijn dilemma. Wat wil jij nu écht van me weten? Je begrijpt, dit is versie 7. Van de vorige versies heb ik een papierprop gemaakt en in de prullenbak gemikt. (Figuurlijk dan, want tegenwoordig gebruiken we gewoon de ‘delete-toets’.)

Oké, hier gaan we:

Ik ben grondig. Alles wat ik doe, doe ik met hart en ziel. Dat betekent dat ik de diepte in ga. Niet blijf hangen bij abstracte termen. Maar spirituele en psychologische kennis concreet en voelbaar maak. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Waarom? Omdat het dan veel makkelijker wordt om al die prachtige inzichten toe te passen in het alledaagse leven. Dan blijft het niet hangen in de lucht, maar wordt het gegrond en landt het op aarde.

Ik ben direct. Niet iedereen houdt van mijn directe spreekstijl. En ook niet van mijn huis-tuin-en-keukenvoorbeelden om spirituele wijsheiden uit te leggen. Maar hé, waarom om de hete brij heendraaien als een paar woorden genoeg zijn, en als de voorbeelden in het dagelijkse leven voor het oprapen liggen? Dat ik direct ben, betekent trouwens niet dat ik ook kort van stof ben. Soms wel. Meestal niet 😀.

Ik ben blijmoedig. Over dit woord heb ik geaarzeld. Want waarom niet gewoon vrolijk of blij? Het is blijmoedig geworden, door het woordje ‘moed’. ‘Niet lachen mensen, het is een drama’, was de titel van mijn afstudeerscriptie. Nu zeg ik: laten we toch wat meer lachen om het leven, want al dat drama hier op aarde creëren we zelf. Maar ja, ik wil ook niemand voor het hoofd stoten (dat komt dan weer door mijn groot empathisch vermogen). En ik heb ook veel respect voor al dat geploeter van ons. Want ga d’r maar aanstaan: als Lichtwezen je Licht her-ontdekken in deze klei.

‘Wat ik mooi vind in alles wat ik van je hoor, is dat jij het spirituele, het leven vanuit hart & ziel op een
heel krachtige, aardse wijze overbrengt! In mijn beleving heel toegankelijk voor iedereen.’ Nicoline

Oké, wat wil je nog meer over mij weten?

Mijn kinderen zijn mijn drijfveer (een prachtige dochter van 14 en twee heerlijke mannen van 16 en 19). Ik wil ‘mijn apen’ voorleven dat authentiek leven begint met 100% jezelf zijn. En dat alles mogelijk is, zolang je maar in jezelf gelooft én ernaar handelt.

Ik leef ‘living apart together’ met een ongelooflijk lieve, vrolijke en sportieve man, 5 minuten fietsen van mij vandaan. Ik zou nooit verliefd zijn geworden op een motorrijder en hondenliefhebber uit voormalig Joegoslavië als ik niet wist dat we de vorm mogen loslaten terwijl we verlangen naar een specifieke ervaring. (Ja, een overdenkertje! 😉)

Ik heb in Seattle, Verenigde Staten, gewoond van mijn 31-ste tot en met mijn 42-ste. Een heel bijzondere en leerrijke periode die ik voor geen goud had willen missen. En ja, de natuur aan de westkust ís prachtig! Mijn beste herinneringen bewaar ik aan alle kampeertripjes.

Zolang ik me kan herinneren wil ik weten wat de betekenis is van ons leven op aarde. Ik verslond al vanaf mijn 14-de vele esoterische boeken, en bezocht in mijn eentje diverse kerken. Bij het Rozenkruisersgenootschap vond ik mijn eerste antwoorden.

Ik houd ontiegelijk veel van muziek. Van Bruce Springsteen, tot Ajeet Kaur en Vivaldi. En van alle hippe nummers die mijn kinderen luisteren.

Het liefste ben ik in de bergen. En het allerliefste in Tirol, Oostenrijk.

‘Zo herkenbaar hoe communicatie aanwezig is in je manier van werken. Het is een kunst om abstracte spirituele onderwerpen in herkenbare en toegankelijke eenvoud te verwoorden. Daar heb je echt talent voor en ik wil je er heel erg graag voor danken.’ Karin Schepers

Hé, ben je nog steeds aan het lezen? Wat leuk!

Dat doet bijna niemand meer, zo’n hele lap webtekst. Maar misschien houd je van lezen. (Ik ook!) Of misschien ben je benieuwd naar meer informatie over mij. (Dat noemen we in het Nederlands trouwens ‘nieuwsgierig’, alleen heeft dat meteen zo’n negatieve bijklank. Ik ben trouwens heel nieuwsgierig naar jou. Maar omdat deze pagina helemaal over mij moet gaan, ga ik maar gewoon verder met mijn eigen verhaal😀.)

 ‘Door de frequentie van je stem en je woordkeuze breng jij beweging’, zei een cliënte laatst tegen mij.

Haar woorden omschrijven de kern van wie ik ben en wat ik doe. Ik werk trouwens ook als communicatieadviseur voor een overheidsorganisatie in het sociale domein.

Welke pet ik ook op heb; ik word gedreven door een diep verlangen naar oprechte verbinding, heldere communicatie en een betere wereld. En taal gebruik ik om mensen te verbinden met zichzelf, met hun essentie, en met datgene wat ze hier op aarde te doen hebben.

Ben je er nog steeds? Tof! Dan vertel ik je nog iets meer over hoe het allemaal zo gelopen is. Want het is niet zo dat ik op een dag wakker werd en wist dat ik een spiritueel levenscoach zou worden (zo noem ik me ook weleens), en dat ik een eigen bedrijf zou runnen. Sterker nog, ik wist heel zeker dat dat allemaal niets voor mij was. Maar als je steeds opnieuw de dingen doet die je blij maken, dan komt van het één het ander. En dan kan er dus zomaar iets ontvouwen waar je never nooit van had kunnen dromen. En wat je ook nog eens past als een jas. Zo verging het mij.

Een belangrijke stap zette ik in februari 2017, toen ik begon met de opleiding tot strategisch communicatieadviseur. Opgeleid tot Theaterwetenschapper en met een Master of Business Administration op zak, was ik het communicatievak ingerold en werkte ik achtereenvolgens in de wereld van de symfoniemuziek, jeugdzorg en duurzaamheid. Wat ik niet kon weten, was dat deze ongelooflijk pittige communicatieopleiding mijn intuïtieve en invoelende vaardigheden een enorme boost zou geven. En de coach in mij wakker maakte.

In september 2019 gaf ik me spontaan op voor de module ‘Het Nieuwe Counselen’, en startte zo met de opleiding tot Levenscounselor bij het Levenscollege. Ik zag de opleiding als een mooie kans om mijn intuïtieve vaardigheden verder te integreren in mijn communicatiewerk. Mijn werk had namelijk een heel andere wending gekregen, het communicatief ondersteunen van organisatieveranderingen. En dat vroeg om een nog fijngevoeligere manier van werken met mensen.

In dezelfde periode kwamen de Creatie Codes op mijn pad. Ondanks mijn sceptische houding, dook ik de wereld van frequenties in. Tot mijn grote verrassing bleek deze vorm van taal me heel makkelijk af te gaan. Vrij snel daarna kwam ik in aanraking met de Akasha Kronieken, wat mijn vertrouwen in mijn communicatie met de wereld van Licht enorm deed groeien.

Tel hier alle trainingen bij op, die ik in de afgelopen 10 jaar heb gevolgd op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsverruiming en groepsdynamica, en mijn werk als Soul Messenger werd voor mij steeds meer voelbaar, en vervolgens ook meer zichtbaar. Want elke keer dat ik de beweging naar binnen maakte, werd dat gevolgd door een weerspiegeling in de buitenwereld. Ik kon dat steeds scherper zien, en dus ook beter uitleggen aan de mensen die zich aangetrokken voel(d)en tot mijn werk.

So there you have it. Mijn verhaal.

Maar ik ben dus ook heel benieuwd naar jou. Zie ik je bij mijn eerstvolgende Masterclass of Workshop? Via mijn inspiratiemails houd ik je op de hoogte van alle ‘leuke en mooie dingen’ die ik met de wereld deel. Nog niet op mijn lijst? Schrijf je hieronder dan in.

Gratis inspiratie in je inbox

Dit is wat je kunt verwachten: elke eerste dag van de maand ontvang je een inspiratiemail in je inbox. Verder, stuur ik een mail als ik ook echt iets te melden heb 😀. Wanneer ik bv. een nieuwe interviewserie met boeiende gastsprekers heb georganiseerd. Of wanneer ik een Masterclass of Workshop aanbied. En oh ja, je kunt je altijd weer uitschrijven.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Soulshine Message | Handelsregister: 80235174 | BTW: NL 003411617B94

Fotografie: met dank aan aafkeholwerda.nl